Natuurvoordeel Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Hele snelle levering en de producten ook (glazen potten) zorgvuldig verpakt. Ook het opvullingsmateriaal wat gebruikt wordt vind ik fijn. Bestelproces gaat ook altijd prima en updates m.b.t. de t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede telefonische service! Ook speciaal naar Portugal gestuurd! Maar nu was ik even in Nederland, dat scheelt toch weer portokosten! Over het bestelde product zeer tevreden! Ik bestel zeker vaker en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs heb ik een slechte review geschreven omdat ik een product had besteld, maar dat 2 weken later nog ergens bij PostNL was. Vertraagd dus. Daarop heb ik een mail naar Natuurvoordeel gestuurd en d... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mooi assortiment glazen flessen van lekkere Searoop. De levering was een dag later als oorspronkelijk voorzien, maar daar was PostNL voor verantwoordelijk. PostNL had wel verwittigd dat ze met vertrag... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet
  2. Yrttikauppa
  3. Luontaistuotekauppa
  4. Maalaistorit
  5. Teekauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

De voordeligste natuurwinkel van Nederland & België

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

De verzending was vertraagd waardoor de…

De verzending was vertraagd waardoor de beloofde leveringsdatum niet gehaald en werd ik niets meer aan het pakket had

18. toukokuuta 2024
Natuurvoordeel-logo

Vastaus yritykseltä Natuurvoordeel

Jammer dat je bestelling niet op tijd bij je is bezorgd.
We hebben je bestelling maandag gelijk verzonden. Blijkbaar was het bij PostNL erg druk waardoor men er langer over heeft gedaan dan wat we gewoon zijn, hier kunnen wij jammer genoeg niets aan doen.

We vinden het dan ook erg jammer dat je ons “beloont” met een slechte beoordeling en 1 ster op Trustpilot. Het is een beetje hetzelfde als wanneer je je leerlingen uit klas 1A slechte cijfers geeft omdat de leerlingen uit klas 1B hun huiswerk niet hebben gedaan….
Beoordelingsplatforms zijn er om het bedrijf waar je zaken mee doet te beoordelen, niet om ze af te rekenen op zaken waar ze geen invloed op uit kunnen oefenen.

Overigens klopt je opmerking “de beloofde leveringsdatum” niet; Wij beloven nooit een leveringsdatum omdat we dat simpelweg niet kunnen. Als het door jou gekozen pakketpunt door omstandigheden plotseling gesloten is (wat helaas wel eens voorkomt) dan gaat onze belofte al in rook op. Daarom maken we nooit beloftes die we niet zelf 100% in de hand hebben.
Het enige wat wij kunnen beloven, en dat dus ook doen, is dat we bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur binnen zijn die zelfde dag nog te versturen. Dat is met jouw bestelling ook zo gegaan.

Met gezonde groet,
Team Natuurvoordeel

Snel goed geleverd

Snel goed geleverd, verpakking was ruim voldoende voor de bestelling. En de bestelde producten zijn heerlijk.

10. toukokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Zeer snelle en nette(netjes ingepakt) levering

Bestelproces gaat ook altijd prima en updates m.b.t. de track- + trace ook.
Ik vind de webshop overigens erg leuk,ook fijn om nieuwe of andere producten te ontdekken en de behulpzame informatie hierbij vermeld.
Eerder ook wel eens telefonisch en per mail contact gehad. Vriendelijk én behulpzaam.
Ps. Ook al zou de levering iets langer duren dan nog erg tevreden!

7. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin