Netjes ingepakt en alle producten naar wens gekregen .prima bedrijf .het was mijn eerste ervaring met natuurproduct .goede indruk .
Heel snelle verzending en mega goede klantendienst. Ik ben binnen de 15 minuten mega goed geholpen toen ik iets klein voorhad en ze zijn super vriendelijk. Heel groot assortiment, voor een heel mooi... Näytä lisää
Besteld op 26 januari 2026 ’s avonds, de volgende dag(27 januari) stond het al voor de deur. Dat is snel. Ik hoefde zelf niks te vragen, de automatische mails en updates waren precies goed: bevesti... Näytä lisää
Kruidenthee Moringa-thee, Echinacea purpurea-thee besteld. ondersteuning longen. Ik heb al van een andere leverancier mullein-thee. Deze miste in het assortiment. Zet van deze 3 soorten thee voor mi... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
De Webwinkel met topkwaliteit natuurproducten tegen de scherpste prijzen. Gedroogde kruiden, thee, noten, vruchten, zaden, granen, groenten bestellen.
Hollanti
- natuurproduct.com
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Mooi aanbod aan een correcte prijs
Alle producten die ik zocht waren op voorraad, correct geprijsd en snel geleverd. Geen idee hoe,dit nog beter kan.
Goede produkten
Goed en gezond.
Goed houdbaar en makkelijk in gebruik.
Prima service en snelle bezorging.
Prima service en snelle bezorging.
Een bad of voetenbad met Himalaya magnesiumvlokken is werkelijk een weldaad voor lichaam en geest.
Ik ben zeer tevreden met het product
Goede producten
Snelle levering, bokalen goed en veilig verpakt, mooie prijs, heel tevreden.
Top producten
Vers .. proper verpakt ... snel geleverd .. groot aanbod
Top product, en hele fijne klantenservice
Echt mega fijne beugelflessen, snel geleverd! Alle flessen heel aangekomen, Ik had een paar porseleinen doppen defect ontvangen maar dit is echt mega snel en echt super goed opgelost door de klantenservice! Ik dacht met 1 bestelling voor een lange tijd klaar te zijn.... maar inmiddels toch opnieuw extra flessen besteld! Dat zegt denk ik al wel genoeg he.. dikke aanrader!
Supersnel ontvangen en goed verpakt
Supersnel ontvangen en goed verpakt
Bij de kruiden overheerst de kruidnagel…
Bij de kruiden overheerst de kruidnagel smaak.
Product duidelijk op jullie site te…
Product duidelijk op jullie site te vinden met fijne uitleg.
Hele vlot te bestellen en nog een vlottere levering.
Heb het binnen mooi product ruikt heerlijk en smaakt geweldig.
Tot de volgende keer een aanrader
Hele goede prijs en snel bezorgd
Hele goede prijs en snel bezorgd. Het was mijn eerste bestelling maar ik ben heel tevreden over dit bedrijf en ga vaker dingen bestellen hier.
Fijn assortiment
Ik ben heel tevreden met mij aankoop: passiebloem thee, anijszaad en lijnzaadolie. Goed kwaliteit producten.
Gezond en heerlijk product
Het product gebruik ik in bijna alle groenten- en vleesgerechten. Ik vind het product ook een gemakkelijk strooimiddel over de diverse slaatjes.
Ik ben er heel blij mee, ook omdat ik naar eigen behoefte eventueel zout kan toevoegen.
Highly recommended
Highly recommended! My first purchase was very successful. The spices are of good quality, everything was perfectly packaged, and the shipping was fast with no issues tracking the parcel. I will definitely be back. Thank you and I highly recommend!
jampotten en deksels
jampotten en deksels: goed product, de mogelijkheid om pot en deksel apart te bestellen is heel fijn. De deksels moeten gebruik in volgende jaren vervangen worden.
Zorgvuldige verpakking en verzending.
Degelijke producten
Degelijke producten, snel geleverd, goe verpakt
Alles zeer snel geleverd
Alles zeer snel geleverd, nette verpakkingen en goede kwaliteit
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.