Natuurhuisje Arvostelua

5 689
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Leuk appartementje in deel van boerderij. Heel sfeervol ongericht. Mooi uitzicht, heel vrij, aan doodlopende weg voor auto's. Zeer gastvrije mensen. Goede bedden en stoelen. Bedden kunnen als tweepers... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een heerlijk modern en comfortabel ingericht huis. Van alle gemakken voorzien, voelt als een thuis, maar dan met extra luxe zoals een eigen zwembad. We hebben ons erg welkom gevoeld. Taco en Bab... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een prima natuurhuisje in een landelijke omgeving. Genieten van mooie plaatsjes in de omgeving, de rust die er toch best wel was tijdens onze fietstochten ondanks dat het zomervakantietijd was. Het hu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij waren aangenaam verrast dat we via Natuurhuisje zo’n pareltje hadden gevonden. De omschrijving kwam volledig overeen met wat we huurden — in het echt was het zelfs nog mooier. Het huisje is mo... Näytä lisää

1. Matkailu & Loma

Yrityksen kirjoittama

Natuurhuisje is een online boekingsplatform voor vakantiehuizen midden in de natuur, weg van de massa. Of je nu op zoek bent naar een huisje in het bos, een cabin aan het water of een hondvriendelijke bungalow, bij Natuurhuisje vind je altijd een verblijf dat bij je past. Bovendien draag je met je boeking bij aan het beschermen van de biodiversiteit: 5% van de omzet gaat naar lokale natuurprojecten. Zo geniet je niet alleen van de natuur, maar help je ook mee om haar te behouden. De natuur opent je ogen.

Erinomainen

1 954 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Aparte beleving en ervaring

Wij hebben vijf heerlijke dagen gehad in Hierden en genoten van de prachtige landelijke omgeving. Het verblijf in de door de trotse en zeer sympathieke eigenaar gerestaureerde traditionele Pipowagen op zijn zeer nette terrein voor/met campers, is echt een beleving. Voor de rustzoeker die weinig eisen stelt aan luxe is dit een leuk uitje. De eigenaar is zeer servicegericht en laat het je aan niets ontbreken.

Saanut 5/5 tähteä

Traditie en modern comfort midden in de natuur.

Dit appartement is een zelfstandig onderdeel van een recent gebouwde woning met het exterieur van een traditionele Twentse schuur. Het ligt midden in de natuur, heel rustig, en is een perfecte uitvalbassis voor fietstochten langs beekjes, heidevelden en door bossen. Het interieur is modern, warm en van alle gemakken voorzien: een goed bed, prima sanitair, goede douche en een keukenblok met alles wat je nodig hebt. De gastheer en gastvrouw zijn voorkomend en zorgzaam. De eigen ingang biedt veel privacy. Dit is echt een 'huisje' om van de rust en de natuur te genieten.

Heerlijk rustig plekje

Heerlijk rustig plekje, je loopt zo vanuit de straat de natuur in. We hebben met ons drieën een heerlijke week gehad.
Het huisje is heel prettig ingericht. Voorzien van peper, zout, koffie, thee (maar géén theepot), shampoo, douchecrème, zeep, strijkplank, strijkbout, klein wasrekje, spelletjes voor elke leeftijd en brochures over de omgeving.
Toilet is boven, de slaapkamers zijn alleen gescheiden door een schuifdeur, respectievelijk een gordijn.
De wasmachine uit de beschrijving op natuurhuisje.nl hebben we niet aangetroffen, we hebben madame niet gevraagd om iets voor ons te wassen.
WiFi bereik is beperkt, boven bij de werktafel is een internetaansluiting voor een netwerkkabel.
Gastvrouw ontvangt en leidt rond in het huisje en is daarna zo nodig via de app of whatsapp bereikbaar.

Aanbeveling

Het ziet er uit als op de foto's, mooi en goed huisje, leuke gastvrouw en -heer.
Mooie fietsomgeving en -routes, veel te zien en doen. Gezellige centrum Valkenswaard in de buurt.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer behulpzame en aardige eigenaren!

Zeer behulpzame en aardige eigenaren!
Rustige locatie! Je merkt niet veel vd drukke weg als je in de blokhut bent! Mooi losloopgebied voor honden op 10 minuten afstand. Prachtig uitzicht!
De blokhut is van alle gemakken voorzien met een goed bed en een luxe douche!

Saanut 5/5 tähteä

Een compleet ingerichte tent midden in…

Een compleet ingerichte tent midden in de natuur met alle privacy, die je je kunt wensen. Wat wil je nog meer ?
De tent was van alle gemakken voorzien:
Een fijne douche, een heerlijk bed, een warme kachel. De tent staat mooi afgeschermd en heeft een vrij uitzicht over de landerijen en op prachtige zonsondergangen.
Deze plek staat zeker nog een keer op ons programma in 2026 !

Saanut 5/5 tähteä

We vonden een heerlijke plek

We vonden een heerlijke plek, lekker in het bos, ruim opgezet, gezellig ingericht. Het contact verliep eenvoudig. Prima informatie. Zeer goed bevallen!

5. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin