Natuurhuisje Arvostelua

5 687
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Leuk appartementje in deel van boerderij. Heel sfeervol ongericht. Mooi uitzicht, heel vrij, aan doodlopende weg voor auto's. Zeer gastvrije mensen. Goede bedden en stoelen. Bedden kunnen als tweepers... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een heerlijk modern en comfortabel ingericht huis. Van alle gemakken voorzien, voelt als een thuis, maar dan met extra luxe zoals een eigen zwembad. We hebben ons erg welkom gevoeld. Taco en Bab... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De gastvrijheid van Mia was echt heel fijn en de locatie en accommodatie waren geweldig. We hebben veel tips gekregen , verse eitjes van de kippen en ons zoontje speelde elke dag met haar zoontjes. Ec... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Een top huisje en ruime tuin met veranda, hieronder een loungedeelte en hottub. Heerlijke plek om tot rust te komen. Fijne eetstoelen. Huisje is overcompleet. Er liggen spullen voor de kinderen, plays... Näytä lisää

1. Matkailu & Loma

Yrityksen kirjoittama

Natuurhuisje is een online boekingsplatform voor vakantiehuizen midden in de natuur, weg van de massa. Of je nu op zoek bent naar een huisje in het bos, een cabin aan het water of een hondvriendelijke bungalow, bij Natuurhuisje vind je altijd een verblijf dat bij je past. Bovendien draag je met je boeking bij aan het beschermen van de biodiversiteit: 5% van de omzet gaat naar lokale natuurprojecten. Zo geniet je niet alleen van de natuur, maar help je ook mee om haar te behouden. De natuur opent je ogen.

Erinomainen

(5 687)

1 944 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Superverblijf

Superverblijf: schoon, rustig, comfortabel, prachtig en luxe afgewerkt huisje en een supergoed bed. Gastvrouw en -heer bijzonder vriendelijk; ze doen er alles aan om het fijn te maken voor de gasten. Slimme technosnufjes én airco!

Saanut 5/5 tähteä

Fijn huisje in een prachtige omgeving

Fijn huisje in een prachtige omgeving. We hebben veel leuke dingen kunnen ondernemen. Fietsen, wandelen en paardrijden met het gezin. Het huisje is schoon en er ontbreekt niets. Wel is het alleen de bovenverdieping van de woning die je huurt als je het natuurhuisje boekt. Beneden wonen de eigenaren. Deze waren ontzettend aardig en behulpzaam. Onze hond heeft ook top vakantie gehad samen met hun hond!

Saanut 5/5 tähteä

Een heerlijk huisje in de rust van het Overijsselse platteland

Een heerlijk huisje in de rust van het platteland vlakbij natuurgebied de Wieden-Weerribben. Je kunt hier fantastisch fietsen, wandelen en varen.
De eigenaren zijn vriendelijk en gastvrij. Ze hebben het huisje fijn ingericht met een heerlijke keuken en goed bed. Ook is er veel ruimte om het huisje om te zitten. Ze zijn fijne ambassadeurs voor lokale producten en restaurants.

Best ever!!

Super fijn huisje, veel ruimte en rust heel comfortabel met kleine extra's zoals cakjes en snoepje zooo lief en wat een top sauna en het ontbijt is gewoon 5 wat zeg ik 10 sterren waard

7. elokuuta 2026

Fantastisch huisje

Fantastisch huisje, mooie tuin, eigen aanlegsteiger aan het water, fijn kunnen zwemmen in het Leekstermeer.
Midden in de natuur.

Saanut 5/5 tähteä

Een fijn huis waar wij ons gelijk thuis voelden.

Een fijn huis waar wij ons gelijk thuis voelden. Het ligt op de eerste en tweede verdieping met twee prachtige trappen verbonden. Mooi gedaan. Het huis is fijn met goed meubilair en huiselijke sfeer. Goede verlichting en een heerlijk groot bed. Dan nog de grote tuin die helemaal van ons was (voor een week) . Leuke zitjes en rust. Met een gans, kip en katten , heel gezellig. Onze teckel vond het prima. Kortom een aanrader voor iedereen. Want de omgeving krijg je er gratis bij💛💚

Fijn weekend in Neerijnen

Wij hebben een heel fijn weekend gehad in Neerijnen. We werden fijn ontvangen door Anke en ze was erg goed bereikbaar voor al onze vragen. De tuin was vol in bloei, waardoor we konden genieten van alle vlinders! Het appartementje is klein maar fijn, genoeg ruimte voor twee mensen en de slaapbank lag verassend goed. Ook goed bereikbaar met de ov-fiets vanaf station Zaltbommel. Over de omgeving: Neerijnen is een hele mooie plek aan de Waal met mogelijkheden om te fietsen en te wandelen (en te zwemmen). Wij hebben een grote fietstocht gemaakt over verschillende pontjes, langs Loevestein en Heusden. De omgeving stelde niet teleur!

7. elokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Mooie plek aan het rand van het dorp

Mooie plek aan het rand van het dorp. Schoon huisje, van alle gemakken voorzien. De eigenaar is aardig en behulpzaam. Enig puntje is de douche (doet het goed) maar samen met het enige toilet is het wat krap. De “badkamer” is super schoon en alles zit er uit als nieuw.

8. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Heerlijk genieten van rust, ruimte en sterrenhemels in de Achterhoek

​We hebben het enorm naar onze zin gehad in natuurhuisje Wezel! Het huisje ligt in een van de donkerste stukjes van het land, waardoor we avond aan avond hebben genoten van prachtige, heldere sterrenhemels. Wat een rust en ruimte.
​Het huisje in het bos is van alle gemakken voorzien: comfortabele bedden, een fijne douche, een zeer complete keuken en lekkere ligstoelen om overdag heerlijk in te ontspannen. Ook de communicatie met de verhuurder verliep erg prettig en snel.
​Ook voor hondeneigenaren is dit een absolute aanrader, want je stapt vanuit het huisje zó direct het bos in voor een fijne wandeling. De omgeving is sowieso prachtig met de vele kastelen en bossen in de Achterhoek. Boodschappen doe je heel makkelijk in Hengelo, Ruurlo of net over de grens in Duitsland.
​Wij hebben ontzettend genoten en komen heel graag nog eens terug!

9. elokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Het was alsof je thuis komt

Het was alsof je thuis komt , het ontvangst van de gastvrouw Heleen straalde warmte en gastvrijheid uit .
Het vakantiehuisje had zomaar uit de Efteling geplukt kunnen zijn zo mooi en lieve uitstraling .
Een geweldige grootte tuin met borders van bloemen, fruitbomen, eiken en fluister populieren waarin een kolonie ooievaars woont en dat alles aansluitend op de IJssel.
Een echt paradijsje

Saanut 5/5 tähteä

Mooi huisje op prachtige locatie

Het huisje bevindt zich op een prachtige locatie, het is een appartement met eigen ingang. Het is mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een grote, bloemrijke tuin. De eigenaars zijn heel vriendelijk. In de omgeving kan je heerlijk fietsen en wandelen.
Als je tot rust wil komen is dit een aanrader 🙂

Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin