Har lige modtaget 3 “dyreknager” (fluesvamp, leopard og giraf) og hvor er de bare helt fantastisk smukke. Er nødt til at ønske mig nogle flere til min fødselsdag☺️. Også dejligt at forsendelsen gik s... Näytä lisää
Jeg har købt Wildlife Garden produkter nogle gange hos Naturhandel.dk og har altid oplevet korte leveringstider og god indpakning på skrøbelige produkter. Jeg bestilte igen i går, men fandt efte... Näytä lisää
Har købt 4 dyreknager, hvor er de bare smukke! 🦊🦅🦌🍄🟫 Jeg må straks finde plads til flere knager i huset. Som et ekstra plus var der også meget hurtig levering 😊
Beautiful store, everything is made with love. Awesome products, good prices, fast delivery, nice packaging. I will come back again soon 🐦⬛
Tietoja yrityksestä Naturhandel
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hurtig levering. Fine produkter og en lille gave 🍫
Hurtigt levering
Hurtig og effektiv handel og levering
Hurtig og effektiv handel og levering, 👍 varen levede op to forventninger. Handler gerne igen
Hurtig levering og elsker at plakaterne kan fås i A4 format
Hurtig og effektiv
Hurtig og effektiv. Hjemmesiden viser rigtig fint selve produktet.
Super service
Super service, hurtig levering.
Fik mail med armen af de ting jeg havde bestilt desværre ikke var på lager - den kom dog allerede et par dage efter.
Superfine plakater med fiskemotiv
Købte to superfine plakater med fiskemotiv. De lever fuldt ud op til mine forventninger, og blev oven i købet lynhurtigt leveret. De bedste anbefalinger herfra.
Flotte plakater
Flotte plakater, hurtig levering. God oplevelse.
Super Service og gode kvalitets…
Super Service og gode kvalitets produkter
Hurtig ekspedition og flotte produkter…
Hurtig ekspedition og flotte produkter (plakater)
God service og meget høj kvalitet
Der er god service og meget høj kvalitet af produkterne hos naturhandel.dk.
Vi oplevede et produkt der var beskadiget under transporten, efter kontakt var der lynhurtig og meget tilfredsstillende håndtering af sagen.
Kan varmt anbefales.
Kåre og Margrethe
Det er godt nok et dyrt "kina net"
Det er godt nok et dyrt "kina net". Jeg kommer ikke til at handle hos jer mere.

Vastaus yritykseltä Naturhandel
Hurtig levering og endda en lille gave…
Hurtig levering og endda en lille gave med til leg og inspiration i naturen- dejligt med en lille overraskelse for os der elsker en tur i det grønne.
Købte en fin sommerfugle plakat, som studeres ivrigt.
Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering - smukke, lækre viskestykker, som pynter og fungerer, endda økologisk bomuld. Er meget tilfreds.
Meget fin service
God og hurtig betjening
God og hurtig betjening. Rigtig fint produkt, som lovet.
Alt som forventet og ønsket
Hurtig og god levering.