Har lige modtaget 3 “dyreknager” (fluesvamp, leopard og giraf) og hvor er de bare helt fantastisk smukke. Er nødt til at ønske mig nogle flere til min fødselsdag☺️. Også dejligt at forsendelsen gik s... Näytä lisää
Jeg har købt Wildlife Garden produkter nogle gange hos Naturhandel.dk og har altid oplevet korte leveringstider og god indpakning på skrøbelige produkter. Jeg bestilte igen i går, men fandt efte... Näytä lisää
Har købt 4 dyreknager, hvor er de bare smukke! 🦊🦅🦌🍄🟫 Jeg må straks finde plads til flere knager i huset. Som et ekstra plus var der også meget hurtig levering 😊
Beautiful store, everything is made with love. Awesome products, good prices, fast delivery, nice packaging. I will come back again soon 🐦⬛
Tietoja yrityksestä Naturhandel
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Virkelig god personlig service
Da jeg skulle ændre lidt i min odre skete det smertefrit. God service.
Flotte plakater
Flotte plakater, perfekt til vores nye sommerhus hvor vi kan holde øje med fugle og sommerfugle fra vinduet. Så kan børnene lige tjekke op hvad de forskellige arter hedder😊
Personligt præg og hurtig levering
Hurtig levering og med et personligt præg på produkter og afsendelse og følelsen af at der er et rigtigt menneske bag der er glad for mit køb og interesse
Hurtigt levering god service
God oplevelse
Jeg er godt tilfreds med produktet og håber min mor bliver glad for sin gave. Hun har en kærlighed for dompapper, så det er bare helt perfekt at I sælger plakater med dem, så hun altid kan kigge på sin yndlings fugl(:
Hurtig og korrekt levering
Hurtig og korrekt levering. Varen er som forventet 😊👍
Fine produkter og god service.
Fine produkter og god service.
Specielt glad for plakaten med fisk i alle afskygninger .
Flot stor plakat 70x100 cm.
Handler gerne hos natur handel igen.
Hurtig levering og fremragende kvalitet
Det gik nemt og hurtigt
Tingene var som forventet ( flotte…
Tingene var som forventet ( flotte plakater) og blev leveret som forventet!
Virkelig fin plakat i super go…
Virkelig fin plakat i super go kvalitet! Hurtig levering og venlig kundeservice, som sørgede for at følge op på ordren og holde mig opdateret. En rigtig go oplevelse!👍🏼
God service, smukke plakater.
God service. Har modtaget de fineste plakater.
Anbefalelsesværdig
Utrolig hurtig respons og utrolig hurtig leveringstid på varer, der absolut er pengene værd.
Servicen er ligeledes i top.
Nemt og hurtigt
Nem og hurtig bestilling. Superhurtig levering
Super god oplevelse ved køb af…
Super god oplevelse ved køb af julegaver til min veninde. På trods af nogle leverings problemer fra Postnord, var Naturhandel serviceminded og imødekommende og vi fandt sammen en løsning.