Vanaf het eerste moment een prettig app-contact. Toen het pakketje niet bezorgd werd (terwijl track&trace wel aangaf dat het bezorgd was), werd er gelijk een nieuw pakketje verzonden. Ondanks dat... Näytä lisää
Bestel sinds 3 jaar de producten van Nature Cure, vooral de sterkere varianten, deze helpen mij fantastisch met ontspannen en het in slaap vallen. Enige nadeel is dat ik de volgende dag daardoor wat... Näytä lisää
Ik bestel al jaren meerdere producten. Blijf verrast door constante kwaliteit en snelle levering. Verder goede uitleg en advies voor product en kwaal waar ze gewoon eerlijk in zijn. Voor mij geen and... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Nature Cure is opgericht in 2017 en bestaat uit een team van specialisten op het gebied van cannabinoïden zoals CBD, CBN en HHC. Wij blijven continu op hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en streven ernaar de best mogelijke producten op de markt te zetten. In maart 2023 zin wij verhuist naar een 1100m2 kantoor- en productieruimte in Warmenhuizen.
Kabelstraat 4, 1749DM, Warmenhuizen, Hollanti
- +31 (0)85 06 05 882
- info@naturecure.nl
- naturecure.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Todo correcto pero envío fue rápido…
Todo correcto pero envío fue rápido contento con la compra
Vriendelijk personeel.
Je commande un produit depuis 12 avril…
Je commande un produit depuis 12 avril et jamais reçu le site internet est fermé et de plus l’article a été prélevé sur mon compte.
Grosse arnaque produit commande le…
Grosse arnaque produit commande le 12/04/24 et jamais reçu site internet fermé impossible d’avoir un recours et de plus l’article a été prélevé sur mon compte
professioneel, betrouwbaar en veilig
Mijn ervaring met jullie website is: een professionele uitstraling en een mooie en overzichtelijke site. Het voelt heel betrouwbaar en veilig. Het product wordt snel geleverd. Bovendien als ik meer informatie wil word ik altijd fantastisch geholpen met veel aandacht en juiste adviezen. Dank je wel en vriendelijke groet, Diny Drinkwaard
Wel een mail maar nog geen levering
De verwachte producten werden uiteindelijk geleverd. We kregen een mail dat de levering was afgerond twee dagen voordat het pakketje in de bus lag.
Alles was op tijd en goede CBD grts
Goede snelle service en top producten
vlotte afhandeling
betrouwbaar en goed
Uitstekende service en producten
Snelle levering, vriendelijke klantenservice, top product, redelijke prijs, duidelijke beschrijving voor elk product op de website
Prima product