Vanaf het eerste moment een prettig app-contact. Toen het pakketje niet bezorgd werd (terwijl track&trace wel aangaf dat het bezorgd was), werd er gelijk een nieuw pakketje verzonden. Ondanks dat... Näytä lisää
Mijn ervaring met jullie website is: een professionele uitstraling en een mooie en overzichtelijke site. Het voelt heel betrouwbaar en veilig. Het product wordt snel geleverd. Bovendien als ik meer in... Näytä lisää
Bestel sinds 3 jaar de producten van Nature Cure, vooral de sterkere varianten, deze helpen mij fantastisch met ontspannen en het in slaap vallen. Enige nadeel is dat ik de volgende dag daardoor wat... Näytä lisää
Ik bestel al jaren meerdere producten. Blijf verrast door constante kwaliteit en snelle levering. Verder goede uitleg en advies voor product en kwaal waar ze gewoon eerlijk in zijn. Voor mij geen and... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Nature Cure is opgericht in 2017 en bestaat uit een team van specialisten op het gebied van cannabinoïden zoals CBD, CBN en HHC. Wij blijven continu op hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en streven ernaar de best mogelijke producten op de markt te zetten. In maart 2023 zin wij verhuist naar een 1100m2 kantoor- en productieruimte in Warmenhuizen.
Kabelstraat 4, 1749DM, Warmenhuizen, Hollanti
- +31 (0)85 06 05 882
- info@naturecure.nl
- naturecure.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
goede ervaring
de producten don goed hun werk de hhc wekt wonderen bij chronische migraine .
het enige minpunt ligt niet aan nature cure maar aan post nl en krijg altijd mijn pakjes te laat .
hier kan nature cure niet veel aan doen .
100% tevreden met het product
Geweldige klantenservice
Geweldige klantenservice en de hhc olie was perfect. Top bedrijf!!!
Alles gaat gewoon zoals je van een…
Alles gaat gewoon zoals je van een goede website verwachten mag!
Heel erg tevreden over bereikbaarheid,service,snelheid van versturen en kwaliteit van produkt!
De gummies zijn fantastisch!
De gummies zijn fantastisch!
Jammer genoeg de hhc olie druppels doen niets.
Ik raad nature cure zeker aan!
Ben al een tijdje klant en dat blijf ik ook!
Ik heb veel aan het product, met name om in slaap te kunnen komen. Bestellen gaat makkelijk en je hebt het ook zo, netjes ingepakt, in huis!
Prima contact en bestelling wordt op…
Prima contact en bestelling wordt op tijd en correct verstuurd
Great product…
Great product to help my dog with the fireworks, a friend suggested we try this. 1/4 helps to calm her prety well(24kg dog).
On silvester we go to 1/3 x 2(over the entire day) and she is calm and relaxed..
Works on people as well,buti have not tried it out personaly.
Fast shipping, pricy postage..but well worth it👍
Ik ben zeer content van me gekochte…
Ik ben zeer content van me gekochte producten!!
Helpt mij goed bij depressie om mijn…
Helpt mij goed bij depressie om mijn pillen af te bouwen
prima service..
prima service..werd nog persoonlijk benaderd over een vraag die ik gesteld had..Top!
Goeie kwaliteit en goeie prijs
Super blij 👍😃
Ik ben super blij ik kan eindelijk slapen !! HCC olie werkt perfect voor mij ik ben blij dat jullie bestaat.
Bedankt Nature Cure !!!
Würde abraten dort zu bestellen
Würde abraten dort zu bestellen. Warte Seit 2 Monaten auf eine Bestellung. Sie kassieren dein Geld und erzählen dir dann die Überweisung wäre nicht durchgegangen oder die IBAN wäre falsch, obwohl es die IBAN des eigenen Shops ist? Ich gönn euch die 30 Euro, euer Shop wird mit so einem Service sowieso pleite gehen

Vastaus yritykseltä Nature Cure