Banner for Nature Footwear ApS

Nature Footwear ApS Arvostelua 248

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

jeg kjøpte Nature sko Anna tilbake på 70-tallet og brukte de først jevnlig nå i de siste par år. jeg bodde i København på den tiden. jeg opplever at de har en god passform for meg med leddgiktføtter o... Näytä lisää

Nature har gennem mange år været mine favorit hverdags sko/støvler især Ester + Ellen suede - Dejlig stødabsorberende sål - god brede og lækre bløde i ruskind. Jeg har efterhånden en hel samling - Gul... Näytä lisää

Jeg har for længst besluttet mig for, aldrig nogen sinde igen at stikke mine fødder i ubehageligt fodtøj. Næsten lige så længe har jeg primært haft Nature på fødderne - sko, støvletter, støvler eller... Näytä lisää

Snabb leverans. Produkterna var som förväntat. Jag beställde galoscher och vinterskor. Storleken passade.Uppskattar att man använder Klarna som betalningsmetod. Ska man beställa galoscher så ska storl... Näytä lisää

1. Kenkäkauppa
  2. Kenkätehdas

Tietoja yrityksestä Nature Footwear ApS

🌟 Hvad Gør Nature Footwear Unikke? 🌿👟

• Optimal Komfort: Vores sko er designet med fokus på en behagelig pasform, så du kan gå hele dagen uden ubehag. Komfort er altid vores prioritet! 😊👣
  • Fodformet Luksus: Nature Footwear tilbyder ergonomisk udformede sko, der giver støtte og plads til dine fødders naturlige bevægelser, så du kan nyde luksus under dine fødder! ✨💖
  • 100% Håndlavet i Europa: Vores sko er omhyggeligt håndlavet i Europa, hvilket sikrer høj kvalitet og opmærksomhed på detaljer i hver enkelt sko. 🇪🇺✋
  • Stilet Design: Vi kombinerer moderne stil med funktionalitet, så vores sko ikke kun er behagelige, men også ser fantastiske ud i enhver situation. Uanset om du er i byen eller på eventyr, har vi de perfekte sko til dig! 🏙️🌄
  • Variationsmuligheder: Med et bredt udvalg af modeller og farver finder du altid et par, der passer til din personlige stil og behov. 🎨👗
  • Fokus på Kvalitet: Vi sætter en ære i at bruge materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og langvarig glæde ved hvert skridt. 💯✨
  • Fri Fragt: For at gøre din oplevelse endnu bedre tilbyder vi fri fragt på alle vores sko, så du kan shoppe med ro i sindet! 🚚💨

Oplev forskellen med Nature Footwear, hvor komfort, stil, håndværk og glæden ved fri fragt går hånd i hånd! 🌈👟

Vores Services

Fri fragt på alle ordrer over 600,-

🛍️ Vi Matcher Prisen! 🛒

Hos Nature Footwear matcher vi prisen, så du altid får det bedste tilbud! 💰✨

Derudover tilbyder vi fri fragt på alle ordrer over 600,-! 🚚💨

Vi leverer hurtigt inden for 1-3 hverdage, så du kan få dine nye sko hurtigt! ⏰👟

Og husk, vi har altid 14 dages fuld returret, så du kan shoppe med ro i sindet! 👍😊

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Tak for varerne

Tak for varerne, jeg er tilfreds med bestilling igennem nettet.
Det er behageligt at have dem i det kolde Grønland, tak for det.

Jeg ønsker jer god jul, samt godt nytår.

Med venlig hilsen

Andrie Sørensen

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nature Footwear ApS

Hej Andrie. Tak for de pæne ord. Glædelig jul til dig og hils julemanden på Grønland. Godt nytår også.

Jeg elsker produktet af Nature…

Jeg elsker produktet af Nature Footwear, jeg plejer og bestille hos Jer, især når det er på tilbud. Jeg anbefaler Jer.

Vastaus yritykseltä Nature Footwear ApS

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er en trofast Nature kunde 😊

Kan anbefales

Første gang jeg handlede med Nature Footwear.
Fik hurtigt en bekræftelse og senere en mail på varen var afsendt. Så jeg havde det allerede næste dag.

3. joulukuuta 2025

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på😊

Fik god hjælp til nogle spørgsmål jeg…

Fik god hjælp til nogle spørgsmål jeg havde til de støvler jeg ønskede at købe

Vastaus yritykseltä Nature Footwear ApS

Tak for dine stjerner. Dejligt at vi kunne hjælpe dig til et par lækre Nature støvler. Vi håber du bliver glad for dem😊

Når komfort og udseende går op i en højere enhed.

Utrolig lækker støvle! Jeg glæder mig (næsten) til kulden kommer, så jeg kan få dem på.
Nem bestilling og hurtig levering!

5. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nature Footwear ApS

Hej Gitte. Tak for den flotte anmeldelse. Ja vi håber snart kulden kommer så vi kan få noget dejligt julevejr. Rigtig god fornøjelse med dem.

Tilfreds

Nemt og hurtigt, super tilfreds

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nature Footwear ApS

Hej Pia. Tak for roserne. Vi gør os umage hver dag.

Super fine støvler og gode i…

Super fine støvler og gode i størrelsen. Har ikke gået så meget i dem endnu, men glæder mig til at bruge dem 👌

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nature Footwear ApS

Tak for anmeldelsen og vi elsker at give dig glade fødder! God fornøjelse med dem.

Desværre gik den ene skosål på mine…

Desværre gik den ene skosål på mine støvler løs allerede efter 2 ugers brug. Et par støvler til omkring 1400 kroner må gerne holde noget længere, vil jeg mene.

5. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nature Footwear ApS

Hej Eva. Alle vores sko er håndlavet og desværre sker dette en sjælden gang ind i mellem og det er vi naturligvis kede af. Jeg er sikker på vi kan reparere dem så du kan få glæde af dem i mange år fremover.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Jeg fik lynhurtigt svar på mine spørgsmål til kundeservice samt lynhurtig levering. Og mine støvler er så lækre

Vastaus yritykseltä Nature Footwear ApS

Tusind tak for de pæne ord Dorte. Vi elsker at gøre dig og dine fødder glade :-)

God kundeservice og lækre produkter i…

God kundeservice og lækre produkter i god kvalitet med fokus på ansvarlig produktion og sundhed. Det er nemt at ombytte varer og billederne er vellignende. Størrelserne er også normale. Jeg er super tilfreds :-)

29. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nature Footwear ApS

Tak for den flotte anmeldelse og de mange stjerner Ida - det er virkelig dejligt at høre😊

Helt vidunderligt fodtøj!

Helt vidunderligt fodtøj!
Hele det praktiske forløb fungerede perfekt : Fra ordreafgivelse til levering. Min bedste anbefaling.
De bedste hilsner Bodil Nielsen

27. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nature Footwear ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse Bodil - det er virkelig dejligt at høre😊

Meget tilfreds med støvlerne

Meget tilfreds med støvlerne. Det er andengang jeg bestiller varerne hos jer.

1. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nature Footwear ApS

Tak Frederikke - dejligt at høre du er en trofast kunde. Det tager vi som et kompliment til vores lækre fodtøj😊

Skønt fodtøj.

Jeg er ret vild med det jeg bestiller. Fodtøjet har en pasform, som er fantastisk til mig.
Hurtig levering.

25. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nature Footwear ApS

Tak for din søde anmeldelse Helle - den er vi glade for😊

Super gide sko

Super gide sko, som jeg er glad for.

24. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nature Footwear ApS

Tak for din anmeldelse Annette. Dejligt at høre, at glad for dine nye sko!