Supersnabbt agerande, professionell kontakt via internet. Utmärkt översättning. Håller utlovad leveranstid. Det enda som jag var besviken på var att de i offerten inte förklarade att de debiterade pe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Behövde med kort varsel en auktoriserad översättning som skulle användas i Canada. Allt från registerdokument till min patient journal då jag skulle söka vård på ett sjukhus i Montreal. Allt ordn... Näytä lisää
Jag är oerhört imponerad av The Native Translator. Översättningarna är inte bara snabba, utanockså av hög kvalitet. Det märks att översättarna är experter inom sina områden, eftersom de fångar alla ny... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beställde en auktoriserad översättning till tyska av en dom på 14 sidor den 4e nov. Det var lite brottom då jag skulle i rätten i Tyskland den 22 nov, hade frågat nästan alla översättningbyråer men i... Näytä lisää
The Native Translator är en del av den Schweiz baserade The Translator Group och är en av få europeiska översättningsbyråer som är certifierade I både Europa och Nordamerika. Bland företagets kunder finns multinationella bolag, myndigheter, internationella organisationer och privatpersoner. Vi har kompetens inom såväl teknik, juridik, medicin som finans och marknadsföring och tillhandhåller en högkvalitativ kostnadseffektiv översättningstjänst mellan 25 språk direkt över internet.
Högkullsvägen 7, 26377, Mölle, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snabb och bra leverans. och att man mejlar tillbaka om man vill veta mer om det som ska göras.

Vastaus yritykseltä The Native Translator
Så bra! Beställningen gjordes på fredag och på måndag fick jag dokumenten på min mejl.

Snabb och bra service ,
vi var ute väldigt sent ,
men ni lösta detta ,
Bra jobbat .

Vastaus yritykseltä The Native Translator
Mycket nöjd, punktlig leverans och mycket hög kvalitet på översättningen.
Ett extra plus är deras kommunikation, snabba och to the point!

Vastaus yritykseltä The Native Translator
Gick sjukt snabbt och formatet blev perfekt. Har använt native tre ggr, perfekt alla gånger.

Vastaus yritykseltä The Native Translator
Fantastisk service! Snabba, exakta. Mycket professionell och pålitlig. Rekommenderas varmt!

Vastaus yritykseltä The Native Translator
När jag fick kontakt med Emma trodde jag ett tag att det var ett bluff företag. Det kändes för bra för att vara sant. Jag är så tacksam över hjälpen, bemötandet och servicen vi fått!

Vastaus yritykseltä The Native Translator
Positivt överraskad, detta var riktigt bra!

Vastaus yritykseltä The Native Translator
Otrolig tjänst! Jag fick det levererat på en dag och de uppmärksammade mig på att jag inte betalte för den tjänst jag behöver för mina utlandsstudier, om de inte hade sagt något hade jag behövt betala tjänsten två gånger men istället endast en gång. Otroligt rekommenderar starkt! ❤️

Vastaus yritykseltä The Native Translator
Enormt snabb service och extremt professionellt!
Bästa man kan hitta

Vastaus yritykseltä The Native Translator
Snabb återkoppling, snabb ställningstagande, lätt att kommunicera och komma överens om och bra uppföljning.