Sinds kort word ik weer dagelijks lastiggevallen onder verschillende telefoonnummers- ik heb niet eens een eigen woning laat staan een energiecontract op mijn naam. Hoe komen ze aan mijn nummer???!
Stop the bloody spam already! I didn't ask for this and don't even trust the many mails written in the name of Nationaal Energie Collectief since it originates from a thousand email addresses. I wil... Näytä lisää
Doorlopend spamberichten per email. Verzoeken mij uit hun systeem te halen worden niet opgevolgd. Denk je er vanaf te zijn dan volgt een nieuwe golf ellende. ACM benaderd, maar ook die kunnen niet ui... Näytä lisää
Stalking! Ze blijven bellen. Ook na herhaalderlijk zeggen geen interesse te hebben. Lag in het ziekenhuis, dus kapte snel af. Vervolgens bellen ze dagelijks en vragen of ik al iit het ziekenhuis be... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Rotbedrijf! Blijven je lastig vallen!!!
Het verhaal van de anderen is herkenbaar: ze doen alsof ze ooit een energiecontract hebben afgesloten, maar dat hebben zij nooit voor mij gedaan! Sterker nog: ik heb herhaald aangegeven niet door hen gebeld te willen worden. Ze blijven maar terugbellen. Ook hondsbrutaal: als ik ze aanspreek gooien ze gewoon de hoorn erop. Wel bellen ze gerust enkele uren later nog een keer! Bel ik ze zelf op het nummer 020-2414978 wordt er gemeld dat het niet aangesloten is. Ik overweeg nu een formele klacht.
Oplichters!!
Oplichters!!! Bellen ongevraagd, zeggen dat je je hebt aangemeld: Onzin!!! Zeer arrogante reactie wanneer je aangeeft dat ze niet meer mogen bellen. Deze oplichters zo snel mogelijk stoppen.
Ben net gebeld door Lisa
Ben net gebeld door Lisa. Zij zou me in 2022 ook gebeld hebben. Mijn vraag was, weet u nog dat ik toen gezegd hebt, niets meer van u te willen horen omdat ik geen energiecontract heb?
Haar antwoord: Dat heeft u toen niet gezegd meneer. Ik zeg, zal het u nog een keer uitleggen hoe het in elkaar zit. En na de eerste regel verbreekt ze de verbinding.
Nou het lijkt me wel duidelijk, ze weet wel degelijk nog waar het over zou gaan.
OPLICHTERS ZIJN HET, DAT IS DUIDELIJK.
Ik heb al sinds 2006 geen energiecontract op mijn naam en het adres dat zij noemen, daar heb ik tot 2016 een kantoorruimte gehuurd.
Onvriendelijk hangt op midden in…
Onvriendelijk hangt op midden in gesprek. Wordt al weken meerdere keren gebeld ondanks vriendelijke verzoek m'n nummer uit het systeem te halen.
oplichters
Deze mensen bellen je op zonder dat dit juridisch is toegestaan; nooit klant geweest en nooit toestemming gegeven om gebeld te worden. Heel vervelend mens aan de lijn gehad. Niet vertrouwen en meteen ophangen.
Ongevraagd mij zakelijk bellen om wat…
Ongevraagd mij zakelijk bellen om wat aan te smeren, als ik ergens niet van hou is een telemarketing bedrijf die mij belt.
Liegen dat ik een energiecontract via…
Liegen dat ik een energiecontract via hun heb lopen.
Zeer onprettig gesprek
Zeer onprettig gesprek. De marketeer begon zelfs steeds beledigender te worden naarmate het gesprek vorderde.
Overtreden telemarketing wet
Dit bedrijf houdt zich niet aan de telemarketingwet die op 1 juli 2021 is ingegaan.
Ze bellen in mijn geval naar mijn zakelijke nummer die enkel in het KVK-register staat voor mijn eenmanszaak en verder nergens voor wordt gebruikt. Ik heb dus 100% zeker geen toestemming gegeven om dat nummer te bellen voor aanbiedingen.
Zelf een prettige ervaring gehad
Zelf een prettige ervaring gehad. Nieuw contract afgesloten. Wordt al jaren geholpen door deze partij, 1 vast contactpersoon..
Zit weer voor 5 jaar goed!
Ongevraagd gebeld
Ongevraagd gebeld, vervelende dwingende gasten die eigenlijk niet echt snappen waar ze mee bezig zijn.
Ongevraagd gebeld
Ongevraagd gebeld. Zeggen dat je al ooit iets hebt afgesloten terwijl je dat niet hebt. Zeggen dat je geen interesse hebt helpt niet en blijft maar doorgaan. Succes gewenst en opgehangen.
Spam
Bellen ongewenst en doen via de telefoon alsof je via hen al iets hebt afgesloten en als je dat tegenspreekt hangen ze op.
Vandaag opnieuw ongevraagd gebeld!!
Vandaag opnieuw ongevraagd gebeld door dit bedrijf! Heb een klacht ingediend bij het ACM. Overweeg dit ook te doen als ze je ongevraagd hebben gebeld
Rocco van Nationaal Collectief…
Rocco van Nationaal Collectief Aanrader!!
In het begin stond ik heel sceptisch tegenover de zoveelste tussenpersoon die mij een contract probeert aan te smeren.
Na een hele vervelende ervaring met partij die mij een contract met HEM Hollandse Energie Maatschappij aangepraat had. En let op mensen ga echt nooit een contract aan met HEM!!!!! Oplichters!! Zijn diverse malen bij het programma Kassa geweest.
Maar terug naar Rocco van nationaal collectief.
Hij heeft mij echt voorzien van goed informatie en heel erg behulpzaam. Je kunt hem gewoon bellen en vragen stellen.
Neemt hij niet direct op , dan belt hij je meteen terug.
Top!!!!