Nardocar.no Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Kjøpte justerbare camberstag til en Mercedes W212. Fikk aldri oppdatering på sendingen. Før jeg fikk tollkrav fra UPS. Da fikk jeg sporingsinformasjon. Der sto det at varene var returnert.... Näytä lisää

Coilovers BMW 3 E 90 kjøpte Coilovers fra eit firma som gikk konkurs uten at vi hadde fått tilsendt TUV papirer. fant ut at Nardocar solgte dei samme og tok kontakt om å få tak i papirer som vi kan... Näytä lisää

Seriøs å god service. Svarer raskt, å helt super grei kommunikasjon, hvertfall av Mikkel Larsen som behandlet min ordre. Står på å svarer, samt at jeg fikk med litt diverse annet merch. Setter stor pr... Näytä lisää

Kundeserviceteamet deres svarte raskt og ga meg veldig profesjonelle råd. ikke bare kjenner de produkte godt, men de kan også anbefale de beste støtdemperne for meg besert på mine kjørevaner og kjøret... Näytä lisää

1. Auton varaosaliike

Bedriftsbeskrivelse – Nardocar Nardocar er en ledende leverandør av høykvalitets biltilbehør, stylingprodukter og performance-oppgraderinger for bilentusiaster og profesjonelle. Vår visjon er å tilføre verdi til våre kunder ved å tilby enestående service, ekspertkunnskap og et eksklusivt utvalg av produkter som møter de høyeste standardene i bilindustrien. Vi forstår lidenskapen bak hver bil, og vi streber etter å være det foretrukne valget for dem som ønsker å optimalisere sitt kjøretøy – enten det gjelder ytelse, estetikk eller funksjonalitet. Med en strategisk tilnærming og omfattende bransjekunnskap ønsker vi å sette nye standarder for kvalitet og innovasjon i markedet for ettermontert bilutstyr. Hos Nardocar drives vi av et sterkt engasjement for kvalitet, effektivitet og kundetilfredshet. Vårt sortiment består av nøye utvalgte produkter fra anerkjente merker, noe som sikrer at våre kunder alltid får det beste til sitt kjøretøy. Vi går aldri på kompromiss med presisjon og pålitelighet, noe som gjør oss til en betrodd partner for bileiere, tuning-spesialister og verksteder. Vår visjon er å skape en unik opplevelse for bilentusiaster ved å kombinere ekspertise, lidenskap og førsteklasses produkter. Vi er ikke bare en forhandler – vi er en del av bilkulturen og en drivkraft for innovasjon i bransjen. Nardocar – Kvalitet, ytelse og stil i perfekt harmoni.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Utrolig god og rask service og…

Utrolig god og rask service og hjelpsomme, lette og komunisere med👍

16. toukokuuta 2025

Hei,

Tusen takk for en strålende tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du opplevde servicen som både rask og hjelpsom, og at kommunikasjonen fungerte godt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Skulle du ha noen spørsmål eller behov i fremtiden, er du alltid velkommen til å ta kontakt!

Svært god service

13. toukokuuta 2025

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd med servicen.

Vi jobber hardt for å gi kundene våre den beste opplevelsen mulig.

Trengte Tüv papirer på fjærer

Trengte Tüv papirer på fjærer. Tok litt over 1 time så var dem mottatt mail. Raskt og effektivt. Lett å få tak på via telefon også da jeg hadde spørsmål vedrørende den bestillingen. Alt ble fikset opp i uten problem.

2. toukokuuta 2025

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du fikk Tüv-papirene raskt og at vi kunne hjelpe deg både på mail og telefon. Det betyr mye for oss å vite at du er fornøyd med både produktene og servicen.

Coilovers BMW 3 E 90

Coilovers BMW 3 E 90
kjøpte Coilovers fra eit firma som gikk konkurs uten at vi hadde fått tilsendt TUV papirer. fant ut at Nardocar solgte dei samme og tok kontakt om å få tak i papirer som vi kan benytte for å få coilovers godkjent på bilen. opplevde kun positiv , rask og profesjonell tilbakemelding og får no papirer som vi kan benytte for å få godkjent coilovers på blien. Framifrå service

28. huhtikuuta 2025

Hei Alf,

Tusen takk for en strålende tilbakemelding!

Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg med Tüv-papirene slik at du får coiloversene godkjent, spesielt med tanke på den uheldige situasjonen med det opprinnelige firmaet. Det er viktig for oss å være til hjelp – både for våre egne kunder og for andre som sitter fast i lignende situasjoner.

Bare ta kontakt igjen om det skulle være noe mer vi kan bistå med!

Bestilte senkesett til bmw e91

Bestilte senkesett til bmw e91. Alt var bra.

Var produksjonsfeil på ene demperen jeg fikk så den ble ødelagt etter bare 1 dag med kjøring. Sendte en mail på nardo og får tilsendt ny demper.

10/10

21. huhtikuuta 2025

Rask og fin levering

Rask og fin levering. Savner bare at Tuv papirene ligger med bestillingen. Er litt kjedelig å måtte spørre etter de vær gang. Eller 10 av 10

16. huhtikuuta 2025

Hei Alexander,

Takk for din gode anmeldelse!
Godt å høre at vi har rask levering!

Dessverre er det vanskelig å få TUV i esken, da produsentene ikke lenger vil inkludere dem.
Selvfølgelig hjelper vi alltid med å få det :D

Short time delivery

Short time delivery, took around 4 days until my package arrived, good support because they actually try to help if u wanted to change something. The quality of the product is good maybe not perfect that’s why 4/5 stars but overall very good and probably will buy here often

2. huhtikuuta 2025

Hi Michal,

Thank you for your feedback!
I am happy to hear that your overall experience with us was good!

I am not sure which product you bought, but the quality of the product nearly allways depends on the price.
We have a lot of different brands, for very different prices :)

Veldig fornøyd med produkt

Veldig fornøyd med produkt, service og transport. 10/10

25. maaliskuuta 2025

Hei Adrian,

Tusen takk for en super tilbakemelding – 10/10 varmer virkelig! Vi er glade for at du er fornøyd med både produkt, service og levering.

Bare si ifra hvis det er noe vi kan hjelpe deg med i fremtiden!

Profesjonelle

Meget professionel og hyggelig kundeservice!
Anbefales på det sterkeste.
Har en senkesett til en bil som ikke jeg lengre hadde TÜV papirer på. Men det ordnet de med engang!

26. maaliskuuta 2025

Hei Alexander,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på de gode ordene, og det gleder oss å høre at du opplevde både kundeservice og hjelpen med TÜV-papirene som profesjonell og effektiv. Vi er alltid klare til å hjelpe, så bare ta kontakt hvis det er noe mer vi kan bistå med.

Ble en feil med bestillingen min

Ble en feil med bestillingen min, men med super kundeservice og god hjelp så fant man løsningen.
Første gangen jeg har bestilt herifra men med sånn service så blir det ikke den siste! Tusen takk for god hjelp til en stakkar nybegynner ♡

8. helmikuuta 2025

Hei Ida,

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding!

Vi vet at det kan være litt forvirrende i starten, så det gleder oss å høre at du følte deg godt tatt vare på – akkurat slik det skal være. Feil kan skje, men vi gjør alltid vårt beste for å finne gode løsninger raskt og enkelt.

Du er hjertelig velkommen tilbake når som helst – og ikke nøl med å ta kontakt igjen hvis du trenger hjelp!

Raskt svar og hyggelig handel.

10. helmikuuta 2025

Hei Sebastian,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Godt å høre at du er fornøyd med både respons og handel – akkurat slik vi ønsker det.

Velkommen tilbake når som helst!

Veldig god service

Veldig god service, raskt og effektivt! Anbefales

10. helmikuuta 2025

Hei Ole,

Tusen takk for de fine ordene! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen, og det er flott å høre at du er fornøyd med servicen.

Takk for anbefalingen – du er alltid velkommen tilbake!

Rask levering og raskt svar fra…

Rask levering og raskt svar fra kundeservice

7. helmikuuta 2025

Hei Halfdan,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at både levering og kundeservice stod til forventningene.

Bare ta kontakt om du trenger noe mer – vi hjelper gjerne!

Lang leveringstid, ryker det så lykke til

Kjøpte en støtdemper fra Koni til Tesla, pakken tok 5 uker før den kom. Kjørte med støtdemperen i 1000km/rundt 4 uker, før den røk. Måtte ut med 3500 for å finne ut hva som er feil, og 6000 for å bytte støtdemperen igjen, og her får jeg kanskje dekket en reklamasjon hvis jeg er heldig. Holder ikke med at Tesla bekrefter at det er støtdemperen som er dårlig, jeg må nok sende den inn og vente 5 nye uker på at jeg får vite om de mener sstøtdemperen er defekt eller ikke😂

Der var Autodoc hakket bedre, de dekker hvertfall prisen for å få sjekket ut hva som er feil.

20. tammikuuta 2025