Veldig god opplevelse! Kom inn en uke etter et hekseskudd i romjula som hadde gått litt over av seg selv. Han fant ut at bekkenet mitt var skjevt og fikk retta opp i det. Trolig vil dette gjøre rehab... Näytä lisää
Yritys on vastannut
anders i nydalen har behandlet meg flere ganger for forskjellige plager. Og lykkes! Behagelig som person, og profesjonelt dyktig.
Yritys on vastannut
Behandleren ga seg god til å finne ut hva problemet bestod i - kanskje 45 min samtale først. Så hadde han en ide og plan - gikk rett på og ga to øvelser som jeg skulle gjennomføre morgen og kveld... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Naprapatlandslaget er verdens største naprapatkjede. Alle våre klinikker er i kontinuerlig, faglig samarbeid – slik tilbyr vi våre kunder den beste behandling(en) som er tilgjengelig. Helt siden etableringen i 2002 har vi målrettet søkt og tilegnet oss dyktige terapeuter, og på denne måten satt sammen et optimalt behandlingstilbud for våre kunder. Våre terapeuter er høyskoleutdannede Naprapater fra ”Scandinavian College Of Naprapathic Manual Medicine”, med videreutdanning innen manuell medisin.
Sandakerveien 138, 0484, Oslo, Norja
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Veldig god opplevelse!
Kom inn en uke etter et hekseskudd i romjula som hadde gått litt over av seg selv. Han fant ut at bekkenet mitt var skjevt og fikk retta opp i det. Trolig vil dette gjøre rehabilitering av et kne lettere.

Hyggelig sted, rolig atmosfære
Lett å få time.
Jeg får god informasjon/gode råd om det jeg lurer på.
God behandling av nakke og skuldre.
Flink og hyggelig naprapat.

Vastaus yritykseltä Naprapatlandslaget - Nydalen
Jeg fikk litt massasje på lår og legger. Det hjalp i kombinasjon med noe medisiner.

OK det virka!!

Vastaus yritykseltä Naprapatlandslaget - Nydalen
Elendig at jeg måtte bruke 2000 kroner for at jeg skulle få beskjed om å ta bilde av kneet. Så 2000 kroner bortkasta for ingenting

Vastaus yritykseltä Naprapatlandslaget - Nydalen
Blir møtt med åpne spørsmål, analytisk tilnærming og god behandling.

Vastaus yritykseltä Naprapatlandslaget - Nydalen
Orker ikke skrive et langt referat for å gi en anmeldelse, men jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk hos naplandslaget i Nydalen.

Vastaus yritykseltä Naprapatlandslaget - Nydalen
Veldig fornøyd med behandler, Anders Rønhovde. Føler at behandlingen er helhetlig, bestående av massasje, tøying og nåler - det fikser problemet på en bedre måte enn ren fysioterapi, akupunktur el kiropraktikk for min del. Mvh Steffen

Vastaus yritykseltä Naprapatlandslaget - Nydalen
Jeg har alltid fått god hjelp hos Anders i nydalen (oslo). Han er dyktig og hyggelig, så jeg vil anbefale han på det varmeste!