I was extremely disappointed with my purchase. The top I bought fit perfectly but I couldn't get past the horrible stitching, it was very sloppy, uneven and noticeable. I decided to return it and had... Näytä lisää
Magnesium fra Nani har været svaret på mine problemer med læg- og skinnebenskramper om natten. Siden jeg har taget en daglig kapsel med magnesium, har jeg sagt farvel til kramperne. Nattesøvnen er o... Näytä lisää
God service og kvalitets produkter. Vi er som familie rigtigt godt tilfreds med produkterne fra nani. Det hele startede faktisk med min søn på 4 år, der ikke ville spise tablet multivitamin, og der f... Näytä lisää
Danske Nani laver plantebaserede og organiske kosttilskud håndplukket af alt det bedste fra naturen. Lavet på en form som din krop kan forstå - nemlig mad. NANI er Nutrients As Nature Intended 🌱
Kejlstrup Tværvej 6, 8600, Silkeborg, Tanska
- 71996900
- info@nani.dk
- nani.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
En gave for kroppen!
Da jeg første gang hørte om produkterne blev jeg nysgerrig. Jeg læste og hørte om holdningen, meningen og tankerne bag det at skabe produkter, der for kroppen er nemme optage. Jeg har været igennem de fleste mærker, men første gang jeg er fuldstændig overbevist om at produkterne gør det enkelt for kroppen kende og optage - simpelt. Mine 5 stjerner går til menneskerne bag, service, nytænkning og ikke mindst til de rene produkter, der virker præcis som de lover!

Naturlige produkter
Naturlige produkter, hurtig levering, dejlige vareprøver fulgte med

Vastaus yritykseltä Nani
Høj kvalitet lavet af naturens planter 🌱
Jeg elsker at det er Dansk🇩🇰, høj kvalitet og lavet på planter🌱.
Har brugt NANI flere år, før under og efter graviditet.
Vores søn har spist Omega 3 Vildlaks kapsler fra 6mdr og runder snart 2 år. 🐟 Han elsker det lige så meget som vi gør.
Energien løftes i dagligdagen med samspillet af de forskellige produkter. Der er god guidning i hvordan og hvad der spiller godt sammen for netop at få det optimale resultat i DIN krop.
Kundeservice er altid søde og rare, og faktisk rigtig gavmilde med lidt rabat. Deres nyhedsbrev er ret informativt hvis man er til dét der med at blive klogere på naturen og den power! 🌱

Et vildt serviceniveau
Kim og teamet hos Nani har et vildt serviceniveau, som udspillede sig på mest gelinde facon i forbindelse med en manglende rabatkode, som jeg havde glemt at tilføje ordren. Nu glæder jeg mig til at prøve produkterne, som landede lynhurtigt på trappestenen efter bestilling.

Love products from Nani
Love the products from Nani, their supplements really help combat my menopause symptoms and support my immune system and physical and mental well-being. Can really recommend their products!

Vastaus yritykseltä Nani
Nani er de bedste produkter
Nani er de bedste produkter, og deres betjening er imødekommende og professionel. De er altid villige til at forklare om produkterne. Varm anbefaling herfra :-)))

Vastaus yritykseltä Nani
Dejligt med en åbenhjertelig og…
Dejligt med en åbenhjertelig og oprigtig tilgang til sin virksomheds produkter, som til fulde lever op til den lovede kvalitet ;-)
Super service og meget nemme at få kontakt med...
Tak til jer!

Vastaus yritykseltä Nani
Altid til tiden og høj service niveau.
Altid til tiden og høj service niveau. Og vigtigst af alt, så er produkterne super gode!

Vastaus yritykseltä Nani
Jeg skrev en besked for en uge siden…
Jeg skrev en besked for en uge siden ,ventet på svar ? Vh Britt
Super god service og skønne naturlige…
Super god service og skønne naturlige produkter 🌸
Hurtig levering 🤩

Vastaus yritykseltä Nani
Produkter af særlig fin klasse.
God service og kvalitets produkter.
God service og kvalitets produkter.
Vi er som familie rigtigt godt tilfreds med produkterne fra nani. Det hele startede faktisk med min søn på 4 år, der ikke ville spise tablet multivitamin, og der fandt jeg nani børn multivitamin som lignede vingummi bamser, men stadig var af høj kvalitet og optagelighed. Og nu bruger både min søn og jeg produkter fra nani og vi er så glade ved det! 5 stjerner herfra