Naklejaki Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Zdecydowanie polecam. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Co do samego produktu to jestem bardzo mile zaskoczony bo byłem bardzo sceptyczny. Opis, opisem ale naklejka, która ma przetrwać prani... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Dobra cena - jak na tego typu naklejki - oraz darmowa dostawa. Wygodnie się odklejają. Minus za kolory - widocznie bardziej blade niż na projekcie oraz niezbyt dobre utrzymywanie się na bawełnie.

Yrityksen tiedot

1. Lastenvaateliike
  2. ja myös
  3. Asusteet
  4. Lastenvaatekauppa

Yrityksen kirjoittama

Małe kolorowe naklejki na WSZYSTKO! Naszym celem jest, by każda zgubiona rzecz bez problemu trafiłado swojego właściciela! Jak tego dokonać? Wykorzystując niewielkie, ale trwałe i wodoodporne naklejki z własnym imieniem, zdjęciem, wizerunkiem pupila, ulubionym bohaterem bajki lub numerem telefonu! Dzięki temu, że na naklejkach możesz umieścić dowolnie wybraną grafikę lub napis, każdy odnajdzie swoją zgubę — bez względu na to, czy zapominalski ma rok, czy dużo więcej lat!

Yhteystiedot

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Produkt bardzo ładnie wykonany i…

Produkt bardzo ładnie wykonany i przydatny

18. heinäkuuta 2024
Naklejaki-logo

Vastaus yritykseltä Naklejaki

Cześć Wiesława,

Dziękujemy za Twoją wspaniałą opinię! 🎉 Mamy taką firmową tradycję, że za każdą pozytywną opinię kupujemy sobie ciastko. Dzięki Tobie dziś znów możemy cieszyć się słodkim przysmakiem! 🍪

Twoje zadowolenie to dla nas największa nagroda, a ciastko to już tylko wisienka na torcie. 😊 Dziękujemy, że jesteś naszym klientem i że doceniasz nasze naklejki. Jeśli będziesz miał/a jakieś pytania lub potrzebujesz więcej naklejek, jesteśmy do Twojej dyspozycji!

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Naklejaki.pl

Saanut 4/5 tähteä

Jest OK.

29. syyskuuta 2023

Naklejki są super

Naklejki są super, na tyle małe, że można przykleić nawet na szczoteczkę do zębów, ale dobrze widoczne i czytelne. Obkleiłam nimi wszystko do przedszkola. Jak narazie po kontakcie z wodą dalej wyglądają jak nowe.

30. heinäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Naklejki są bardzo ładne i trwałe, nie odklejają się od żadnej powierzchni. Spodziewałam się, że będą troszkę większe, ale mimo to jestem zadowolona z zakupu. Szybka realizacja zamówienia. Polecam:)

18. heinäkuuta 2023

Szybko i sprawnie, ale…

Spodziewałam się innego wyglądu naklejek. Kreator pozwala na całkowite spersonalizowanie naklejki co jest rewelacyjnym rozwiązaniem! Jednak wizualizacja posiadała granatową otoczkę, która jak się spodziewałam pojawi się na nalepce, jednak ta jest jednobarwna. Mimo to jestem zadowolona z zakupu bo przebiegł sprawnie, paczka dotarła szybko, naklejki są trwałe i mają wszechstronne zastosowanie. W przyszłości planuję ponowny zakup!

17. huhtikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Już nie gubimy naszych skarbów :)

Nieraz zdarzyło nam się zostawić kurtkę na placu zabaw czy wyrzucić ulubionego misia z wózka :( Zamówiłam naklejki z imieniem dziecka oraz numerem telefonu i przykleiłam je dosłownie na wszystko. Super się trzymają i bardzo ładnie wyglądają :) Te małe naklejki to złoto! Na plus również czas realizacji zamówienia - przesyłka czekała w paczkomacie już następnego dnia.
Szczerze polecam i na pewno jeszcze u Was zamówię

27. joulukuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Jesteśmy juz po testach,gotowi na…

Jesteśmy juz po testach,gotowi na opinie. Zaczynając od początku,banalnie proste projektowanie naklejek jak i wygodne metody zapłaty kończąc na produkcie wysokiej jakości. Po paru praniach i zmywaniach naklejka wygląda jak nowa. Z czystym sumieniem POLECAM. Sprzedawca top,nie mogło być łatwiej 😁

17. tammikuuta 2023

Wspaniale naklejki

Wspaniale naklejki, trzymaja się super na butelkach, bidonach na ubraniach. Pranie im niestraszne. Butelki myje w zmywarce już rok i dalej sie super trzymają 👍solidna firma, super kontakt i szybka dostawa. Polecanko 👏👏👍

21. joulukuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Bardzo dobra jakość naklejki ze zdjęciem. Łatwy kreator. Super kontakt z obsługą. Bardzo szybka realizacja. Na pewno wrócę z kolejnym zamówieniem.

5. joulukuuta 2022

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin