Lever virkelig op til “Som kunde er du altid i centrum.” Ud over god vin, gin, rom, whisky er der altid spændende forteling bag flaskende. Virkelig enestående!
God vin, og fine priser. Det er et mindre sted end mange andre importører derfor får du også noget særligt, vin du ikke ser alle steder. Leveringen kunne godt være hurtigere, men bestil i god tid, så... Näytä lisää
Hej fin vin.Lidt lang tid inden modtagelse.Men fragtfirmaet læser tilsyneladende ikke ønsket om hvor varen stilles.Det blev stillet ved min hoveddør og ikke ved en stor brun havelåge lige 2 skridt til... Näytä lisää
Update efter en uheldig episode. Fik tidligere leveret 24 flasker, hvoraf vi prøvesmagte 2 rødvine, som var udrikkelige ved ankomst. Peder fra Næstvedvinkompagni kontaktede mig promte, og tilbød at... Näytä lisää
Næstved VinKompagni ApS blev etableret i 2019, med et ganske enkelt idegrundlag. Direkte import af vin fra førende og små vinproducenter, og dermed direkte salg uden fordyrende mellemled, til kvalitetsbevidste kunder - privatkunder såvel som erhvervskunder.
Merkurvej 5A, 4700, Næstved, Tanska
- 23842019
- mail@naestvedvinkompagni.dk
- naestvedvinkompagni.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Super hurtig service
Lækker vin og hurtig levering.
Har ikke smagt den endnu,men glæder mig❤️
Virkelig god og hurtig service
Virkelig god og hurtig service. Jeg vil handle der så snart jeg skal købe vin igen. 👏
God service
Rigtig gode vine,til god pris,til min…
Rigtig gode vine,til god pris,til min kones 80 års fødselsdag.
Glæder os til portvinsaften en god ide
God service
god hjemmeside og hurtig levering
Hos næstved vinkompani er der super…
Hos næstved vinkompani er der super service, super hjælp med vin mm.
Kan kun anbefale næstved vinkompani
Butikken kunne optimere ventetiden for kunder ved at lave smagsprøver eller lign.
vi kunne godt have ønsket at der var tid til at tale lidt med os. Der var kun en i butikken der kunne tale med kunder - og han var optaget. Vi gik lidt rundt for at vente - men opgav til sidst. Vi har stor respekt for at andre kunder skal serviceres - men en tilkendegivelse på at vi blive serviceret indefor en rimmelig tid havde været dejlig. Vi kendte den vi var kommet for at købe - så vi fik det vi skulle have.
OK oplevelse
Jeg modtog det bestilte rimelig hurtigt og som forventet.
Jeg modtog ingen besked eller oplysning om leveringstid.
Jeg modtog en engelsksproget anmodning om at anmelde jer, så jeg håber, at I også forstår dansk og kan læs min anmeldelse.
Leif Høxbroe, Hvidovre
Hurtig levering 👍🏻