Rigtig god shampoo og balsam, som jeg tåler trods psoriasis i hovedbund. Håret bliver blødt og nemt at arbejde med uden at det ser fedtet ud. Bruger citrus duft, hvilket myg og hvepse ikke finder i... Näytä lisää
Det er en ny måde for mig st vaske hår på, men produkterne er mega gode, mit har er blødere og jeg har fået mere fylde, så tak for det, og tanken om at der ikke er alt mulig kemi i, elsker jeg… Men j... Näytä lisää
Efter at have prøvet shampoo og balsam barene første gang, var mit hår meget mere fyldigt og havde fået en god struktur, og det holdt sig flot i en hel uge, før jeg skulle vaske hår igen. Mit hår er... Näytä lisää
Jeg har i et lille år brugt Nærva shampoo og balsam bar og er yderst tilfredse med dem. Har det godt med at de ikke er fyldt med kunststoffer, men er helt naturlige. Har fået genoprettet min naturl... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Man skal lige vænne sig til at shampoen…
Man skal lige vænne sig til at shampoen ikke skummer så meget op, men hår og hovedbund reagerer virkelig fint på skiftet af hårprodukter til Nærva.
Jeg var meget skeptisk
Jeg var meget skeptisk, da jeg bestilte shampoo og balsam, jeg har meget fint og tyndt hår. Men er blevet meget positiv overraskede. Mit hår føles lidt tykkere, efter 14 dage, behøver ikke at vaske hår hver dag mere, da det heller ikke ser fedtet ud mere. Så meget positiv efter 14 dage 🤩
Jeg er meget tilfreds med shampoo og…
Jeg er meget tilfreds med shampoo og balsamen, mit hår bliver dejligt blødt og nemt at style. Det var nemt at bestille, varerne kom hurtigt. Alt i alt en rigtig god kundeoplevelse, så jeg kan varmt anbefale at handle hos Nærva.
Jeg er mega glad for mine shampo og…
Jeg er mega glad for mine shampo og balsam bar det funger virkelig godt i mit hår og jeg vil til en hver tid anbefale det til andre 👍🏻🤩
Virkelig god shampoo og balsam
Virkelig god shampoo og balsam
🧼 lang holdbarhed og duft - virkelig meget bedre end normal shampoo og vil ikke undvære det
Jeg valgte at prøve jeres produkter
Jeg valgte at prøve jeres produkter, da det er uden kemi godt for mig og godt for miljøet! Og jeg må sige, at det er den bedste shampoo og balsam prøvet længe. Mit hår er så blødt og lækkert. Og meget sundere, at se på. Jeg har lige modtaget jeres bodywash og glæder mig til at prøve den.
Lækker shampoo med dejlig frisk duft
Lækker shampoo med dejlig frisk duft. Lang holdbarhed pr vask.
Det bedste af det bedste !!
Det bedste af det bedste !!! 🤩🤩🤩
Jeg har aldrig haft så blødt hår spm
Jeg har aldrig haft så blødt hår spm
Ikke klasker sammen på 2. dagen. Ingen kløe i hårbunden og frisk duft som holder😊
Dejlig nem at bruge
Dejlig nem at bruge. Og mit hår bliver let og får naturlig fald. Giver en god fylde.
Det er første gang jeg prøver Citrus, men jeg har tidligere brugt Lavendel. Jeg er spændt på om der er en forskel,andet end duften
Den beste Shampoo jeg nogensinde har…
Den beste Shampoo jeg nogensinde har haft.
Værd at vente på
Jeg bestilte shampoo og conditioner bar og var mega tilfreds og ville gerne bestille mere men deres citrus var desværre udsolgt og der gik LANG tid før det kom igen men det er så lige meget ! Det kom på hylden igen og jeg fik bestilt og så huskede jeg HVORFOR at jeg var bleven vildt med deres produkter. Deres shampoo bsr og conditioner bar gør bare noget rigtig godt for lige netop mit hår. Det er ligesom at mit hår har fået LIV igen. Det er nemt at rede og er ligesom blieven bouncy. Det føles så lækkert.
Har nu også prøvet deres bodybars som jeg også varmt kan anbefale.
Det er simplenhen en fem ud af fem. Også god kundeservice hver gang jeg har skrevet derind.
God vind til Nærva. Håber dette firma består i mange år.
Jeg er vild med mine sæbebarer
Jeg er vild med mine sæbebarer. Håret føles blødt og lækkert.
Kropssæben er fantastisk, huden bliver lige så blød og lækker. Jeg er virkelig fan og så er det dejligt at slippe for, at slæbe plastikdunke hjem, og godt for miljøet
Tak fir det
Et gennem mange år tilbagevendende…
Et gennem mange år tilbagevendende udslet i hårbunden er forsvundet. Mit hår er blevet blødere og har mere fylde. Duften af lavendel er dejlig
Min bekymring var
Min bekymring var, at mit lange hår ikke fik nok pleje og at balsambaren ikke kunne gøre det glat nok.
Dog er min bekymring gjort til skamme. Det er rigtig gode og nemme produkter at anvende. Jeg vender aldrig tilbage til konventionelle shampoo/balsam ( heller ikke de dyre fra frisøren.. det her er bedre)
Virkelig en god hår-sæbe og balsam-bar
Virkelig en god hår-sæbe og balsam-bar. Mit hår slapper ligesom af 😊... jeg har naturkrøller og hvis håret ikke får pleje og fugt, så bliver det strid og stresset at se på.
True Danish er virkelig godt til mit hår og det ser sundt ud. Synes også at det indeholder gode og naturlige ingredienser.
Håret får meget mere fylde.
Super tilfreds 👍🏻 alletiders shampoo
Super tilfreds 👍🏻 alletiders shampoo, har aldrig haft noget bedre der har hjulpet på min hovedbund.