NA byg Aps

1. Puuseppä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Leder du efter et tømrerfirma, der kan løse enhver tømreropgave i den bedste kvalitet? NA BYG ApS er et tømrerfirma, der har som sit varemærke at tilbyde personligt og serviceminded håndværk med dit behov i centrum. Vi løser enhver opgave med faglig stolthed og omtanke. Og altid med et smil på læben. Her går solidt håndværk, god kundeservice og konkurrencedygtige priser hånd i hånd.

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Super service og flot arbejde

Jeg kan varmt anbefale NA byg til alle der gerne vil have leveret et godt og solidt arbejde.

Vi (min kæreste og jeg) havde været igennem et langt forløb med HTH, hvorefter vi måtte finde anden hjælp til at gøre mit køkken færdigt. Her trådte dette firma til med hurtigt og godt arbejde.
Nu kan vi endelig bruge det køkken, som vi så længe havde drømt om!

3. maaliskuuta 2017

Fint firma

Er glad for at have mødt Na byg på vejen .
Synes bestemt de kan være deres arbejde bekendt og er flinke og har fint humør med i pakken samt ordentlighed med ude hos os

3. maaliskuuta 2017

Hurtigt, effektivt og pænt

Der skulle rives en væg ned og sættes en blindkarm op i min butik. alt det blev gjort hurtigt og effektivt og så var der ryddet pænt op bagefter.

13. helmikuuta 2017

Kompetent

Pålidelig dansk håndværker. Gik hurtigt i gang. Super arbejde :-)
Fik renoveret tag med udtagning af to ovenlysvinduer, isolering og lagt tag henover.

19. tammikuuta 2017

Fantastisk service og håndværk!

Nogle af de bedste håndværkere jeg har mødt, professionelle, imødekommende, ansvarsfulde og kommer altid til tiden! Fik hjælp til at bygge en ny fysioterapeutisk klinik og Nicklas var god til at komme med input og hjælp udover det forventede.
Vi har fået en ekstrem flot ny klinik, takket være Nicklas og hans team.
Tusind tak.
Dorte Nielsen/ProAlign Idrætsfysioterapi

29. huhtikuuta 2016

Fremragende!

Rigtig god tømrer, der kom til tiden og var meget hjælpsom. Der blev lavet meget mere end vi havde aftalt på forhånd og ville ikke have ekstra for det. Vil til hver en tid anbefale firmaet til andre.

8. toukokuuta 2015

fremragende service

Kan på det varmeste anbefalde nabyg, hurtig og fremragende service. Skulle have en skillevæg revet ned og det gik stærkt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så vil helt sikkert bruge nabyg igen til kommende projekter.

8. toukokuuta 2015

Kvalitet - Ærlig - Fair

Med disse 3 ord er Nabyg hermed beskrevet.
Nicklas besidder en masse viden og det afspejler sig i det, jeg som kunde har modtaget.
Alt aftaler er holdt og jeg har været tryg igennem hele processen.
Prisen er fair, og jeg må siger at valget faldt på Nabyg da jeg havde fået flere varme anbefalinger.
Jeg vil trygt anbefalde dette firma til dem jeg kender.
God vind fremover ! :-)

6. toukokuuta 2015

Dårligste stykke arbejde tænkeligt

Jeg er chokeret over at Nicklas vælger at lægge navn, til det eminent dårlige stykke arbejde, han har udført med opsættelse af mit køkken.
Jeg fandt ham gennem Byggetilbud.dk og han har talegaverne i orden og nogle gode idéer, så jeg valgte ham. Det skulle jeg aldrig have gjort.
Man kan ikke stole på et ord han siger, han overholder ingen tidspunkter eller aftaler, og arbejdet i sig selv, er af så ringe udførelse, at jeg har haft adskillige andre håndværkere til at udbedre skaderne. Det pæneste der er sagt om jobbet er, at havde han kaldt sig en autodidakt handyman i stedet for tømrer, og havde han gjort det gratis, havde det måske været at forvente.
Desværre kalder han sig tømrer og var på ingen måder gratis.
Hold jer langt væk.

11. huhtikuuta 2015

hej Pia

det er taget til efterretning.

Super håndværk til en fornuftig pris!

Jeg har brugt Nicklas og NA-BYG over flere omgange i forbindelse med huskøb. Vi har fået lavet alt fra udskiftning af vinduer til renovering af loft og nedrivning af bærende væg... Fælles for det hele er, at vi uden tvivl ringer til NA-BYG, næste gang vi skal ha' lavet arbejde på huset!

Fair pris, tilfredsstillende arbejde og levering til tiden - så bliver det sgu ikke meget bedre!

30. marraskuuta 2014

Godt håndværk.

Nicklas går op i godt håndværk, og det reflekteres i hans arbejde. Vi har ikke nogle utilfredsheder i det stykke arbejde han udførte for os, og booker gerne NA-byg en anden gang uden skrupler. Arbejdet blev gjort hurtigt, og tog kortere tid end beregnet! :) alt i alt en rigtig god oplevelse!

25. marraskuuta 2014

Meget tilfreds

Jeg kan ikke sige noget negativt om Nabyg. Alt det arbejde Nicklas har lavet hos os har været yderst tilfredsstillende.
Man er ikke i tvivl om at han går op i at resultatet bliver ordenligt.

20. marraskuuta 2014

Vastaus yritykseltä NA byg Aps

hej Kathrine tak for dit svar.. det er dejligt og høre.
god dag.
Nicklas

Lad ikke NABYG/[navn] skaffe en murer, gør det selv.

Der er ikke noget at udsætte på tømmerarbejdet, kun at hans svend blev lidt for kreativ og lavede en hylde i væggen til tandbørster og tandpasta, det kan en malet hylde ikke bruges til, så nu har jeg et hul i væggen som ikke var aftalt, øv. MEN grunden til at NABYG kun får én stjerne er, at den murer han anbefalede lavede så elendigt arbejde at vi er ved at bryde det hele ned og lægge nye badeværelsesgulve. Fliserne var skævt lagt, og der var ikke fald mod risten, men den anden vej. Mureren sagde ikke at han ikke kunne lægge mosaikfliser, han gav væg og gulv skylden. Derfor tænkte vi at det da ikke kunne gå galt i det andet badeværelse, da det var store fliser der skulle lægges. Men alt gik galt. Det værste er, at NABYG IKKE tager ansvar for at have anbefalet en murer der ingen faglig stolthed har, ej heller har NABYG forholdt sig til det ekstremt dårlige murerarbejde der blev lavet. Vores gulve og vægge har fået skylden. Vi er nu igang med at brække gulve op i 2 badeværelser og skal betale for at få lagt gulve en gang til. men værre er, at 2 murere har stillet spørgsmål ved om mureren overhovedet er uddannet, det er pinligt.

17. maaliskuuta 2014

Kære Anne

Jeg beklager naturligvis mange gange din oplevelse med muren, og konsekvens af overstående er samarbejdet med muren også ophørt.
Der skal dertil siges at jeg anbefalede muren uden for vores aftale på arbejde, og af den grund vil jeg naturligvis ikke være økonomisk ansvar overfor murens arbejde.

Mange venlige hilsner
na byg aps

Udmærket håndværk, flinke fyre - men plads til forbedring på kommunikationen.

Jeg kan fornemme at Nicklas er ny som selvstændig, og det har desværre ført til en del kurrer på kommunikationstråden. Der er der plads til forbedring, og han skylder sine kunder at oppe sig gevaldig på den front

Når det så er sagt, så er der ikke noget at udsætte på selve håndværket. Det bliver udført grundigt og tilfredsstillende - intet der. Samtidig er både Nicklas og hans hjælper(e?) flinke og sympatiske fyre. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at vi havde nogle twister på grund af kommunikationen, men jeg må sige at Nicklas satte det øverst at få løst problemet med tilfredshed for alle parter, selv om kunden (mig) allerede var godt pisset af, og at det sikkert havde været nemmere for ham bare at vende ryggen til det og komme videre. At han i stedet tog ansvar har han min dybeste respekt for.

Så summa summarum: Kommunikationen er elendig (så sørg for at få lavet HELT klare aftaler), men de er flinke og grundige nok og laver et fint arbejde - og efter at vi fik løst problemerne ønsker jeg dem held og lykke fremover.

9. elokuuta 2013