nabolink er noget af det bedste der er sket i vores by . Indbrudene er faldet drastisk og ved alarm er naboerne ved huset i løbet af få minutter . Skulle strømmen gå medens du er på Ferie Weekend får... Näytä lisää
Nabolink er et super seriøst firma, der ikke går på kompromis med hverken teknisk kvalitet, eller kunde service. Selve systemet er simpelt i brug, hvilket sikre at alle kan betjene det. En stor ford... Näytä lisää
Godt gennemtænkt system der giver god sikkerhed og god kontakt til naboer
Vi laver #alarmer der er ultrasimple, at bruge og som sendes videre til de #naboer, der vil hjælpe hinanden. #nabohjælp grupper er ofte kunder. Nabolink kan Lejes eller ejes (Ingen abonnement). Ingen WIFI eller SIM kort....
Erhvervsvej 33-35, 9632, Møldrup, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Nu har vi jo ikke haft direkte brug af Nabolink, bortset fra i opstart og indkøringsperiode. Da var der kun få minuters venten, før der stod en mindre hær af tililende naboer.

Vastaus yritykseltä Nabolink
Det fungere super, og der har ikke været nogen indbrud

Vastaus yritykseltä Nabolink
Nemt at installere. Rimelig pris. God vejledning fra sælgere.
Der bliver fra sælgernes side fulgt op på alt. Man føler sig godt behandlet.
Vi føler os meget mere sikre i eget hjem efter vi har fået nabolink. Så vil klart anbefale det til alle.

Vastaus yritykseltä Nabolink
Super tilfredshed med produktet, til glæde for både mig selv og alle naboer, som er med i linket. Giver alle en stor tryghed, ikke mindst for ældre og enlige.

Vastaus yritykseltä Nabolink
Jeg har også fået installeret alarm fra Nabolink, og kan varmt anbefale det til andre, da det funger perfekt, er nemt at betjene og giver os alle væsentligt større tryghed i daglig-dagen da vi ved at hjælpen er nær.
mvh. Svend Jensen

Vastaus yritykseltä Nabolink
Er særdeles tilfreds med firmaet og systemet, der dækker både tyveri, brand og behov for hjælp.
Der betales et engangsbeløb og ingen løbende kontingent, hvorfor systemet også er billigere end andre alarmsystemer.
Jeg kan derfor kun anbefale, at man får lavet en aftale med naboerne og kommer igang med systemet.

Vastaus yritykseltä Nabolink
Super godt firma der holder hvad de lover.
Enkelt alarm system som kan udbygges efter behov. Hurtig hjælp fra naboer hvis alarmen går. Enten fordi man er faldet og skal have hjælp, eller hvis tyven er kommet ind og alarmen er gået så vil der være hjælp på vej inden for få min. Tro nu ikke tyven tør når han/hun ved at naboerne komme rendende, med det samme. ☺

Vastaus yritykseltä Nabolink
Selve systemet er simpelt i brug, hvilket sikre at alle kan betjene det.
En stor fordel ved Nabolink, er at systemet er både dansk udviklet, og dansk produceret.