Nabelo Arvostelua 536

TrustScore 1/5 tähteä

1,1

Lang leveringstid og defekt vare ankom. Varen var virkelig skod kvalitet og absolut ikke pengene værd, hvis den havde været hel ved ankomst. Man skal selv betale returfragt til KINA på trods af defek... Näytä lisää

Hold jer langt væk fra dette firma. En stjerne gives for en venlig tone i retur svaret for min henvendelse. Jeg modtog en sommerkjole som ikke svarede til beskrivelsen, det var en skrækkelig kvali... Näytä lisää

Kan desværre ikke give 0 stjerner 🤬. Købte 2 fodfile - som så ikke kan lades op. Som kompensation tilbyder de et gavekort på 50 % af købsprisen - som om man vil handle der - ever……. Skrald produkter... Näytä lisää

“Mobile phone video amplifier enlarged screen magnifier” Køb 1 og få 1 gratis, men pengene er smidt lige ud af vinduet. Skærmen er noget tyndt bras der overhovedet ikke virker. Snyd og bedrag. Køb a... Näytä lisää

1,1

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 9 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Utilfreds

Jeg har købt et massage apperat hos Nabelo, og da jeg modtog det var æsken som apparatet var i fuldstændig ødelagt. Og det er ikke en skade der er sket under forsendelsen, da det var i bobleplast. Så æsken har set sådan ud inden den blev pakket til forsendelsen. Men alligevel er den pakket og sendt til mig.
Jeg har kontaktet Nabelo, og de forlanger jeg selv skal betale for returneringen, som jeg nægter, da det ikke er under transporten det er sket. Men de holder på deres.
Så nu står jeg med en fødselsdagsgave jeg ikke kan være bekendt at give..
Det er sidste dag jeg handler der.

30. syyskuuta 2025

Jeg blev desværre nødt til at give én…

Jeg blev desværre nødt til at give én stjerne for overhovedet at kunne skrive en anmeldelse – ellers havde jeg valgt nul.

Jeg bestilte Catfri® BirdToy: Interaktiv Kvidrende Fugl Legetøj Til Katte og fik en regning på 298 kr. via Klarna, selvom varen på deres egen hjemmeside nu står til 149 kr.. Jeg har ikke betalt endnu, og jeg vil heller ikke acceptere at betale det dobbelte af den pris, de selv annoncerer.

Derudover er deres returpolitik helt urimelig: portoen for at sende retur til Kina overstiger selve varens pris, hvilket gør retur reelt umuligt. At reklamere med gratis levering og nem retur, men i praksis pålægge kunden urimelige omkostninger, er vildledende markedsføring.

Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at handle her.

24. syyskuuta 2025

Nå det kan jeg så godt skyde en hvid…

Nå det kan jeg så godt skyde en hvid pil efter, jeg får ikke refunderet noget for det ødelagte cover da jeg ikke selv kan komme på posthuset, og billederne jeg sendte dem tror de ikke på. Så de får lov til at beholde pengene, det er jo også en måde at tjene penge på.

23. syyskuuta 2025

Virker ikke.

Jeg har købt en elektrisk fodfield, den virker overhovedet ikke ,den kan ikke fjerne hår hud.

20. syyskuuta 2025

Jeg var ved og købe noget på jeres…

Jeg var ved og købe noget på jeres hjemmeside som jeg virkelig gerne ville have, men jeg tjekker altid op på CVR nummer, og der står intet om CVR nummer som man ellers skal hvis det er et dansk ejet firma.
Så jeg har droppet og handle hos jer, for det virker til at i slet ikke har virksomhed i Danmark.
Når man så tjekker jer på CVR registreret så findes der ingen med navnet Nabelo Danmark.
Heller ikke bare Nabelo.
Kort sagt så har i intet med Danmark og gøre.
Når man så tjekker jeres facebook side, er der mange som er sure, og man kan ikke læse folks kommentar fordi at i har slettet dem alle.
Det hele virker til og være fup og svindel.

11. syyskuuta 2025

0 stjerner.

0 stjerner.
Har modtaget et hårtørrer som ikke virker. Og kundeservice har informeret mig at jeg skal sende retur varen til Kina og jeg skal selv stå for at betale portoen på 300kr.

3. syyskuuta 2025

Købte en pude

Købte en pude, som ikke svarer til produkt beskrivelsen, da den ankom, var puden lille, og havde en stærk lugt. Kundeservice kan man ikke bruge til noget! Jeg vil have annulleret min ordre!

1. syyskuuta 2025

KINESISK HJEMMESIDE

HUSK ALTID AT GÅ PÅ PUNKTUM.DK OG TJEK OM DET NU ER EN DANSK HJEMMESIDE…….Man får ikke en mail så aner ikke mit ordrernummer og kan ikke søge på hvor pakken er. Har selvfølgelig glemt at tjekke trustpilot denne gang . Ærgerligt
Der er gået en uge og har ikke modtaget noget endnu. Har skrevet besked til dem.

21. elokuuta 2025

Hej,

E-mailadresse: kontakt@nabelo.dk
Tak!

Hold jer LANG fra denne side

Hold jer LANG fra denne side, det er fup og svindel.
Købte en pude hos dem, i reklamen viser de en kæmpe stor pude, men modtog en meget lille pude som intet er bevendt !!!

9. maaliskuuta 2025

Hej
Vi beklager meget ulejligheden. Vi har sendt dig en ny e-mail, og vi beder dig venligst tjekke din e-mailadresse.
Tak

Forkert farve og helt bestemt fra Temu

Fik trods alt mine bademåtter,men for det første kan man se,både på beskeden fra postfirma og indpakning,at det kommer fra Kina
Var så forkert farve,men ellers super fine,bare lidt træls,at man betaler 5 gange så meget,end hvis man selv havde bestil fra temu😉
De var ellers hurtigt til at skrive tilbage,da jeg skrev om fejlen ,men siden er der ikke sket en skid
Så man skal altid lige se på Trustpilot😉
Hvis de får sendt den rigtige måtte til mig,så bliver mine stjerner lavet om,da det trods alt var en god bademåtte☺️
Lige en opdatering
De har faktisk sendt en ny,men igen i mørke blå😂
Laver min anmeldelse om,da de 3 gang har sendt den rigtige farve🤩
Godt nok er der sket 2 fejl,men må dæleme ta hatten af for,at de bliver ved med at skrive og sende til mig🤩
Så går fra 1 stjerne til 5 🤩
Da jeg trods alt fik den rigtige farve til sidst og de faktisk er mega gode🤩
Og vil faktisk lige sige,at katherine har være hurtig til at skrive tilbage hver gang,så også 5 stjerner til hende🤩

15. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nabelo

Tak for din henvendelse. Vi beklager problemet med dit produkt.
Vi vil gerne sende dig en gratis erstatning. For at hjælpe os med at behandle din anmodning bedes du sende os fotos af produktet og e-maile dem til os på kontakt@nabelo.dk. Vi tager os af resten og sikrer, at udskiftningen foregår problemfrit.
Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe!

SVINDEL 🔥🔥🔥

SVINDEL 🔥🔥🔥
Hold jer langt væk fra det fup firma!!!
De modtager penge og sender ingen varer!!!

4. elokuuta 2025

Tak

Sender nyhedsbrev selvom jeg ikke har…

Sender nyhedsbrev selvom jeg ikke har tilmeldt mig. Sender også oplysning om reserveret indkøbskurv, selvom varen er slettet efter jeg har læst anmeldelser på trustpilot.

En vare de sælger for 265 kr. (nedsat fra 530 kr. 🤣🤣 ) samme vare findes på Temu til 39 kr. - denne vare (som firmaet selv køber i Kina) stiger med en faktor 14..............!!!!! De prøver tydeligvis, at snyde folk:

HOLD JER LANGT VÆK

31. heinäkuuta 2025

Hej
Vi beklager meget ulejligheden. Vi beder dig venligst kontakte os igen, så vi kan løse problemet. Vi ser frem til at høre fra dig snart.

E-mailadresse: kontakt@nabelo.dk