MyWoods Copenhagen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Fantastisk kundeservice - hurtig levering. Fik tilsendt den smukkeste bluse og et personligt håndskrevet kort. Blusen passe desværre ikke mig så den måtte sendes retur. Fik hurtig mine penge ret... Näytä lisää

Fantastisk kundeservice - hurtig levering. Fik den fineste bluse tilsendt med et personligt håndskrevet kort. Blusen kunne jeg desværre ikke passe som måtte retur. Lige så hurtig en returnering og p... Näytä lisää

Nem og overskuelig webshop med et skønt udvalg. Jeg bestilte forleden hos MyWoods Copenhagen, og processen var perfekt fra start til slut. Min ordre blev hurtigt behandlet, og jeg modtog min pakke lyn... Näytä lisää

Fik fantastisk god betjening i forbindelse med at min pakke ike kom som lovet, det viste sig st det var GLS skyld så det kunne MyWood ike gøre for men de hjalp med at finde pakken . De gjorde rigtig m... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Asusteet

Eksklusiv websshop etableret i 2019 af Dorte Kirkelund. MyWoods Copenhagen har fokus på sofistikeret, tidløst design til kvinder – altid i højeste kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af primært danske mærker, fra de meget kendte til de lidt mere “hemmelige”. Alle styles er håndplukkede og sammensat med henblik på at ramme noget nyskabende, men samtidig klassisk, til moderne og stilbevidste kvinder i alle aldre.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super hurtig forsendelse og god…

Super hurtig forsendelse og god service! Forsendelse m lille kort og candy gav den ekstra særlige oplevelse når man bestiller igennem en webshop!

13. kesäkuuta 2025

Tusind mange TAK 🌸

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice - hurtig levering.
Fik tilsendt den smukkeste bluse og et personligt håndskrevet kort.
Blusen passe desværre ikke mig så den måtte sendes retur.
Fik hurtig mine penge retur på kontoen.
Kan kun varmt anbefale at handle hos
MyWoods Copenhagen.
Jeg kommer helt sikkert tilbage :)

30. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä MyWoods Copenhagen

Tusind mange mange TAK 🥰 Hvor er det dejligt at høre. Glæder mig til at hjælpe dig en anden gang 🥰

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice - hurtig levering.
Lige så hurtig en returnering og pengene retur på min konto. Jeg kan kun varmt anbefale at handle hos MyWoods Copenhagen. Jeg kommer selv tilbage igen :)

30. toukokuuta 2025

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk service og hurtig levering
Købte den lækreste Sidsel edelbo jakke til en fair pris der matchede markedsprisen 🥰

15. toukokuuta 2025

Tusind mange TAK 💜 Håber vi får lov at hjælpe dig en anden gang 💜

Tak for en super god service og hurtig…

Tak for en super god service og hurtig levering af min varer, som jer er tilfreds med. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer. Tak til Dorte for den fine hilsen der var sendt med min ordre.

14. toukokuuta 2025

Åh Tusind TAK Ulla, hvor det bare så dejligt at høre. Kh. Dorte 🌸

Rigtigt fint

Rigtigt fint. Hurtig levering. Returlabel vedlagt, ved behov. Rabatkode til næste køb.

28. huhtikuuta 2025

Tusind mange TAK 💜

Super

Måtte desværre sende retur - da kjolen var for stor. Men det gik super hurtigt og alt var i bedste orden. Handler altid gerne her.

1. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä MyWoods Copenhagen

Håber vi kan hjælpe dig en anden gang 🌸🌸🌸

Super service og hurtig levering.

Super service og hurtig levering.
Og så er det bare god stil, med en personlig hilsen, når man modtager pakken😊

28. maaliskuuta 2025

Så dejligt at høre 🌸 Tusind mange TAK 🌟

Meget god oplevelse

Super hurtig levering med rabatkode og en personlig hilsen vedlagt. Det er sådan noget der tager købsoplevelsen det lille ekstra skridt op i toppen. Virkelig god stil og meget værdsat. Glæder mig til at handle igen ☺️

18. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä MyWoods Copenhagen

TUSIND mange tak 🩷 Hvor er det bare dejligt at høre og rigtigt skønt at du gider at dele det her på Trustpilot. TAK

Perfekt fra start til slut

Perfekt fra start til slut - SÅ nemt og bekvemt 🙏
Smukt leveret pakken med fin hilsen i 🤗

20. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä MyWoods Copenhagen

Tusind TAK Dorthe 🙏🏻 Så dejligt at du vil dele din oplevelse her. Håber vi får mulighed for at hjælpe dig en anden gang.

Elsker at handle på Mywoodscopenhagen

Elsker at handle på Mywoodscopenhagen. Lækkert tøj, smukt design og i den bedste kvalitet. Der er altid noget flot at købe, og jeg er altid mega glad for det tøj, jeg køber. Kommer derfor igen og igen. Eksklusive danske mærker og sød og fleksibel ekspedition.

28. tammikuuta 2025

Ej hvor er det dejligt. Tusind mange mange tak 😘