Bästa klocksidan med högsta kvalité! MyWatch.nu slår överlägset alla övriga hemsidor som jag har handlat från. Klockorna är av högsta kvalité. Alltid snabba med att hjälpa till om man har frågo... Näytä lisää
Snabba svar via mail sent på kvällen före köp, valde att hämta och betala på plats vilket funkade bra. Dom var tillgängliga både via mail och telefon. Klockan fanns i lager så jag kunde åka och hämt... Näytä lisää
Beställde en klocka för dryga 110k med förväntad leveranstid 4-12 arbetsdagar. Arbetsdag 12 kontaktade jag dem för att få reda på vad som hänt med klockan och fick då (efter lång väntetid) reda på a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag är nöjd med mitt köp, köpte en klocka till min partner. Det var en lagervara, så leveranstiden var snabb och enkel. Jag kunde även utnyttja lägsta pris garantin utan svårigheter, då jag hittade kl... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
MyWatch grundades 2013 och är idag en av Nordens snabbast växande företag för exklusiva klockor online. Bolaget har med nuvarande prognos en omsättning på ca 25 miljoner SEK per år. Under sitt andra år redovisade företaget drygt en kvarts miljon kronor i vinst efter omkostnader. MyWatch är kända för sin professionella kundorienterade support, snabba leveranser samt låga priser. MyWatch erbjuder idag varumärken från de mest respekterade och exklusiva varumärkena i världen så som Rolex, Patek Philippe, IWC, Hublot, Omega, Breitling, Longines, Tag Heuer med flera. Välkommen in till MyWatch du också.
Grev Turegatan 6, 114 11, Stockholm, Ruotsi
- 08-356531
- support@mywatch.nu
- mywatch.nu
Nöjd kund
Beställde en Omega Seamaster 300M från Mywatch under hösten 2018, supernöjd med servicen och uppföljningen av ordern. Snabb leverans. Kan verkligen rekommendera Mywatch.
// Marcus
Katastrofalt bedrägeri
Köpte en klocka med 4-12 dagars leveranstid och fick flera veckor senare informationen om att leveranstiden för den klockan var 4-12 VECKOR!! Sedan får jag ytterligare ett Mail om att klockan jag köpt för nästan 100k inte längre finns i sortimentet. Otroligt dåligt bemötande på telefon, väldigt nonchalanta. De har sålt en klocka som inte finns och lovat en leveranstid som inte gällde. HANDLA INTE HÄR

Vastaus yritykseltä MyWatch.nu
Köpte Tissot T-gold Rose på MyWatch.
Köpte Tissot T-gold Rose på MyWatch.
Väldigt seriöst och vänligt bemötande.
Leverans och vara till full belåtenhet.
Kommer att handla där igen.
Väldigt smidigt och trevligt bemötande
Väldigt smidigt och trevligt bemötande. Mycket bättre pris 👍🏻
Bra pris och kommunikation
Bra pris, bra kommunikation. Leveransen sen pga semesterperiod i Tyskland.
Bra pris och kundservice!
Beställde en Omega från mywatch då jag såg att de var billigast på nätet och hade bra recensioner. Tyvärr var klockan inte i lager men bestämde mig ändå att lägga ordern och vänta pga väldigt bra pris. Under tiden fick jag bra återkoppling från kundservice som uppdaterade om läget, mitt i allt ändrade jag mig och ville ha en annan färg på klockan och detta gick helt problemfritt att ändra och dessutom till samma pris trots att det stigit. Helt underbart. När klockan kom in så fick jag ett mail att den skickats ut till mig och en dag senare kunde jag hämta ut den!
När jag ska handla en speedmaster sen så kommer det att vara från denna sidan.
Mvh J.
Klockren affär !
Jag är imponerad över utbud, snabbhet vid leverans och mycket god kontakt per Mail och telefon. Mywatch är mitt självklara val när jag köper klockor åt mig och min familj.
Urbra klocksite.
Köpte två klockor av er. Utmärkt service, bra priser samt snabb leverans.
Inte helt självklart att köpa en…
Inte helt självklart att köpa en väldigt dyr klocka på nätet, rädslan att bli lurad osv.
Men efter noga övervägande och efterforskningar så valde jag att lägga min första order på en väldigt dyr klocka hos just mywatch, med en klump i halsen ska jag tillägga! Men efter första samtalet med mywatch så var osäkerheten borta! Snacka om proffs! Har efter det köpt ytterligare en mycket dyr Breitling av mywatch, och även denna gång 100% service och kunskap.
Värt att nämna så har jag även köpt lyxklockor hos konkurrerande näthandlare, och där var det raka motsatsen, ingen kunskap och ett riktigt uselt bemötande!
Så bara mywatch från och med nu.
Tryggt köp och bra support
Snabb respons, brett urval. Mötte pris med lägsta prisgaranti utan strul. Bästa pris vad jag kunde finna i Sverige. Bra kundsupport och svarade snabbt både på chat och mejl. Enda negativa var att det inte var tydligt på hemsidan att man inte kunde delbetala räntefritt via Klarna, När man köper sådana här dyra lyxprodukter är trygghet allt, särskilt eftersom man betalar i förskott. Totalt sett är jag jättenöjd med att handla på MyWatch och kan rekommendera det till alla. Min klocka kom med generös värdering i original förpackning och jag är super nöjd!
Ett ärligt och positiv omdöme
Här kommer ett ärligt omdöme från en helt vanlig privatperson som ej har något att vinna på att försköna omdömet om ett köp jag gjorde 2016 från MyWatch. Jag ger MyWatch 5 stjärnor och det beror på priset som var flera tiotals procent billigare än i butik men det som överträffade mig var kundsupporten och vänligheten när jag fick fel på min klocka. Det är oftast där i en reklamation/garanti ärende som en nätbutik visar sin styrka gentemot kunderna. Mitt ärende togs hand om utan strul, all kommunikation skedde över mail och besvarades snabbt och MyWatch tog hand om allt och levererade tillbaka klockan som än idag 4 år senare fungerar som det ska. Jag rekommenderar MyWatch till andra som söker efter en nätbutik med mycket bra priser och kundsupport med vänlig hälsning från en nöjd kund i Stockholm
Känns ytterst seriöst och det fanns…
Känns ytterst seriöst och det fanns mycket kunnig personal som svarade snabbt i telefon vid frågor. Jag personligen är mycket nöjd med mina inköp på mywatch.
Har beställt en Klocka i augusti
Har beställt en Klocka i augusti, väntar fortfarande på den. Värsta grejen, 4 månader väntan
Idag kl 1250 den 4:e december.
Pratade med Mathias, de har en annan klocka på lager som de skickar som kompensation för allt strul, lite dyrare än den jag ville ha.
Så det löste sig i slutändan .
Fick med värderingsintyget också efter nån dag.
Ja jag vet inte, skulle ha ringt eller mailat om strulet med leverantören mycket tidigare.
Ja ,,, slutet gott allting gott.

Vastaus yritykseltä MyWatch.nu
Service i världsklass
Service i världsklass kombinerat med mycket god kommunikation borgar för återköp och en trogen kund för all tid framöver som muntligen och via sociala medier delar med sig av vad han upplevde och det enormt goda intrycket som jag fick av mitt första inköp hos Er.
Leveransen var sen och jag skulle inte kunna hinna in i tid till centrala Stockholm för avhämtning av min inköpta Rolex datejust och hade dessutom en tidig flygavgång mot New York inplanerad dagen därpå.
Detta problem löstes med en taxileverans till min hemadress vilket innebär att servicenivån blir 10/10-gradig skala och att Ni har fått både en kund för all framtid och en person som positivt sprider värdet av den enorma service jag erhållit från Er.
That´s synonymous to what I call walk the extra mile!
Bra feedback👍🏻
Bara positiva saker att säga om…
Bara positiva saker att säga om MyWatch, snabb leverans och trevligt bemötande av deras kundtjänst!
En trygg affär!
Snabb leverans med säker betalning. En trygg affär helt enkelt!
Rekommenderar...
Rekommenderar...
Snabb leverans, hög nivå på service...
I really enjoy this company
I really enjoy this company, Easy navigated web site, good offers and superb delivery service. Always updated on purchase status and shipment. Do not have anything negative to say. A role model for online businesses.
Rekommenderas!
Väldigt nöjd! Extra + för bra och snabb kommunikation med kundservice. Tack!