1. Elokuvatuotantoyhtiö

Yrityksen kirjoittama

Waar creativiteit en innovatie samenkomen om uw visuele verhalen tot leven te brengen! Een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in Trouw Films, Documentaires evenement, bedrijf films, foto- en videobewerking. Met een passie voor het vertellen van boeiende verhalen, staan wij klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen. Bij Mytix begrijpen we dat beelden en video's de kracht hebben om emoties vast te leggen, ideeën over te brengen, herinneringen te creëren en vooral om te Inspireren. Of u nu een onvergetelijk evenement wilt documenteren, wij hebben het talent en de expertise om uw visie werkelijkheid te maken. Mytix staat klaar om met u samen te werken, van concept tot eindproduct, om ervoor te zorgen dat uw project de impact heeft die het verdient. Bij Mytix geloven we in het leveren van kwaliteit, creativiteit en innovatie in elke opdracht die we aannemen Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw verhaal kunnen vertellen met passie, precisie en verbeeldingskracht. Welkom bij Mytix!

4,0

2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Dit is 5 sterren waardig

Dit is 5 sterren waardig! Al meerdere malen samen mogen werken met Sem. Een super goeie en sympathieke jongen die gedreven is met wat die doet. Ik heb super mooie en strakke content mogen ontvangen. Ik ben super blij om met hem samen te kunnen werken en zal dat ook zeker blijven doen! Een aanrader voor vele!

8. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Mytixmedia-logo

Vastaus yritykseltä Mytixmedia

Dankjewel voor deze geweldige woorden! 💪 Altijd top om samen te werken en ik waardeer het vertrouwen enorm. Op naar de volgende projecten! 🎥🔥

Saanut 5/5 tähteä

Ontzettend enthousiast over trouwvideo

Wij zijn ontzettend blij met Sem van Mytixmedia als videograaf voor onze bruiloft! Vanaf het eerste contact was de communicatie prettig en dacht Sem flexibel mee in onze wensen. Op de dag zelf wist hij op een onopvallende manier te werken, waardoor we ons volledig op de dag konden richten. Het eindresultaat van de video’s is prachtig: alle belangrijke momenten én emoties zijn perfect vastgelegd. We kunnen onze dag dankzij de trouwvideo steeds opnieuw beleven en daar zijn we mega dankbaar voor!

6. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Mytixmedia-logo

Vastaus yritykseltä Mytixmedia

Wat een ontzettend mooie review, dank jullie wel! 🥰
Het was een eer om jullie dag op de prachtige locatie vast te mogen leggen, wat een prachtige en liefdevolle bruiloft was dat. Fijn om te horen dat jullie zo hebben kunnen genieten en dat de video helpt om alles opnieuw te beleven. Heel veel geluk samen! 💍✨

— Sem, Mytix Media

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin