Saanut 3/5 tähteä

Mooie stenen en snelle levering! Ik heb 2 keer besteld, de 1e bestelling was compleet mis gegaan. Ik had compleet andere stenen. Mocht het terug sturen en kreeg snel netjes mijn geld terug. Ik heb ee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Enorm goede en vriendelijke service. Via instagram krijg je snel reactie op je vragen. Ik heb een bedel gekocht en wilde graag een specifieke, deze hield ze met alle liefde voor me appart. Snel verzon... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

100/10 one of THE best crystal shops! The quality of the crystals is amazing and you just cannot beat there prizes. Stunning, beautiful, breath taking. Highly recommend!

Saanut 5/5 tähteä

Leuke meid met liefde en passie voor edelstenen. Pakje is telkens met zorg en persoonlijke toets ingepakt. Prijzen zijn kwaliteitsgewijs zeker OK.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Top!

Snelle verzending, goede kwaliteit, mooi verpakt, fijn meegedacht!

26. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Mysweetcrystals

Hi Anouck, bedankt voor je positieve review. Heel leuk om te horen dat je zo te spreken bent over My Sweet Crystals en dat je onze items met veel liefde kunt bewonderen. Daar worden wij heel blij van! Als bedankje hebben wij een kortingscode voor je volgende aankoop van 10%. Gebruik hiervoor de code THANKYOU10. Liefs, Anouk Team My Sweet Crystals

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering, kristallen erg mooi. Mijn dochter is er heel blij mee.

16. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Mysweetcrystals

Hi Esther, bedankt voor je positieve review. Heel leuk om te horen dat je zo te spreken bent over My Sweet Crystals en dat je onze items met veel liefde kunt bewonderen. Daar worden wij heel blij van! Als bedankje hebben wij een kortingscode voor je volgende aankoop van 10%. Gebruik hiervoor de code THANKYOU10. Liefs, Anouk Team My Sweet Crystals

Saanut 4/5 tähteä

ik vond de kwaliteit van de kristallen…

ik vond de kwaliteit van de kristallen heel goed alleen de amethist viel qua grootte een beetje tegen maar de rest was alles perfect!

6. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Mysweetcrystals

Hi Luuk, bedankt voor je positieve review. Heel leuk om te horen dat je zo te spreken bent over My Sweet Crystals en dat je onze items met veel liefde kunt bewonderen. Daar worden wij heel blij van! Als bedankje hebben wij een kortingscode voor je volgende aankoop van 10%. Gebruik hiervoor de code THANKYOU10. Liefs, Anouk Team My Sweet Crystals

Saanut 5/5 tähteä

Betrouwbaar en altijd vriendelijke…

Betrouwbaar en altijd vriendelijke service! een mooi assortiment en fijne aanbiedingen zo nu en dan! De stenen die ik heb gekocht waren super mooi!

6. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Mysweetcrystals

Hi Sann, bedankt voor je positieve review. Heel leuk om te horen dat je zo te spreken bent over My Sweet Crystals en dat je onze items met veel liefde kunt bewonderen. Daar worden wij heel blij van! Als bedankje hebben wij een kortingscode voor je volgende aankoop van 10%. Gebruik hiervoor de code THANKYOU10. Liefs, Anouk Team My Sweet Crystals

Saanut 5/5 tähteä

Altijd hele mooie kristallen!

Altijd hele mooie kristallen! Altijd heel schattig ingepakt!

4. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Mysweetcrystals

Hi A., bedankt voor je positieve review. Heel leuk om te horen dat je zo te spreken bent over My Sweet Crystals en dat je onze items met veel liefde kunt bewonderen. Daar worden wij heel blij van! Als bedankje hebben wij een kortingscode voor je volgende aankoop van 10%. Gebruik hiervoor de code THANKYOU10. Liefs, Anouk Team My Sweet Crystals

Saanut 5/5 tähteä

Persoonlijke toets en liefde voor gems

23. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Mysweetcrystals

Hi Anja, bedankt voor je positieve review. Heel leuk om te horen dat je zo te spreken bent over My Sweet Crystals en dat je onze items met veel liefde kunt bewonderen. Daar worden wij heel blij van! Als bedankje hebben wij een kortingscode voor je volgende aankoop van 10%. Gebruik hiervoor de code THANKYOU10. Liefs, Anouk Team My Sweet Crystals

Erg blij mee!

Top, snel verzonden. Alles goed ingepakt. De edelstenen waren prachtig! Met zorg en liefde verzorgd.

22. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Mysweetcrystals

Hi Nikki, bedankt voor je positieve review. Heel leuk om te horen dat je zo te spreken bent over My Sweet Crystals en dat je onze items met veel liefde kunt bewonderen. Daar worden wij heel blij van! Als bedankje hebben wij een kortingscode voor je volgende aankoop van 10%. Gebruik hiervoor de code THANKYOU10. Liefs, Anouk Team My Sweet Crystals

Super

Altijd mooie kristallen en een goede snelle service ❤️

22. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Mysweetcrystals

Hi Eline, bedankt voor je positieve review. Heel leuk om te horen dat je zo te spreken bent over My Sweet Crystals en dat je onze items met veel liefde kunt bewonderen. Daar worden wij heel blij van! Als bedankje hebben wij een kortingscode voor je volgende aankoop van 10%. Gebruik hiervoor de code THANKYOU10. Liefs, Anouk Team My Sweet Crystals

Heel goed service

Heel klant vriendelijk en snelle levering

21. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Mysweetcrystals

Hi Sharon, bedankt voor je positieve review. Heel leuk om te horen dat je zo te spreken bent over My Sweet Crystals en dat je onze items met veel liefde kunt bewonderen. Daar worden wij heel blij van! Als bedankje hebben wij een kortingscode voor je volgende aankoop van 10%. Gebruik hiervoor de code THANKYOU10. Liefs, Anouk Team My Sweet Crystals

Saanut 5/5 tähteä

100/10 one of THE best crystal shops!

21. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Mysweetcrystals

Hi Demi, bedankt voor je positieve review. Heel leuk om te horen dat je zo te spreken bent over My Sweet Crystals en dat je onze items met veel liefde kunt bewonderen. Daar worden wij heel blij van! Als bedankje hebben wij een kortingscode voor je volgende aankoop van 10%. Gebruik hiervoor de code THANKYOU10. Liefs, Anouk Team My Sweet Crystals

Saanut 5/5 tähteä

Hele leuke kleine winkel!

Hele leuke kleine winkel! Ze heeft een hoop verschillende kristallen, en hoop verschillende groottes. De pakketjes komen altijd aan als kleine cadeautjes!

29. maaliskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Mysweetcrystals

Hi Myrthe, bedankt voor je positieve review. Heel leuk om te horen dat je zo te spreken bent over My Sweet Crystals en dat je onze items met veel liefde kunt bewonderen. Daar worden wij heel blij van! Als bedankje hebben wij een kortingscode voor je volgende aankoop van 10%. Gebruik hiervoor de code THANKYOU10. Liefs, Anouk Team My Sweet Crystals

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin