Yritys on vastannut
De my royal baby doekjes zijn niet alleen een uitkomst voor babykontjes (wij hebben geen kinderen) maar ook voor kleine babypoesjes/kittens of voor het kontje en bekkie van mijn 17 jaar oude kater! E... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De fijnste doekjes🥰 Groot formaat!Fijne open&dicht sluiting.Voor veel dingen te gebruiken vieze billetjes,handen,make-up cleaner. Superrrrr blij mee💕
Yritys on vastannut
MyRoyalKids is a premium baby wipe brand focused on creating safe, high-quality and thoughtfully developed wipes for babies, children and their parents. The brand was founded from a personal search for better baby wipes, with one clear mission: to offer families a better everyday essential that combines safety, quality, simplicity and a premium experience. At the heart of MyRoyalKids are our XXL Baby Wipes, developed to make everyday care easier, cleaner and more comfortable. Their generous size means fewer wipes are needed for everyday messes, while the soft, high-quality material provides a comfortable experience for delicate skin. Designed for more than just diaper changes, they are a practical essential for babies, children and families both at home and on the go. Our wipes are made from 100% viscose, are plastic-free, and contain a simple lotion with carefully selected ingredients. They are free from alcohol and perfume, making them suitable for sensitive baby skin. Every element of the wipe, from its size and material to its formula, has been thoughtfully considered with everyday family life in mind. Transparency, product quality and ease of use are central to everything we do. Rather than adding unnecessary ingredients or features, we focus on continuously improving the product families use every single day. MyRoyalKids works with a growing community of parents, creators and influencers who share their experiences with our wipes across social media. Our wipes are also available through established retailers and marketplaces in multiple countries. We believe a baby wipe should be more than just a disposable everyday product. It should be safe, practical, reliable and exceptionally comfortable to use. That is why we continuously invest in product development and quality improvements, with one goal in mind: creating a better wipe for everyday family life.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
De fijnste babydoekjes ooit, heel groot, erg zacht en nog nooit luieruitslag mee gehad! Wij gebruiken ze nu ruim een jaar. Zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä MyRoyalKids
Op 1 augustus heb ik een pre-order geplaatst voor de doekjes. Inmiddels is het 30 augustus en heb ik nog steeds helemaal niets van vernomen en ook mijn bestelling niet ontvangen.
Wat ik erg vreemd en teleurstellend vind, is dat ik inmiddels zie dat de doekjes online weer te koop zijn en dat ze blijkbaar zelfs adverteren dat de doekjes inmiddels bij nieuwe winkels (apotheek) worden verkocht.
Als de producten inmiddels beschikbaar zijn voor verkoop, vraag ik mij af waarom mijn pre-order van 1 augustus nog steeds niet is geleverd en waarom ik hierover geen enkele update heb ontvangen.
Ik heb juist bewust een pre-order geplaatst, in de verwachting dat mijn bestelling als één van de eersten zou worden geleverd zodra de voorraad beschikbaar was. Het is dan ook behoorlijk frustrerend om te zien dat het product inmiddels gewoon opnieuw verkocht wordt, terwijl ik als bestaande klant nog steeds wacht zonder enige communicatie.
Zeker omdat ik inmiddels bijna op vakantie ga. En ze graag had meegenomen.
Ik ben vooral benieuwd wat de keuze is geweest om de pre order nog niet te verzenden. Terwijl de doekjes weer op voorraad zijn.
Ik vind dat hierover op zijn minst tijdig gecommuniceerd had mogen worden.
Op deze manier nodigt het niet uit om voor dit bedrijf op mijn platforms reclame te maken. Wat jammer is want ik heb bewust mijn eerste bestelling bij ze geplaatst.
Update na reactie myroyalbaby:
Bedankt voor uw reactie. Ik wil hierbij wel graag benadrukken dat uw reactie de kern van mijn klacht mist.
Er is inderdaad eerder vandaag door mij gemaild, maar uw reactie daarop kwam pas nadat ik mijn ervaring op Trustpilot had gedeeld. Juist dát is voor mij het probleem: de communicatie richting klanten ontbrak volledig. Ik heb zelf contact moeten opnemen en vervolgens pas na het plaatsen van een review een reactie ontvangen.
Daarnaast zie ik dat er vandaag op Instagram is gecommuniceerd dat de doekjes inmiddels ook bij Apotheek Maere verkrijgbaar zijn. Dit gaat dus om een nieuwe verkooppunt waar de producten nu beschikbaar worden gesteld, en niet simpelweg om iemand die nog een oude voorraad had liggen.
Nogmaals: mijn klacht gaat niet zozeer over het feit dat een pre-order zes weken duurt. Ik begrijp dat een pre-order een levertijd heeft. Waar ik kritiek op heb, is dat er geen duidelijke tussentijdse communicatie is geweest over de voortgang, terwijl de producten inmiddels blijkbaar op andere plekken beschikbaar komen en er hierover wel actief wordt gecommuniceerd via Instagram.
Als klant die op 1 augustus een pre-order heeft geplaatst, vind ik het niet vreemd om mij af te vragen waarom ik niets hoor, terwijl ik vervolgens zie dat het product inmiddels elders verkrijgbaar wordt aangeboden.
Het verwijt dat ik “op basis van aannames” een 1-sterrenreview heb geplaatst, vind ik daarom niet helemaal terecht. Mijn review was gebaseerd op mijn eigen ervaring als klant met de gebrekkige communicatie. Dat u inmiddels aangeeft dat mijn bestelling onderweg is, neemt die ervaring niet weg.
Ik hoop dat u begrijpt dat mijn punt vooral is: communiceer tijdig en duidelijk met klanten die al weken geleden een bestelling hebben geplaatst. Dat had deze hele situatie kunnen voorkomen.

Vastaus yritykseltä MyRoyalKids
De fijnste doekjes! Ik zou willen dat ze er al waren toen mijn kinderen nog klein waren! Maar voor de hond werken ze ook super!
Ik heb standaard een pak in de auto liggen, in de badkamer, in de keuken, in het washok, en op kantoor.
Love them!!!

Vastaus yritykseltä MyRoyalKids
Best baby wipes we’ve ever used! Absolutely love these wipes. They’re so much bigger and thicker than regular baby wipes, super soft on sensitive skin, and I genuinely use fewer wipes per clean-up. Once you’ve used these, normal wipes feel tiny! 😂 Definitely a must-have in our house.

De fijnste doekjes🥰
Superrrrr blij mee💕

Vastaus yritykseltä MyRoyalKids
Super fijne doekjes, groot formaat en ze zien er ook waanzinnig uit.

Vastaus yritykseltä MyRoyalKids
Ik gebruik deze doekjes om mijn make up er af te halen.
Eindelijk een doekje die geen irritatie aan mijn ogen geeft.
Voor mij dus een topper

Vastaus yritykseltä MyRoyalKids
Mega fan van dit geweldige merk. 100 times thank you for the small and big wipes!!!

Vastaus yritykseltä MyRoyalKids
Dit zijn echt de allerfijnste billendoekjes die er zijn!!!! Als je dit eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooooooit meer anders!! ❤️❤️❤️

Vastaus yritykseltä MyRoyalKids
The absolute freaking BEST! Never going back to the regular wipes. It is for every skin type. Especially perfect for the super sensitive ones. It actually doesn’t stop there.. these wipes are a lifesaver in every situation!! stain on your shirt it’s gone.. a quick wipe on the baby chair perfect! Went to a festival with dirty shoes, like new again! Super multi use and perfect for those baby cheeks!

Vastaus yritykseltä MyRoyalKids
Hier geen baby meer in huis. Maar volwassenen en een tiener wij kunnen niet meer zonder de doekjes. Groot,nat en fris helemaal super

Super dat het lekker grote doekjes zijn. Dan heb je er geen 85 nodig

Vastaus yritykseltä MyRoyalKids
De billendoekjes zijn fantastisch! Groot van formaat waardoor geen vieze handen & geen uitslag bij mijn kindje. Ook ideaal als je geen (jonge) kinderen meer hebt. Ze liggen hier ook standaard in de auto 🙏🏽

Vastaus yritykseltä MyRoyalKids
De aller aller aller fijnste doekjes die er zijn. En dat merk je pas als ik ze (heel dom) wel eens vergeet te bestellen. Ik gebruik ze namelijk o v e r a l voor. Ze drogen ook niet uit in tegenstelling tot andere doekjes. Je kunt ze dus de gehele maaltijd door gebruiken, gelijk even de Stokke meepoetsen (of je huis😜) kan ook.
Ik gebruik ze ook voor mijn eigen handen en ondanks dat ik een enorm moeilijke huid heb, reageerd mijn huid niet. Je voelt ook letterlijk water, en ruikt de frisheid ervan.
De travelsize variant zit in elke tas en gaat overal mee naar toe.
Nee, voor mij niks anders meer dan deze doekjes. 🥰

Vastaus yritykseltä MyRoyalKids
De meest geweldige doekjes ooit! Ze gaan standaard mee in de luiertas. Zowel de grote doekjes als de travelsize trouwens. Ook standaard een pakje in de auto liggen en 1 bij de tafel in de woonkamer. Ik kan niet meer zonder.

Vastaus yritykseltä MyRoyalKids
5 sterren zijn te weinig. Echt geniale doekjes. Gebruiken ze voor alles aan boord op het water. Raad ze iedereen aan!!

Vastaus yritykseltä MyRoyalKids
Wat een uitvinding, geen gedoe meer met tientallen doekjes, maar met 1 of 2 gewoon klaar! En nu zelfs uit de luiers, ligt die standaard op tafel en in de auto’s voor de vieze handen en mondjes. Top!!

Vastaus yritykseltä MyRoyalKids
Absoluut onmisbaar geworden! Ik gebruik deze fijne en grote doeken echt voor van alles. En de verpakking ziet er ook nog mooi uit plus handig in het gebruik met openen en sluiten. Overal mee naartoe!!

Vastaus yritykseltä MyRoyalKids
No kids but a dog and a make up routine and they are great for both! Love it

Vastaus yritykseltä MyRoyalKids
Fan van deze doekjes! Ze zijn dikker en natuurlijk veel groter dan de meeste doekjes. Vaak maar 1 doekje nodig. Voor ons ook heel belangrijk; er zit geen troep in en ze stinken ook niet ;)