Sneakersen har en bra passform och känns bekväma när jag använder dem till vardags. Jag bär dem ofta, men efter längre användning känns komforten inte riktigt lika bra som jag hoppades.
Skorna känns stabila och sitter bra på foten under mina dagliga aktiviteter. De fungerar bra för vanligt bruk, även om helhetskänslan är ganska standard och inget speciellt.
Kläderna jag fick motsvarade inte produktbilderna på hemsidan. Färgen, passformen och mönstret skiljde sig från produktbilderna. En billig och dålig kopia från Kina. Det framgick inte heller att v... Näytä lisää
Allt fungerade väldigt bra när jag beställde min jacka. Leveranstiden var lite längre än förväntat, men jag är ändå mycket nöjd med köpet. Rekommenderas!
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Sneakersen har en bra passform och…
Skorna känns stabila och sitter bra på…
Sneakersen har bra passform och kanns…
Sneakersen har bra passform och kanns bekvam. Komfort inte nagot utover det vanliga vid langre anvandning dock.
Bra passform och känns luftigt
Bra passform och känns luftigt, måste jag säga. Designen är ganska enkel och inget som sticker ut särskilt mycket.
Lätta och superbekväm att gå i
Lätta och superbekväm att gå i. Funkar bra till vardags. Kvaliteten känns rätt genomsnittlig.
Skönt och ser modernt ut
Skönt och ser modernt ut. Helheten känns ganska enkel och simpel.
Den fungerar bra under kyligare dagar…
Den fungerar bra under kyligare dagar och är lätt att bära. Helhetsintrycket är bra, men den känns inte särskilt unik.
Bekväm och passar toppen för…
Bekväm och passar toppen för vardagsbruk. Kvaliteten känns rätt simpel dock.
Snygga och bekväm att bära med riktigt…
Snygga och bekväm att bära med riktigt elegant look. Kvaliteten känns rätt simpel.
Ger fin touch till olika outfits
Ger fin touch till olika outfits. Kvaliteten känns rätt simpel.
Känns välgjorda och bekväm
Känns välgjorda och bekväm. Sticker inte ut jättemycket och kvaliteten känns rätt simpel.
Ser snyggt ut och passar bra
Ser snyggt ut och passar bra. Helhetsintrycket ganska enkelt.
Okej kvalitet och ser bra ut
Okej kvalitet och ser bra ut. Känns inte jättepremium.
Kanns mjuk och haller formen bra
Kanns mjuk och haller formen bra. Kvaliteten kanns ratt simpel.
Sitter bra och känns bekväm
Sitter bra och känns bekväm. Stödet inte superstarkt. Helhetsintrycket ganska genomsnittligt.
Bekväm och passar toppen för varma…
Bekväm och passar toppen för varma dagar. Kvaliteten känns rätt simpel dock.
Bra passform och ser snygg ut
Bra passform och ser snygg ut. Material ganska genomsnittligt.
T-shirten har bra kvalitet och känns…
T-shirten har bra kvalitet och känns skön mot huden. Material rätt simpel.
Solglasögonen har modern design som…
Solglasögonen har modern design som tilltalar mig. Ger ingen särskilt exklusiv känsla och känns ganska vanliga i utförandet.
Shortsen känns lätta och bekväm
Shortsen känns lätta och bekväm. Bra för varma sommardagar. Kvaliteten känns ganska simple.