MyPetFriend.se Arvostelua

2. Eläinruokakauppa
  3. Eläintenhoitaja
  4. Lemmikkieläintarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Med våra bästa vänner i fokus Mypetfriend.se startades av en grupp vänner som ville kunna handla online till sina bästa vänner, våra husdjur, men samtidigt alltid veta att det finns omsorg, ansvar och passion kring vad som säljs. Vi erbjuder noga utvalda varumärken, samt produkter och ser till att finnas tillhands vid frågor! På Norra Strandgatan 24 i centrala Helsingborg har vi, förutom det som finns på nätet, kloklipp, tvätt, trim och klipp, med mera. Butiken har öppet måndag-fredag 10.00-18.00, samt lördag 11.00-15.00

Hyvä

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Beställda varor fanns ej på lager

Beställda varor fanns ej på lager. Skulle hämta de varor som fanns i fysisk affär Helsingborg efter avtalad tid . Skylt på dörren . Kommer kl 12.00?! Annullerade orden över telefonkontakt och kontaktat Klarna

23. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä MyPetFriend.se

Vi beklagar att din upplevelse inte blev som förväntat. För vår personal så kom livet (och dess motsatser) emellan och vi fick hastigt kasta om i planeringen, vilket bland annat innebar att sätta en lapp på dörren att vi öppnade 12 istället för 11. Vi förstår att du känner stor besvikelse i kombination med uteblivna varor, men hoppas du kan tänka dig att ge oss en ny chans framöver.

Saanut 5/5 tähteä

Bra foder. Smidigt att beställa och snabb leverans

Hunden mycket nöjd med den nya maten. Värt med bättre foder för att få bättre päls, mindre klåda. Smidig och snabb leverans. Bra rådgivning om foder

21. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MyPetFriend.se

Så glada vi blir att höra att resultatet av det nya fodret ser ut att bli det du och vi hoppades på. Valet av foder påverkar så mycket hos en hund och därför försöker vi hitta en lösning som inte bara mättar utan även hjälper till med annat.

Saanut 3/5 tähteä

Leveranstid, kundtjänst

Jag fick min beställning efter 15 dagar och involverad Klarna. Först var det inget svar från kundtjänsten, sedan, efter min klagomål till Klarna, kom email med ursakt för mina missade emails eller dylikt.
Jag ville ångra köpet och då kom leveransen. För stressigt för sparade ett par hundra sek.

15. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Noll koll på sitt lager

Handlat hundmat två gånger (Acana Light and Fit). Båda gångerna fanns maten på lager vid beställning, men leverans uteblir. Kollar några dagar senare och då är lagret slut. De har alltså noll koll på sitt lager, eller så är allt bara rätt oseriöst.
Har inte fått någon leverans än och skickat fråga om när jag kan räkna med att få en leverans, men de har inte svarat (får väl som senast köpa från ett annat ställe i väntan på deras leverans). Men de har bett om min åsikt om vad jag tycker om beställningen, som jag inte fått... Så nä, de verkar inte ha så koll. Jag kommer inte använda dem igen, de känns oseriösa.

9. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Beställde stor säck med kattmat och…

Beställde stor säck med kattmat och kattsand. Underbart att få det levererat till dörren och snabbt gick det! Hade kontakt med kundtjänst i ett ärende som de löste superbra och över förväntan! Verkligen serviceminded och kommer absolut beställa här framöver. Rätt folk på rätt plats! Guldstjärna till er!

25. lokakuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Delivery time

Very good prices but it is difficult to know when your order will be delivered, as you are not informed when the order is shipped or if it has already been shipped. I sent an email requesting delivery information but did not receive a response. The prices are good and worth it if you're not in a rush.

31. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä MyPetFriend.se

Thank you Juliana for the your review. We are a newly started e-commerce and are in a learning period which makes your review important for us in many ways.

It gives us the possibility to better understand our customers needs and how to become better!

Your order has been dispatched with a delay unfortunately, we apologize for the inconvenience this has created.

Guldstjärna

MypetFriend är den bästa upplevelsen jag haft efter många år inom detta område. Trevlig presentation på sina varor. Mycket bra prisättning. Snabba leveranser. Guldstjärna !

29. syyskuuta 2023

Tusen tack Ann-Louise!

Rekommenderas varmt!

En helt ny internetshop för oss, men vi testade... Det blev lite fel i ordern men vi blev kompenserade mer än väl för det!
Väldigt fin kontakt via mail och generös kompensation för felplocket. Vi kommer definitivt återkomma och rekommenderar varmt ”Mypetfriend” till andra! Guldstjärna från oss! / Linnéa,Roger och Thellus ❤️

12. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä MyPetFriend.se

Tack så mycket Linnea, Roger & Thelius!

Jag köpte 2 kattburar

Jag köpte 2 kattburar, matskålar och 1 stort klösträd och 1 mindre. Är glad att jag tog hemkörning 😂paketet var enormt stort och jättetungt. Leveransen var blixtsnabb, packat superbra.
Fick tips om detta företag då min dotter beställt därifrån och lika blixtsnabb leverans. Jag är supernöjd 😍 mina 2 katter är också nöjda. Rekommenderar detta företag varmt och jag kommer handla igen 😍 bra priser också. Tusen tack ❤️

21. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä MyPetFriend.se

Det är vi som tackar Ann!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin