Bij MyPelvi Nieuw-Vennep begonnen met het traject om mijn bekkenbodem te versterken. Nu ik bijna aan het einde ben van een traject van 30 sessies merk ik wel een grote verbetering nog niet helemaal kl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben heel tevreden over mijn ervaring bij mypelvi. Mijn klachten zijn in een paar sessies aanzienlijk verminderd wat met jarenlang normale bekkenbodemtherapie nooit is gelukt. Sinds ik hier in behan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na een tijd lang met bekkenklachten te hebben gelopen hoorde ik over My Pelvi. Ik was gelijk enthousiast en had de hoop dat dit voor mij misschien wel de oplossing kon zijn. Na een gesprek en duidel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Helaas hebben de 20 sessies bij mij totaal geen effect gehad. Erg jammer. Ook na herhaalde verzoeken om een gespecificeerde rekening voor mijn verzekering kreeg ik te horen dat Pelvi daar geen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
MyPelvi ist dein Spezialist für effektives Beckenbodentraining an 100+ Standorten in DE, AT, CH, NL. Viele Menschen leiden unter einem schwachen Beckenboden, der zu Inkontinenz, Rückenschmerzen, Unwohlsein führt. Wir haben eine diskrete und bequeme Möglichkeit gefunden, um den Beckenboden nachhaltig zu trainieren: Magnetfeldresonanz. Unsere Experten vor Ort nehmen sich Zeit für eine ausführliche Anamnese. Sobald deine individuellen Bedürfnisse geklärt und Kontraindikationen ausgeschlossen sind, nimmst du in deiner Alltagskleidung auf dem MyPelvi-Power-Stuhl Platz. In nur zwanzig Minuten pro Einheit kannst du deine Beckenbodenmuskulatur aufbauen.
Helmholzstr. 2-9, 10587, Berlin, Saksa
On vastannut 73 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Ich bin so froh, dass ich den myPelvi entdeckt habe. Durch die regelmäßige Behandlung (aktuell 2x/Woche) haben sich meine Beschwerden schon gebessert. Etwas Geduld braucht es. Ich bin begeistert und werde dran bleiben.
Missis Sporty in Gera
Super Empfehlung Becken Boden ok
Po ok Rücken ok
Ich bleibe bei guter Betreuung im Studio am Ball und möchte es nicht mehr missen
Ik word erg goed begeleid door Vivienne in Oisterwijk en t heeft mij al erg goed geholpen. Eerst t vital programma en nu t trainingsprogramma . T doet echt wat met mijn bekkenbodem en heb geen urineverlies meer. Ik ben tevreden dus ga zo door.

Vastaus yritykseltä Mypelvi
Als Mutter von 2 jugendlichen Töchtern habe ich jahrelang verschiedenstes ausprobiert und nun mit MyPelvi eine Trainingsmethode gefunden, die mir meine Sportausübung wieder fast problemlos ermöglicht!
Danke an euer tolles Facebook‑Marketing durch das ich auf MyPelvi aufmerksam wurde!
vandaag de proeftest gehad met goede uitleg.
prijskaartje is wel kostelijk.
voor sessies betaal je 1170 euro en is voor 4 maanden.
Daarna onderhoudsbeurten wat jaarlijks rond de 500 euro kost.
dus financieel een zware kost maar als het je vrouwelijkheid terug geeft is het dit misschien wel waard.
Ik moet er nog even over nadenken.

Vastaus yritykseltä Mypelvi
Vanaf het moment van binnen komen voelde het goed. Prima intake gericht op mijn problemen en een goed geschoolde begeleidster. Het systeem wekt vertrouwen en dat is het ook waard. Ik ben nu halverwege mijn behandeling van 30 sessies en er zijn veranderingen merkbaar. Tussentijdse evaluaties zijn er al geweest. Begeleiding is prima en toch veel privacy. Inderdaad het is niet goedkoop maar de kwaliteit is het echt waard.

Vastaus yritykseltä Mypelvi
Bisher habe ich 11 Trainingseinheiten auf dem pelvi absolviert und bin 100% zufrieden mit dem Training. Ich bin vor allem wegen einer Rücken - Op (Schmerzen und Ausfallerscheinungen auf einer Seite inklusive) und Problemen mit dem Unterleib zu dem Training gekommen. Und bin auch sehr dankbar, dass mein Sportstudio das anbietet.
Ich kann berichten, dass ich keine Schmerzen mehr verspüre und auch keine Beeinträchtigungen einseitig verzeichnen kann. Die Schmerzen während der Menstruation sind im einen aushaltbaren Rahmen gewandert und die Schmerzen während des Sex gänzlich verschwunden. Der Po ist straffer und angehoben worden durch das zusätzliche Training auf dem pelvi.
Ich empfehle das pelvi Training auf jeden Fall weiter.
Na jarenlang last te hebben gehad van incontinentie is nu mijn kracht teruggekomen. Ik voel me veel zekerder en ben blij met de suggestie nog naar mijn voeding te kijken. Wellicht dat daar de nu spaarzame moeilijke momenten mee worden ondervangen. De stoel heeft me goed gedaan! Complimenten ook voor de prettige begeleiding in Amstelveen. De ontvangst en persoonlijke aandacht is fantastisch.

Vastaus yritykseltä Mypelvi
Mit dem super Team von Mrs. Sporty Schwendermarkt trainiere ich seit langem meine Fitness. Seit ich zusätzlich das Pelvi Beckenboden Training mache, verbessert sich nicht nur die Kontrolle meine Blase, ich habe auch viel seltener Rückenschmerzen! Ich bin rundum begeistert!
9Ik heb zeer veel baat bij dit proramma. Omdat ik al meer dan 20 jaar bekkeninstabiliteit heb en daardoor ook incontinentie problemen had, heb ik door volgen van dit programma geen ongewenst urineverlies meer. Dat is voor mij echt alles waard en ik ben hier heel blij mee. Ik voel me niet meer vies.
Ik voel de drang om te plassen weer. Ik kan het ook ophouden en naar de wc gaan wanner het kan. Ik hoef geen extra ondergoed en incontinentie-verband mee te nemen. Dit geeft mij zoveel zelfvertrouwen. Dat heb ik jaren gemist.
Ik raad het echt aan.

Vastaus yritykseltä Mypelvi
Dank mypelvi fühle ich mich wohler bzw nicht mehr so eingeschränkt. Ich fühle mich gut aufgehoben und beraten in Gera bei mrssporty/mypelvi.
1x deed het apparaat het niet. Is erg vervelend want ik plan het toch even in op een tijd wat handig is . En niet weer op en neer hoef het is toch al best duur en na 4 x nog geen resultaat
En nu net was ik er op tijd
Maar de eigenaresse melde mij je bent ook mega over tijd.
Niet erg vriendelijk

Vastaus yritykseltä Mypelvi
Vrij snel na het starten merkte ik al snel dat er minder urine verlies was.
Van de inleggers om veel op de kunnen vangen naar dunne inleggers.
Het is echt een momentje voor je zelf en de dames van nieuw vennep mypelvie zorgen goed voor hun klanten als ze er zijn met een bakkie koffie of thee

My pelvi in nieuwvennep
Een goede begeleiding van een dame die de cliente ontvangt
Als er in het gebouw niemand is kan je toch zelfstandig gaan trainen
Dus ruime openingstijden
Ik zelf heeft er veel baat bij het trainen van 2 x in de week nu naar 1x in de week voor het onderhouden van mijn bekkenbodem

Mehr Lebensqualität durch Beckenbodentraining mit MyPelvi
Seit Februar 2023 trainiere ich meinen Beckenboden mit My Pelvi bei Mrs.Sporty Gera. Vor Beginn des 1. Trainings hatte ich ein umfangreiches sehr informatives Aufklärungsgespräch. Da ich bereits seit Monaten keine Nacht mehr durchschlafen konnte - 4-5 mal Toilettengang- und tagsüber sehr oft zur Toilette musste, entschied ich mich zum Beckenbodentraining mit einer innovativen Magnetwellentechnologie.
Nach kurzer Zeit merkte ich erste positive Veränderungen meines Körpers. Ich musste nur noch 2-3 nachts zur Toilette. Durch weitere Sitzungen auf dem Pelvi konnte ich meine Körpermitte noch besser stärken und meine Schlafqualität enorm verbessern.
Heute stehe ich höchstens 1x nachts auf. Ich bin sehr froh und dankbar, dieses effektive Training ohne Anstrengung 2-3 mal monatlich durchführen zu können, um meine starke Mitte weiter zu festigen und zu erhalten.
Beim Training auf dem Pelvi fühle ich mich wohl und immer sehr gut betreut und beraten durch das Trainerteam.
Ich empfehle jeder Frau und jeden Mann das individuelle Pelvi-Beckenbodentraining, um mehr Stabilität im Alltag zu erreichen und die eigene Lebensqualität zu verbessern.
Nadat ik een TVT-bandje heb laten plaatsen was ik grotendeels van mijn stress-incontinentie probleem af, maar ik voelde toch dat ik mijn bekkenbodem moest blijven trainen om het gebied daar sterker te maken.
Jarenlang heb ik bij verschillende bekkenbodemfysiotherapeuten gelopen en het resultaat was minimaal. Sinds ik in Amstelveen bij MyPelvi ben gaan trainen merk ik een enorm verschil in de kracht van mijn bekkenbodemspier. In het begin vond ik het heel spannend maar door de fijne begeleiding train ik nu in het hoogste programma iets dat ik nooit voor mogelijk had gehouden. De dames zijn super aardig en behulpzaam, altijd een kopje thee of koffie met de training mee naar binnen. De locatie is opgeruimd en schoon. Ik kan het iedereen aanraden.

Vastaus yritykseltä Mypelvi
Vestiging in Amstelveen: Onwijs vriendelijke dames die je begeleiden en je graag willen helpen. Altijd kopje thee of koffie. Schone wc. Ruime openingstijden.
En uiteraard is het ook fijn dat mijn klachten (vaak naar de wc moeten, incontinentie problemen) zijn verholpen!

Vastaus yritykseltä Mypelvi
Sehr kurzes, angenehmes Training, flexible Zeiteinteilung der Termine möglich, sehr kompetentes und freundliches Personal und ich hatte jahrelange Schmerzen im Rücken, die von mal zu mal besser wurden. Nach 3 Monaten und regelmäßigem Training sind diese komplett weg. Ich empfehle euer Training sehr gerne und oft weiter.
Nach ca. 25 Sitzungen muss ich in der Nacht statt 6-7 x nur noch 4-5 x zur Toilette, manchmal auch noch seltener.
Ich denke, dass ich dran bleibe.
Ich habe jetzt 18 Sitzungen hinter mir und merke im Alltag schon Verbesserungen. Kann es nur empfehlen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.