Banner for Myoutdoorkitchen.se

Myoutdoorkitchen.se Arvostelua 64

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Hög kvalité och genomtänkta lösningar. Grillen har jämn värme över hela ytan och dubbel plåt i locket. Jag har haft många olika grillfabrikat genom åren och det som oftast varit ett bekymmer ha... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra kvalitet, snabb leverans. Minus att det fanns repor på undersidan av 2 hyllplan och att förpackningen driver en till vansinne när man försöker pilla loss plastfolien som i sin tur skyddar bra men... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Hurtig levering. Dog en skade under transport til DK, som de var lidt langsomme til at anerkende og ville ikke bytte det beskadigede modul (grill) ud til en ny - men vi fik dog en prisreduktion, hvilk... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Grillitarvikeliike
  2. Grilli

Tietoja yrityksestä Myoutdoorkitchen.se

Yrityksen kirjoittama

Din uteköksexpert på nätet!

Förverkliga din uteköksdröm redan idag! På Myoutdoorkitchen.se, hittar du allt du behöver veta om utekök. Välj mellan ett traditionellt, exklusivt eller modernt utekök i svart eller rostfri design. Vi erbjuder en perfekt blandning av högkvalitativa utekök och uteköksprodukter i olika inredningsstilar och lösningar för att ge ditt hem och trädgård ett sommarkök med lilla extra.

✅ Färdiga utekök

✅ Uteköksmoduler

✅ Grillar

✅ Pizzaugnar

✅ Grilltillbehör

Med personlig rådgivning, prisgaranti och snabb leverans hjälper vi dig att hitta ditt drömutekök!

4,6

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Lätt att se och få en överblick av…

Lätt att se och få en överblick av produkten. Bra med tekniska mått. Lätt att beställa och snabb leverans. Gillar de nya hjulen samt de justerbara fötterna. Gediget. Men eftersom jag har inredning med de gamla hjulen och utan fötter fick jag svårt att justera in höjden med fötterna. Upplever att hjulen skulle vara fem mm mindre så jag kan justera upp inredningen. Lägre kan den inte bli då går hjulen i. Nya inredning blev några mm högre än den gamla som står på hjulen.

21. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

295:- kr i frakt för ett paket på 1…

295:- kr i frakt för ett paket på 1 kg????
Och ingen kommunikation om när paket kom fram eller var man skulle hämta. Gör om och gör rätt.

29. marraskuuta 2025
Myoutdoorkitchen.se-logo

Vastaus yritykseltä Myoutdoorkitchen.se

Hej Johan,

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Det låter som att något blivit fel på din beställning. Tag gärna kontakt med vår kundservice avdelning så vi kan hjälpa dig kontrollera din order och rätta till eventuella fel.

Vänlig hälsning
Malin WB
Myoutdoorkitchen

Saanut 1/5 tähteä

Fick fel vara som jag väntat på 3…

Fick fel vara som jag väntat på 3 månader. Nu tar det 3 månader till innan jag får den.
Illa

14. elokuuta 2025
Myoutdoorkitchen.se-logo

Vastaus yritykseltä Myoutdoorkitchen.se

Hej Robert,

Vi beklagar verkligen att du har fått fel vara efter så lång väntetid. Vi förstår att det är frustrerande och långt ifrån den upplevelse vi vill ge våra kunder.
Tag gärna kontakt med vår kundservice så att vi kan hjälpa dig att se över en lösning.

Vänlig hälsning
Malin WB
Myoutdoorkitchen.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin