My Nametags Arvostelua 175

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 4/5 tähteä

Leuke en ook mooie ontwerpen mogelijk, snelle levering, product ziet er mooi uit. Wel wat kleiner dan verwacht en jammer dat je zelfde ontwerp niet iets groter kunt bestellen of als hele lijn kunt doo... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mooie producten en stickers die ook echt blijven zitten na wassen e.d. Goede kwaliteit dus. Soms levering wat aan de late kant maar komt ook van verderaf dus begrijpelijk. De stickers zouden wel iets... Näytä lisää

1. Räätälöityjen etikettien tulostuspalvelu
  2. Lastenvaateliike
  3. Lastentarvikekauppa
  4. Paperitavaran valmistaja
  5. Paperitarvikemyymälä
  6. Univormut

Yrityksen kirjoittama

My Nametags helpt u op een leuke en kleurrijke manier bij het identificeren van schrijfgerei, speelgoed en kleding. Ontwerp uw eigen instrijk labels, stickers, maxistickers, ministickers of kies uit onze huisdecoratie selectie. Het labelen van alle kinderkleding en items is ongelooflijk belangrijk. Het enige bedrijf dat een wasgarantie van 10 jaar biedt. We zijn ervan overtuigd dat onze labels jaren zullen blijven zitten.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 4/5 tähteä

Leuke en ook mooie ontwerpen mogelijk

Leuke en ook mooie ontwerpen mogelijk, snelle levering, product ziet er mooi uit. Wel wat kleiner dan verwacht en jammer dat je zelfde ontwerp niet iets groter kunt bestellen of als hele lijn kunt doortrekken.

21. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteit en blijven heel lang…

Goede kwaliteit en blijven heel lang goed zitten, ook na velen wasbeurten. Heb tussendoor bij een ander bekende conculega besteld omdat deze wat modernere (foto) afdrukken had op de stickers zoals dino’s en een kind van 6 wil op een gegeven moment toch wat stoerdere stickers. Maar heel eerlijk, hoe mooi ze ook zijn ze blijven gewoon niet goed zitten. Daarom na een paar stickers toch maar weer bij Nametags besteld zoals ik vaker had gedaan. Uiteindelijk gaat kwaliteit boven alles.

7. helmikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Too expensive now. Doubled in price

I’m genuinely shocked by the steep price. I bought about 120 name stickers early last year for 18 euro. I now got about half of those for 17 euro. It’s a shame since I’ve now decided to start making my own instead. Too expensive for what it is.

15. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä My Nametags

Hi Judy, thank you for your review and I'm sorry you feel this way. It looks as though you ordered two different products which is why they are different prices - one of them was our black and white stickers, and the others were the name stickers that you are able to fully customise, which I can see you designed as white background and black font. In future please opt for the 'Voeg 112x B&W Stickers toe' button. Thank you!
The My Nametags Team

Saanut 5/5 tähteä

Superblij met de aangekochte NameTag…

Superblij met de aangekochte NameTag Stickers & - Strijklabels. Ietsje minder ruimte erbij zou super zijn. Wij hebben de naam van onze zoon en de mobiele nummer van een van ons op de NameTag vermeld, zodat de vinder ons makkelijk kan bereiken, indien hij zijn kledingstuk of flesje en andere spullen kwijt is.

29. joulukuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Beste klant,

hartelijk bedankt voor uw terugkoppeling en wat vervelend om te horen dat de labels loslaten wat zij niet behoren te doen. Onze klantenservice heeft u een mail gestuurd met extra tips bij het aanbrengen en een passende oplossing geboden.
Het My Nametags Team

Superkwaliteit!

Ik heb al voor de 2de keer besteld en het is van superkwaliteit. De instrijklabels zijn top! Ideaal voor op mijn zelfgemaakte tassen en andere artikelen en ze labels blijven heel goed zitten!!

18. marraskuuta 2025

Tevreden

Helemaal tevreden met mijn bestelling.

15. lokakuuta 2025

Beste klant,

hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent!

My Nametags Team

Saanut 3/5 tähteä

Nette brief bij de bestelling

Nette brief bij de bestelling, ik moest er best lang op wachten
de strijklabels laten snel los en sommige blijven niet plakken op de kleding

10. lokakuuta 2025

Beste klant,

hartelijk bedankt voor uw review. Vervelend dat de labels loslaten, dit horen ze niet te doen.
Vaak komt het doordat er een stap wordt overgeslagen of niet correct wordt opgevolgd en stuurt onze klantenservice u graag extra tips en vervangende labels om het nogmaals te proberen.

My Nametags Team

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin