Kan det have sin rigtighed at man skal skrive sine bankoplysninger til wallester for at få tilbageført sine penge ?

Forholdvis nem og overskuelig app. Mine børn syntes det var fedt at de kunne styre deres billede og holde øje med økonomien. Dejligt med egne kort. Det gjorde overførelse af penge meget nemmere, da... Näytä lisää

MyMonii er helt genial til håndtere børnenes digitale lommepenge. Vi har en fast, ugentlig overførsel, som bruges på fredagsslik - købt og betalt med deres MyMonii kreditkort. Derudover har vi sat nog... Näytä lisää

Har kun rosende ord! God kundeservice, som altid vender hurtigt tilbage og løser opstået problemer hurtigt og professionelt. Vi har kun haft problem da man overgik til “kort”. Men ellers en nem og god... Näytä lisää

1. Koulutus- ja koepalvelut
  2. Pankki
  3. Verkkokauppa

Tietoja yrityksestä MyMonii

I takt med at samfundet bliver mere digitalt og kontantløst, og hvor børn og unges ønsker, forventninger og forbrugsvaner skyder i vejret, er det vigtigere end nogensinde før, at de allerede i en tidlig alder får et sundt forhold til penge.

Det er her, at MyMonii kommer ind!

MyMonii er en app til hele familien, der gør det sjovt og let for børn og unge at lære om værdien af penge.
Som forælder, får du et simpelt værktøj til at administrere dit barns lommepenge og opsparing. Du kan overføre lommepenge til dit barn, og oprette opgaver eller faste huslige pligter, som barnet kan løse for at tjene et tilskud til deres opsparing. Er dit barn mellem 7 og 18 år, kan i bestille et gratis MyMonii Visa kort, der virker overalt.

Det er vores mission, at give familier en praktisk og sjov måde til at arbejde med økonomisk læring på.

3,3

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Store problemer og småt med information

Desværre er den seneste tids problemer med at overføre penge til forældrekonto ikke blevet fulgt op af en ordentlig forklaring. Der er ikke givet anden forklaring end at problemet ligger ved samarbejdspartnere og ingen tidshorisont for løsning er givet. Det er uholdbart at min datters primære betalingsmiddel ikke fungerer og vi må, med mindre der ligger en fyldestgørende forklaring og tidshorisont for løsning indenfor 24 timer, melde os ud og benytte en traditionel bankløsning i stedet. Det er ærgerligt men det er simpelthen for useriøst at det nu ikke har virket i snart 2 uger.

4. huhtikuuta 2024

Hej Johannes.

Vi beklager meget ulejligheden og vi er enige i at det ville være rart hvis det kunne være rettet indenfor 24 timer, men det i hvert fald ikke fordi vi ikke har taget det seriøst. Vi har knoklet for at få det løst.

Vi har skrevet 3 mails ud omkring dette, sendt notifikationer ud til alle direkte i appen og skrevet det på vores website med opdateringer omkring problemet, så det er ikke fordi vi ikke har kommunikeret omkring det..

MyMonii

Vi har været glade for Mymonie og har…

Vi har været glade for Mymonie, men stopper nu.

Vi har været med siden de startede i 2015-16. Det var en fantastisk idé.

Men der sker desværre alt for lidt udvikling i appen, ligesom der i starten var lidt zig-zag kurs på om man skulle bruge mastercard eller Visa som platform. Og så oplever vi bare alt alt for mange fejl. Og det går ikke når man håndterer andre folks penge.

De grelleste fejl vi har oplevet var f.eks. for 1/2 år siden at min datter havde uendeligt mange opgaver som kunne udløse penge til hende, hvilket hun i den grad benyttede sig af og også brugt. Der gik lang tid inden vi opdagede det, og lige så lang tid med at få dem slettet. For hver gang vi slettede dem, blev de automatisk oprettet igen. Mymonie support var flinke, men kæmpede med det i 14 dage inden de fik dem slettet. Jeg måtte rykke dem flere gange. De kunne ikke forklare og hvorfor fejlen opstod.

Og så her i Påsken 2024 har alle saldi både børn og forældersaldo stået i nul kroner selv om der er penge på kontoen. Det er bare en fejl der ikke må ske, og slet ikke i påsken, hvor man netop har brug for at børnene kan bruge kortet. Jeg har fået god behandling af Mymonie support, der skriver at det er en fejl de kæmper med at løse. Men den har nu stået på i 5 dage, og det kan man ikke tillade sig når man har med håndtering af folks penge at gøre.

En sidste ting er, at Mymonii's kort ikke kan tilføjes applepay hvilket må undre da det er et visa kort. Men det skyldes nok at Mymonii ikke er en bank, men derimod har en Estisk bank til at udstede kortene for sig.

Tiden er nok desværre løbet fra konceptet, og bankerne har i dag fået udviklet tilsvarende løsninger, med et mere professionelt setup bag. Vi skifter i hvert fald nu til en anden løsning.

31. maaliskuuta 2024

Kære Lars.

Først og fremmest vi jeg gerne takke for at I har været brugere hos os i så lang tid! Også igennem de ændringer og fejl, der har været undervejs! 🙏🏼
Jeg kan godt huske jer helt fra start 🙂

Jeg er ked af, at det ender ud i en 2 stjernet anmeldelse, men jeg forstår også godt frustrationen her over den sidste uges tid. Det har været en hård påske, hvor vi har prøvet at få bragt det i orden og vi arbejder stadig på højtryk på at finde en løsning på det.

Men vi forstår godt at det ikke er holdbart for jer brugere, så det eneste vi kan gøre lige nu, er at beklage ulejligheden! 😔

Louise Ferslev

Dårlig omgang med andres penge

Sidste måned stod der pludselig 500kr ekstra på min datters kort, som MyMonii ikke kunne redegøre før.
Jeg nåede ikke at gribe ind, førend min datter havde brugt dem.
Efter længere tid - og flere mails frem og tilbage - blive kontoen justeret, således at den nu står i minus.

Da jeg vil udligne og overføre ekstra, strander pengene hos MyMonii.
Resultatet er at jeg har sendt min datter til udlandet på fodboldtur, uden mulighed for at bruge sit kort.

Kontakten med MyMonii er langsommelig og mangelfuld. Dårlige undskyldninger og ansvarsfraskrivelse.

Virksomheden holder uretmæssigt på kundernes penge. Dette er under al kritik - i mindst set i lyset af at kunderne er børn.

Så snart jeg har fået vished for mine penge, bliver kontoen opsagt.

28. maaliskuuta 2024

Hej Marianne.

Du kan være helt sikker på at dine penge er sikrede.

Vi gør alt hvad vi kan for at løse problemet, men da det ikke er os der har licensen og holder på pengene, men vores partner som har licensen, så er der nogle ting vi ikke har magt til at ændre ved, men vi gør alt hvad der er muligt for os at gøre!

Som skrevet til dig i supporten, så har vi selvfølgelig haft ekstra travlt i påsken med at besvare alle henvendelser og vi har gjort vores bedste for at svare hurtigst muligt.

Vi skriver selvfølgelig til dig på din mail, når der er nyt i situationen.

Det eneste vi kan gøre lige nu er at beklage ventetiden og besværet!

Hilsen Louise

Vi oplevere desværre flere gange at…

Vi oplevere desværre flere gange at korter ikke virker og i dag skulle min datter bruge sit kort men de 469 kr hun har på sit kort er væk og pengene på forældrekontoen er væk og der har ikke været noget forbrug på kortet
Hvor er pengene blevet af.

Vi vælger at opsige vores aftale med jer for det kan ikke være rigtig at min datter skal står og ikke kan betale sit køb i butikken og skal stå med en dårlig oplevelse.

30. maaliskuuta 2024

Hej Ina.

Vi forstår godt frustationen over at det ikke virkede her i påsken!

Det er en generel fejl der har ramt alle vores brugere og som vi fortsat arbejder på at få bragt i orden!

Vi melder ud på mail så snart der sker noget nyt i situationen!

Louise fra MyMonii

Tilliden forsvandt første gang en…

Tilliden forsvandt første gang en overførsel af rigtige penge ikke gik igennem, samt at jeg i en akut situation ikke kan give min søn penge.

Ideen er god, men kan åbenbart ikke lade sig gøre i praksis.

Brug en rigtig bank!

28. maaliskuuta 2024

Hej David.

Vi forstår godt frustationen over at det ikke virkede her i påsken!

Det er en generel fejl der har ramt alle vores brugere her i påsken og som vi fortsat arbejder på at få bragt i orden!

Vi melder ud på mail så snart der sker noget nyt i situationen!

Louise fra MyMonii

Manglende support

Manglende support
Vi har i flere år været meget glade for MyMonii, både app og kort
Den store udfordring er st I ikke har en tilgængelig support og det tager flere dage når man skriver til jer.
Jeg har sendt min dreng til udlandet uden at kunne toppe hans kort op.
Beløbet står afventende og der sker intet. Jeg har brug for support her og nu og I har ikke er nr man kan ringe til. Det er ikke godt nok når det er akut. Han er væk hele påsken og mit gæt er at jeg ikke får svar fra jer før efter påske hvilket selvfølgelig er alt for sent.
Efterfølgende er de 550kr han havde stående på dit kort forsvundet så der pludselig står 0kr. Hvor er hans penge henne?
Har været i kontakt via mail om de afventende betalinger men får intet konkret svar. Blot at det ligger eksternt og det måske løses efter påske.
Hvordan mon det føles at stå i udlandet for første gang uden sine forældre og uden penge?

27. maaliskuuta 2024

Hej Anne-Mette.

Jeg kan se at du skrev til vores support igår aftes kl 20.30 og så lagde du denne review her til morgen kl 7.50 .. Vi har som udgangspunkt ikke support om natten, men vi gør virkelig alt for at svare hurtigst muligt.

Som skrevet i mailen til dig, så har vi et midlertidigt problem, som enten er hos os eller vores partner og som vi arbejder på at løse så hurtigt vi kan.

Vi skal nok vende tilbage til jer så snart vi har løst det og beklager ulejligheden, men vi gør virkelig alt hvad vi kan for at løse det.

Hilsen
Louise

Took my money

Took my money, isn’t offered in my country. Told me they would refund but now they are refusing. Because of their promise to refund I now can’t even request a refund through my bank.

1. maaliskuuta 2024

Hi Jade.

We never promised that it is possible to order a Visa card in Australia. We make it clear everywhere in the app and on the website, that we can only support card orders in Denmark and Germany.

You subscribed through Apple and therefore Apple are the ones who needed to refund your subscription. You wrote to us that Apple for some reason did not want to do the refund, but it's not possible for us to do this.

We did an exception with you and tried to make the refund to you as a bank transfer, but it was rejected when we tried to send to the bank account you sent us. We did send you the documentation for trying to do the refund and also documented the costs in fees for us doing this.

MyMonii

A great sandbox for parents and learning platform for children

Admitted, I am in love with this concept. Such a safe start to your child understanding and handling money. Gives you a clear overview of spending and transactions and let's you set tasks for your child at certain rates. In a way, it is facilitating the teaching proces for your child while making you feel safe and in control. Partly, because the proces does not get muddled into your other banking matters and because customer service is so accessible and genuine. A great start to building healthy economic habits in, and teaching value transactions to, your child(ren). A safe sandbox for exploring the practices of money and value exchange with your children.

18. tammikuuta 2024

MyMonii er en super løsning

Vi har været super glade for at bruge MyMonii. Vores børn har kunne optjene lommepenge ved at udføre opgaver og de har selv nemt og enkelt haft overblik over hvilke opgaver der skulle/ kunne klares hvor og hvornår med deres egen app. Ligesom de har haft godt overblik over hvor mange penge de havde tjent og brugt. Det har samtidig været nemt at betale med deres MyMonii kort ude i butikker og på nettet. Det er også smart at man kan få beskeder når ens barn bruger sit kort, så man kan holde lidt øje. Man kan også som forældre sætte begrænsning på, så barnet ikke kan bruge alle sine penge med det samme.
Så helt klart en anbefaling herfra hvis man vil have overblik over opgaver, lommepenge osv. og motiverer sit barn til at hjælpe til hjemme, bevæge sig mere eller spare op til en større ting.

29. marraskuuta 2023

Tusind tak for anmeldelsen 🥰

Det betyder rigtig meget for os! 💚

Min søn tastede koden forkert 3 gange…

Min søn tastede koden forkert 3 gange som jo kan ske, der fra starter møllen.. keg vælger og skriver til dem vis deres mail da man på ingen måde kan komme i kontant med dem på andre måder .

Skriver og spørg om de er søde og overføre pengene til mig da min søn altså skal bruge pengene her nu. Og de spørg om konto og reg nummer hvor til dette kan gøres .. og jeg sender igen en mail denne gang med de oplysninger de efterspørge .. men de vælger og sende pengene et andet sted hen. Det vil sige til en konto jeg ikke kan bruge mere .

Imellem tiden har de så fundet ud af at jeg kan nulstille ved og sikke kortet i en automat . Om jeg ikke ville prøve dette . Ingen svare jeg .. og dette er ikke muligt da jeg ligger indlagt på sygehuset så det må blive når jeg er udskrevet.

Får en mail tilbage hvor i de oplyser mig de har sendt pengene og nu intet kan gøre , men det jo er mit eget problem at jeg ikke kan nulstille kortet .

Har nu opsagt alt hos dem og mine børn får istedet en børne konto igennem egen bank

Mere kompetente og usympatiske medarbejder skal man vitterligt lede længe efter

16. lokakuuta 2023

Kære Trine,

Tak for snakken over telefonen. 😊

Som vi har talt om i telefonen er det helt klart en fejl at vi har tilbageført jeres indestående til det kort som du har tilknyttet din MyMonii konto. Dette er en fejl da du havde givet os dine bankoplysninger og især da du i mellemtiden har skiftet bank. Dette undskylder vi meget og vi har ændret vores interne processer i supporten sådan at dette ikke sker igen. Som vi har skrevet til dig har vi talt med supporten i din tidligere bank og de har oplyst os om at de meget gerne vil overføre pengene til din nye bank.

Som du også skriver er det ikke ualmindeligt at et barn kommer til at trykke en forkert PIN kode, når det er gjort 3 gange er den eneste måde at åbne kortet op igen at stikke det i en hæveautomat og her tjekke balancen, så kan kortet bruges igen. Dette er en sikkerhedsmæssig foranstaltning som vi har sat op for at forebygge misbrug af kortet.

Et alternativ til dette vil være at man helt lukker kortet og bestiller et nyt. Dette koster både penge og det vil betyde at dit barn ville skulle vente et par uger på at få tilsendt et nyt kort og samtidig skulle lære en helt ny PIN kode. Af den grund anbefaler vi altid at man i første omgang forsøger at nulstille kortet i en hæveautomat.

Jeg vil gerne takke dig for at du har påpeget en fejl i vores interne process og derved har hjulpet os til at blive bedre i vores support - Vi kan altid blive bedre. Tak for det. 💚

Når du har været i dialog med din bank må du meget gerne skrive til os, vi vil gerne være sikre på at pengene er kommet ind på din konto i din nye bank.

Med venlig hilsen
Nina

Det virker

Det virker. Godt produkt som virker som forventet.

Supporten har altid reageret hurtigt og hjulpet os, når vi havde spørgsmål.

17. elokuuta 2023

Vi er virkelig glade for MyMonii som…

Vi er virkelig glade for MyMonii som børnenes første møde med lommepenge, bank og betalingskort
Det er trygt at vi som forældre nemt og bekvemt kan sætte beløbsgrænser, faste overførsler samt se vores børns forbrug. Vores 11 årige lærer trygt at administrere sine penge og sine transaktioner, samtidigt med at hun føler sig stor og ansvarligt.
Mymonii bidrager i den grad til mine børns livsduelighed.

17. elokuuta 2023

Fantastisk app

Begge mine børn har nu et kort - den ældste har haft det i 5-6 år og han er glad for nemt og visuelt at kunne følge med i sit forbrug og opsparing samt opgaver, der giver ekstra💰

13. elokuuta 2023

Kære Jo,

Hvis du vidste hvor glade vi bliver ved at modtage en anmeldelse som din! 🥰 Hvor er det skønt at høre at din ældste har brugt MyMonii i 5-6 år og stadig er glad for det.

Du får lige et kæmpe virtuelt knus her fra MyMonii-kontoret. 🤗

Venlig hilsen
Nina

Fantastisk måde at give børn ansvar for deres penge og forbrug

Fantastisk måde at udstyre mindre børn med penge og samtidig give dem ansvaret for at forvalte pengene selv. Det giver ro i maven at vide, at der kan sættes (forældrestyret) loft på forbruget (og hæves, når der er behov for det). Både kort og app har virket upåklageligt hele tiden. Kan kun anbefale det!

2. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä MyMonii

Tusinde tak for din anmeldelse Lisbet, vi bliver intet mindre end pavestolte og glade hver eneste gang vi læser en anmeldelse som din! 🥰 De bedste hilsner Nina

Virkelig en god app fra børnene er små…

Virkelig en god app fra børnene er små så de får lært lidt om penge - jeg er kæmpe fan🫶

27. heinäkuuta 2023

Tusinde tak for de søde ord Rie! 🤗

Vi er meget glade for at høre at I er glade for at bruge appen.

Hilsen Nina