J’ai passer commande d’une paire de basket à 90€ le 5 juin le temps estimer été entre le 9 et le 10 juin nous sommes aujourd’hui le 17 juin et toujours rien aucune nouvelle …
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Ik heb voor ik besteld heb veel negatieve reacties gelezen, maar besloot om toch te bestellen bij ze. Maar ik merkte niks van de negatieve reacties, mijn schoenen waren binnen 3 dagen geleverd en werd... Näytä lisää
Hele snelle levering deze keer …al keer eerder besteld en die is keurig geleverd alleen liet die behoorlijk lang op zich wachten meer dan 10 dagen…deze keer binnen 3 dagen… al met al wel goede ervarin... Näytä lisää
My Kicks | Online Exclusive Footwear, Clothing & Streetwear
Hobbemastraat 210, 2526JV, Den Haag, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
mijn schoenen waren mooi binnen de levertijd binnen.
mooi ingepakt in de orginele doos van yeezy.
ik ben zeer tevreden over mijn schoenen en de site, zeker een klant er bij.
Best products, best customer service. Definitely buying from the again.
Perfect service and delivery.i recommended this site to everyone!!!Good job🙂🙂🙂
ze hebben me goed geholpen ondanks de ik twee verkeerde maten had gekocht, moch ik ruilen voor een goeie maat. Die hebben ze vervolgens met de auto tot aan mijn duur gebracht. :) wat een service zou je zeggen.
Ik heb een bestelling vorige week donderdag geplaatst. 5 werkdagen zijn voorbij gegaan, maar het enige wat ik heb gekregen is een melding van PostNL dat ze de aanmelding hebben, maar er nog geen pakketje is ontvangen of verwerkt.. ik heb contact proberen te zoeken via sms en via Instagram, maar beide geen reactie..
ik wil graag mijn schoenen ontvangen, maar ik hoor niets terug.
Ik ben blij dat ik via Klarna betaling heb gekozen, want ik weet niet of ik de schoenen nog ga krijgen..
Ondertussen reactie gehad via Instagram.
Ze zijn gelijk de dag daarna binnengekomen zoals gezegd! Thanks!
Bestelnummer #4550.
Heb niet binnen de termijn ontvangen naar feest met ouwe schoenen niet echt oude
Schoenen maar had de adidas besteld speciaal aan te doe

Vastaus yritykseltä My Kicks
Jordans 1 mid linen besteld. Fantastische schoenen en er werd goede duidelijkheid gegeven via de mail met leveren. Als ik weer Jordans op het oog heb zal ik hier zeker opnieuw bestellen.
Top service!! Per ongeluk de verkeerde sneakers besteld, e-mail gestuurd met de vraag of omruilen nog mogelijk was voordat het product verzonden werd. Binnen de dag antwoord en bestelling aangepast. 2 dagen later pakket ontvangen in België. Hier bestel ik zeker weer.
Echt een top service. Was er lang naar op zoek en heb ze hier eindelijk gevonden voor een eerlijke prijs. Zeker voor herhaling vatbaar. Vanaf nu mijn vaste sneaker shop!
Heel erg tevreden! 2 keer besteld in korte tijd, super kwaliteit en een hele snelle en nette levering! :)
Zeker een aanrader!
Met 2 dagen mijn nike dunks binnen. Ik ben er super blij mee en zal hier vaker bestellen. Ik kreeg er een kaartje bij met mijn naam erop, heel attent.