Fantastisch ondergoed, persoonlijk had die voor mij een antisliprandje mogen hebben aan de buik om hem omhoog te houden (dikkere billen,smallere taille). 1 keer toch doorgelekt aan de randen, gelukkig... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wat een verademing letterlijk en figuurlijk. Geen tampon of maandverband gedoe . Ik moest even een drempeltje over te vertrouwen . Maar wat is het een wonderlijk menstruatie ondergoed . Diverse model... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Op de huishoudbeurs in contact gekomen met dit product. Na flink wat aarzelingen toch een meegenomen om te proberen. Mijn dochter was tijdens gebruik gelijk mega enthousiast. Inmiddels heeft ze genoeg... Näytä lisää
Dochter was 1 dag (ook nog op zondag dus veel winkels waren dicht) voordat we op vakantie gingen voor het eerst ongesteld geworden. Chat geopend bij myfleury, toevallig moest er iemand bij mij in de b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
MyFleury® duurzaam menstruatie ondergoed waar je blij van wordt. Ultradun, comfortabel, vrouwelijk en gezond. Het beste voor jou én het beste voor onze planeet.
Hollanti
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ik moest even een drempeltje over te vertrouwen . Maar wat is het een wonderlijk menstruatie ondergoed . Diverse modellen , dunne en duurzame stof . Gedragen op mijn zwaarste dagen . Niks doorgelekt . Het voelde heerlijk vrij . Dit gun ik iedere vrouw en vooral ook de jongere generatie . Dat iedereen MyFleury mag ontmoeten te dragen . Deze ontdekking was met plezier menstrueren :)

Vastaus yritykseltä MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
Ik had eerst mijn twijfels bij het proberen van menstruatieondergoed. Lek ik niet door, zit het wel fijn, zie je geen randjes in je ondergoed, etc. Maar ik ben zeer positief verrast! Ik voel me een stuk zekerder tijdens het sporten en hoef niet meer bang te zijn dat ik doorlek. Ik ben enthousiast :)

Vastaus yritykseltä MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
Heel blij met het ondergoed van MyFleury, stof is zacht, dun en flexibel. Ik zou nu tijdens mijn menstruatie niets anders meer willen. Ik gun elke vrouw dit ondergoed.

Vastaus yritykseltä MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
Erg fijne broekjes! De stof is zacht en dun en totaal niet zweterig. Ik gebruik ze gedurende mijn hele menstruatie zowel overdag als ‘s nachts en voel mij te alle tijden comfortabel. Ik wil nooit meer iets anders. Wat een uitkomst deze broekjes!

Vastaus yritykseltä MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
Ben er zeer tevreden mee, het zit comfortabel en heeft een lekker stofje. Maandverband en inlegkruisjes zijn nu verleden tijd.

Vastaus yritykseltä MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
Erg fijn broekje, lekt niet en je hebt ook geen tampons of maandverband meer nodig! Erg fijn en zeker aan te raden😊

Vastaus yritykseltä MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.