Fantastisch ondergoed, persoonlijk had die voor mij een antisliprandje mogen hebben aan de buik om hem omhoog te houden (dikkere billen,smallere taille). 1 keer toch doorgelekt aan de randen, gelukkig... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wat een verademing letterlijk en figuurlijk. Geen tampon of maandverband gedoe . Ik moest even een drempeltje over te vertrouwen . Maar wat is het een wonderlijk menstruatie ondergoed . Diverse model... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Op de huishoudbeurs in contact gekomen met dit product. Na flink wat aarzelingen toch een meegenomen om te proberen. Mijn dochter was tijdens gebruik gelijk mega enthousiast. Inmiddels heeft ze genoeg... Näytä lisää
Dochter was 1 dag (ook nog op zondag dus veel winkels waren dicht) voordat we op vakantie gingen voor het eerst ongesteld geworden. Chat geopend bij myfleury, toevallig moest er iemand bij mij in de b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
MyFleury® duurzaam menstruatie ondergoed waar je blij van wordt. Ultradun, comfortabel, vrouwelijk en gezond. Het beste voor jou én het beste voor onze planeet.
Hollanti
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ik heb op de huishoudbeurs al 4 broekjes gekocht eerder dit jaar. Ik vond ze heel prettig. Ik vind alleen jammer dat ik deze broekjes alleen in de kleur zwart kan bestellen. Het materiaal is prettig draagbaar en blijft mooi en goed na een aantal wasbeurten. Ik ben zeer tevreden 😊
Het voelt betrouwbaar en is betrouwbaar.
Op de Huishoudbeurs mee in contact gekomen, en onlangs bijbesteld om te gebruiken op mijn sportkamp. Na een weekend intensief bewegen (in witte sportkleding) geen doorlekken en enkel nog maar méér tevreden!
Broekjes zitten geweldig. En doen wat ze moeten doen. Gaan ook niet ruiken. Voel mij de hele dag zeker. Alleen de prijs weerhoudt mij om er meer te kopen. Sorry
Groet Yvonne

Vastaus yritykseltä MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
I recently bought period underwear from MyFleury and highly recommend it to others. It is comfortable, and convenient and makes my period life so easy. Goodbye to all my pads and tampons :) It is great to start a sustainability period time!

Vastaus yritykseltä MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
Snelle levering en super fijn zwembroekje. Zit mooi en geeft een veilig gevoel.

Te laat geleverd duurde 1 week
labelprint schijnt door de zwemslip heen dus niet los te dragen jammer

Vastaus yritykseltä MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
Helaas was het te klein. Een week terug een mail gestuurd om retour te sturen nog geen reactie gehad.
Maar een ander merk besteld.
Mail terug gehad en retour gestuurd om te ruilen.
Stof van het product voelt fijn aan

Vastaus yritykseltä MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
High waist broekje aangedaan op de tweede dag in de nacht. Meerdere keren wakker geworden door een 'nat' gevoel.
In de ochtend doorgelekt, en dat in de nacht.. maandverband werkt beter.

Vastaus yritykseltä MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
Ik denk dat ik de high waiste nodig heb. Gelukkig thuis uitgeprobeerd op dag 2 van mijn menstruatie zonder tampon. Na 5 uur flink doorgelekt terwijl ik op de stoel zat. Dag 3 met tampon na 4 uur nogmaals doorgelekt langs de zijkanten terwijl ik fietste. Ik vroeg mij af of het zou kunnen komen door de 'druk' (stoel en fiets) en dat het anders is met slapen of 'staan'?

Vastaus yritykseltä MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
Kennis gemaakt met MyFleury op de HHB en zeer tevreden. Met deze broekjes ga ik weer met een veilig gevoel me dag en nacht door! Een Bevrijding, Dankjewel!

Vastaus yritykseltä MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.