Professionel bilpleje - jeg bestilte tid i går aftes og i dag kom de og leverede et super flot stykke arbejde. Jeg bestilte indvendig rens samt læderpleje og alt spiller og bilen ser fantastisk ud �... Näytä lisää

Rimelig pænt arbejde indvendig, men er noget skuffet over hvordan fælgene er rengjort

Super effektiv og fleksibel ung man stærkt arbejde Kan varmt anbefale Magnus og hans super firma Min Audi A4 fra 2014 trængte virkelig til en kærlig hånd indvendig og udvendig, det blev klaret til... Näytä lisää

1. Autopesu

MyCarcare tilbyder mobil bilpleje i Aalborg & omegn. Virksomheden er drevet af en ung mand med passion for biler, og en passion for at yde den bedste oplevelse til sine kunder.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Professionel bilpleje

Jeg bestilte indvendig rens samt læderpleje og alt spiller og bilen ser fantastisk ud 😊 stor ros herfra

19. maaliskuuta 2026

Tip top service

Vi er så glade for en helt igennem fantastisk rengøring. Vi er så glade for en super fin rengøring af begge vores biler. Forruden i den ene bil kunne ikke pudses fordi rens ikke kunne fordampe. Men så kom Magnus da bare lige på sin fridag søndag middag og ordnede det. Super tilfreds og vil klar bruge ham igen.

14. joulukuuta 2025

Bedste investering nogensinde

Bedste investering nogensinde
Skulle have min bil til syn og bestilte tid hos Mycarcare få dage i forvejen - den store pakke - og min bil står nu funklende og helt som ny både ud- og indvendig - punktligt, omhyggelige og professionelt arbejde - det blir ikke sidste gang min bil skal ha luxus fra Mycarcare

20. marraskuuta 2025

Primo hjælp til leasingbil

Jeg skulle aflevere min leasing-bil tilbage efter endt kontrakt og kontaktede Magnus for hjælp til at få bilen til at skinne inden. Det må jeg sige at han gjorde til UG. Det var utrolig nemt at booke en tid og han kom hjem på adressen og klarede alt. Til trods for styrtende regn af flere omgange kørte han på, og fik min bil til at stå knivskarpt.
Utroligt høflig og hårdtarbejdende kan jeg kun sige. Min største anbefalinger til Magnus og Mycarcare.

16. marraskuuta 2025

Utrolig grundig rengøring af min nye…

Utrolig grundig rengøring af min nye bil - ruderne indvendigt var meget beskidte, og det lykkeds ham at gøre dem klare og rene - derudover trængte sæderne også til en dybderens, som virkelig gjorde et godt resultat. Vil helt sikkert bruge mycarcare igen

24. lokakuuta 2025