1. Online-markkinointitoimisto

Marketing konsulent med fokus på Meta Ads. www.myads.dk

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Godt, dygtigt og ordentlig arbejde hele vejen igennem

Samarbejdet med Emil og MyAds har altid forløbet uden problemer. Emil er meget ordentlig i sin tilgang til arbejdet, og du ved, at du kan regne med ham og med det, han siger. Der er ikke noget, der bliver "over-solgt" eller pyntet på. Det er godt, dygtigt og ordentlig arbejde hele vejen igennem. Han har min varmeste anbefaling.

9. joulukuuta 2025

Emil leverer altid et kanon stykke…

Emil leverer altid et kanon stykke arbejde. Meget professionelt og en fornøjelse at samarbejde med en der eksekverer derudaf. Har både fået hjælp til redigering af videoer, opsætning og administration af ads og marketing strategi.

8. joulukuuta 2025

Emil / Myads.dk er teknisk dygtige og…

Emil / Myads.dk er teknisk dygtige og kan mere end blot "det" de andre kan.

Emil leverer det aftalte til tiden og der bliver spurgt ind til uhensigtsmæssigheder (proaktiv) og om der er en snarlig løsning.

5 Stjerner herfra!

27. marraskuuta 2025

Kompetent og venlig service!

Samarbejdet med MyAds strakte sig over 6 mdr. Vi er ovenud tilfredse med deres arbejde og har set stor vækst på relativt kort tid grundet deres arbejde med META opsætning.

Emil er et ærligt og venligt individ med gode evner på SoMe. Vi kan varmt anbefale MyAds!

AQWA

12. elokuuta 2024

SUPER…

Emil har været en uvurderlig ressource for vores virksomhed! Hans ekspertise og engagement i at håndtere vores kampagner har været intet mindre end enestående. Hans nærværende personlighed og professionalisme har gjort samarbejdet både glat og behageligt.

Emil har gjort et fremragende stykke arbejde med at opsætte kampagner, annoncesæt og annoncer, der har øget vores synlighed og genereret værdifulde bookinger via vores hjemmeside. Hans evne til at forstå vores behov og målgruppe har været super , og hans indsats med kampagner har været særligt effektivt med at nå potentielle kunder, der tidligere har vist interesse for vores rejser.

Takket være Emil har vores markedsføringstiltag været mere målrettet og effektiv end nogensinde før. Vi kan varmt anbefale Emil til enhver virksomhed, der søger en dedikeret, kompetent og sidst men ikke mindst, nærværende marketingekspert!

Vi kommer helt klart til at bruge Emil og myads i fremtiden!

Marie - Emocean-Travel,dk

2. marraskuuta 2023

Emil er virkelig en top god fyr

Emil er virkelig en top god fyr, som er virkelig PROFESSIONEL til sit arbejde. Jeg kan kun anbefale ham til andre, der skal have hjælp til SOME. Kan se stor forskel med hensyn til at få kunder i min klinik, efter han hjælper mig.

12. maaliskuuta 2024

Emil er fantastisk så top professional

Emil er fantastisk og så top professional, arbejdsom, GRUNDIG, detaljeret, dedikeret, og super dygtig.
Jeg er så glad for vi har valgt Emil og Myads til at hjælpe med alt vores promovering for det har gjordt et KÆMPE forskel for mig da min musik når lang mere ud nu og jeg får meget mere for pengene❤️❤️❤️ Så taknemmelig for alt det arbejde Emil gør❤️❤️❤️ Jeg kan varmt anbefale det ❤️

24. lokakuuta 2023

Super seriøst omkring hans arbejde

Super seriøst omkring hans arbejde. Fik super god behandling og god vejledning omkring hvad der passede bedst mit firma, så jeg fik bedst valuta for mine penge. Vil med glæde bruge firmaet igen i fremtiden

13. toukokuuta 2023

Fantastisk Meta annonceringsservice

Fantastisk Meta annonceringsservice! Emil er en fantastisk marketingkonsulent der er god til målrettede og effektive annoncer, og som har hjulpet med øget synlighed og konverteringer. Imponeret over hans ekspertise, dedikation og åbenhed for fleksibilitet. Kan varmt anbefale ham. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12. kesäkuuta 2023

Personligt og trygt samarbejde

Emil fra Myads er super dygtig og venlig, og han gør en stor indsats for at hjælpe din virksomhed med at nå ud til flere kunder vha. annoncer.
Han kommer med rigtig gode forslag til hvad annoncerne kan bestå af og lytter også meget til ens egne idéer. Der bliver taget hensyn til ens egne personlige meninger og man føler sig meget hørt. I fællesskab bliver man enige om noget godt indhold til annoncerne.
Han holder skarpt øje med annoncernes formåen og forbedrer dem undervejs.

Emil hjælper også små virksomheder og er meget forstående overfor, hvor man er mht. sin virksomhed, også selvom man ikke har det største budget endnu.

14. maaliskuuta 2022