wyskoczyła mi reklama
wyskoczyła mi reklama, odnośnie wysokich zysków która obiecywała pewny zarobek bez większego wysiłku. podałam dane w formularzu a po chwili dzwonił konsultant z solecapinv który od razu zaczął nawijać o ich innowacyjnych systemach i bezpiecznym portfelu. miał ten swój dziwny wschodni akcent ale na początku wszystko było ok i kontakt był regularny więc przelałam im pieniądze. na panelu widziałam jak rzekomo zarabiam co sprawiło że kompletnie przestałam być czujna i dopłacałam kolejne kwoty. schody zaczęły się przy próbie wypłaty pieniędzy. nagle wyskoczył temat jakiegoś podatku potem jakieś sejfy i bajki o tym że niby jestem podejrzana o pranie brudnych pieniędzy. bezczelnie wmawiali mi że to moja wina bo źle wpisałam cyferkę w zleceniu a w tym czasie kasa po prostu uciekała. na policji standardowa odpowiedź że serwery są za granicą i dostałam pismo o umorzeniu sprawy. byłam załamana i myślałam że to koniec. na szczęście trafiłam na forum zrzeszające oszukanych gdzie ludzie pisali o podobnych akcjach i tam dostałam namiar na konkretną ekipę. kontakt który mnie uratował7/8/3/ przeczytacie między wierszami2/9/9/ bo usuwają co chwila opinie ale się nie poddaję bo dzięki7/6/2/ nim odzyskałam to co ci naciągacze mi zabrali i wy też możecie. trzymajcie się z daleka od solecapinv.