My Finixio Ltd to oszustwo jakich mla…
My Finixio Ltd to oszustwo jakich mla Na poczatku wszystko wygladalo bardzo profesjnalnie strona dopracoaa panel inwestycyjny czytelny a dordcy bardzo miil i peni siebei Codzienne telefnoy azpewnienia o ebzpieczenstwie srodkow i szybki zsyku sprawialy ze clowiek przestawal byc czujny aldo na koncie roslo wiec pzrez pewien czas yblam spokojna i myslalam ze wszystko dzaila jak nlaez Prolemy zaczely sie dokladnie wtedy kiedy chcialam wyplcaic srodki Najiperw rzekoma weryfikacja AML potem oplayt administacyjne a na koncu wymyslony podatek ez ktoreo jak twierdzili wyplata byla niemozliwa Do tego dochodzliy nachln telefony z roznych numerow presja i strasenie ze jak nie doplace to konto zostanie zablokowane i wszystko prezpdanie Wtedy zrozumialam e to zwye oszustwo Sprawe zlgosilam na ploicje ale po miesaicu przyszla decyzja o umorzeniu i zostalam z tym as bez realnej pomocy Dopier na forum dla oszukanych trafilam na odpowidneich ludiz ktorzy wiezdieli jak dziaalc Jelsi ktos z Was tez pad ofiara My Finixoi Ltd nie zwlekajcie bo cas ma znaczenie Kntakt do Kingi mam zapisany tka 8 .8 .]][5 .0 .1[][]7.5..1