Goede service Ik had hier 3 muurvaasjes besteld. Helaas was er één kapot in de verpakking (waarschijnlijk tijdens transport). Dit had ik aangegeven en meteen werd er een nieuwe opgestuurd, super at... Näytä lisää
Het Muurbloempje is een ontzettend leuke accessoire voor aan de muur. De magneet is stevig en zorgt ervoor dat het geheel eenvoudig te monteren is. Door de mogelijkheid om te kiezen voor gekleurd gl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik zag ze ooit bij een vriendin en was meteen verkocht. Wat leuk! Besteld en binnen mum van tijd werden de vaasjes geleverd in een fraai uitziend en 'hufterproef'-verpakking. Een duidelijk instructie... Näytä lisää
Nou, om te beginnen was alleen het doosje al schattig. Mooie gestileerde groene plantenbladeren op een strak witte ondergrond. En dan nog de binnenkant met design vaasjes waarin je direct zin krijgt... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Walleaf is een nieuw Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in het maken van unieke plantenhangers genaamd Muurbloempjes. Deze magnetische vaasjes kan je simpel met behulp van twee magneten in huis bevestigen. Voor groenere vingers en een groener huis 🌱
Schaverijstraat 11, 3534AS, Utrecht, Hollanti
- 0610237264
- info@muurbloempjes.com
- muurbloempjes.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
snelle levering en de buisjes zijn van…
snelle levering en de buisjes zijn van goede kwaliteit !

Vastaus yritykseltä muurbloempjes.com
Ideaal cadeautje onder de kerstboom.

Vastaus yritykseltä muurbloempjes.com
Niks slecht op te zeggen
Het bedrijf antwoorden snel op mijn vragen en de bestelling was snel verzonden en geen problemen mee gehad

Bijbestellen 🤗😍
Snelle levering! Had dit cadeau gekregen van iemand en nu zelf bij besteld, omdat ik het zo leuk vond. De buisjes plakken heel goed aan de muur en zijn heel stevig van glas. Handig borsteltje om te kuisen. Leuke manier om stekjes te laten groeien!
De valse bloemen zien er net iets te vals uit

Origineel cadeau!
Na het bestellen volgt een heel snelle levering. ( dit kon zelfs door de brievenbus 😄, zo hoef je niet thuis te blijven voor levering).
Ik heb nu een origineel cadeau om te schenken, die blijvend is én aanpasbaar.

Magneet vaasje
Het zijn mooie glaspijpjes in de kleur groen.

Overzichtelijke en duidelijke site
Overzichtelijke en duidelijke site met veel opties en mooie voorbeelden. Toen ik het bestelde werd het ook snel geleverd. Heel blij mee!

Vastaus yritykseltä muurbloempjes.com
Geweldige versiering voor aan de muur
Geweldige versiering voor aan de muur. Een simpel concept maar briljant uitgevoerd. Iedere keer kun je weer een andere bloem of tak erin doen en je hebt weer een totaal andere uitstraling

Vastaus yritykseltä muurbloempjes.com
Snelle verzending en een prachtig…
Snelle verzending en een prachtig cadeau voor mijn schoondochters

Top cadeau
Super origineel cadeau! Ideaal om de magneetmuur, letterlijk en figuurlijk, op te fleuren 😊

Te leuk om te geven
Te leuk om te geven in bijzondere tijden. Aanrader!

Goeie service
Super leuk product! De verzending ging eerst mis via DPD maar ik kreeg erg snel reactie op mijn mail aan Muurbloempjes en er werd direct een nieuwe opgestuurd. Top opgelost!

Blommetjes
Als je de muurbloempjes ziet, ben je eigenlijk al verkocht. Keurig ingepakt en snel verstuurd! Ze hangen stevig aan mijn muur! Ik ben er heel blij mee.

Vastaus yritykseltä muurbloempjes.com
Snelle levering en zo mooi!

Als kado gekocht
Als kado gekocht, snelle levering. Ontvanger is super blij met zo een origineel cadeautje. Ik had er een bloemen bon bij gedaan voor de eerste bloemetjes

Vastaus yritykseltä muurbloempjes.com
Voor het eerst gezien bij vrienden en…
Voor het eerst gezien bij vrienden en was direct enthousiast! Ik heb de zwarte besteld. Mijn keukentegels zijn wel mooi maar door de grote oppervlakte nogal saai. Nu is het geheel gebroken door mijn vaasjes. Love it 😍 Vlotte levering dankjewel

Snelle levering, mooi product
Ondanks de drukke decembermaand, echt gisteren besteld en zojuist al binnengekomen.
Verpakt in een mooi doosje, met handleidingen er bij. Kan niet mis gaan!
En een leuk kaartje van de bedenkers.
Top, hier ga ik iemand heel blij mee maken met Kerst 🥰

Prachtig en unieke muurdecoratie
Heel blij met mijn prachtige muurbloempjes! Ze zijn niet alleen mooi en uniek. De hele organisatie is hartverwarmend. De samenwerking met sociale werkplaats geeft het nog een extra fijne touch!

Mooie vaasjes
Overzichtelijke, duidelijke en leuke website. Snelle en zorgvuldige levering; vaasjes goed verpakt. Fijn dat er ook een instructie bij zit, hoe je het het beste op kan hangen. Superleuk met kleurige bloemen erin. Ik ben er heel blij mee!

Vastaus yritykseltä muurbloempjes.com
Een enorm leuk kadootje gekregen van de…
Een enorm leuk kadootje gekregen van de Sint!