Ik heb 4 weken geleden een bestelling gedaan. Ik heb vergeten om daarbij mijn huisnummer te vermelden, ik kreeg hier een mailtje over van Murela met de vraag of ik dat nog kon doorgeven. Dat heb ik ge... Näytä lisää
Bij het begin wat sceptisch omdat ik het via tiktok had gevonden, maar uiteindelijk kreeg ik het t shirt gewoon op afgesproken levertijd binnen en was de kwaliteit echt top. Geen twijfel meer aan Mure... Näytä lisää
Ik zag veel negatieve revieuws maar via TikTok zag ik veel video’s over dit bedrijf. Uiteindelijk toch maar besteld en alles was super! Ik heb mijn eigen naam op de achterkant laten zetten en de kwali... Näytä lisää
Vriendelijke klantenservice, de kwaliteit voldeed aan verwachting. Overal een prettige ervaring. Ik zou hier zeker weer een shirt kopen.
Top kwaliteit snelle levering
Top kwaliteit, al mijn spullen snel ontvangen!
Prima website 👌
Fijne website met duidelijke info. Snelle levering en product kwam in perfecte staat binnen. Zeker aan te raden!
De levering was erg snel heb hem nu ook…
De levering was erg snel heb hem nu ook al meerdere keren gewassen en alles en de kwaliteit blijft top. Prijs kwaliteit was ook erg sterk. Dus overal zeker me geld waard
Bestel hier niet!
Mijn pakketje werd terug gestuurd door de koerier. Kan Murela natuurlijk niks aan doen, maar toch jammer. Vervolgens meerdere keren geprobeerd contact op te nemen maar krijg geen antwoord, en ben mijn geld dus kwijt.
Bestelling niet ontvangen
26 mei iets besteld. Veel mailtjes over mijn verzending dat ze het druk hebben en de levertijd lang kan duren. Contact opgenomen met hen en tot op heden geen reactie en/of bestelling! Geen goede service
Het was prima
Alles was goed, maar de verzending duurde wel lang
Erg mooie polo ontvangen
Erg mooie polo ontvangen, goeie kwaliteit, erg blij mee
Ook wij zijn opgelicht
Ook wij zijn opgelicht ! Heb angifte bij politie gedaan
opgelicht
wat kunnen wij er aan doen om dit te doen stoppen?
Ook wij zijn opgelicht
Ook wij zijn opgelicht ! . Maak aub niets over naar ze. Je krijgt niets en hoort niets meer van ze .. hufters
Oplichting!
Oplichting!! Gebruiken symbolen van waarborg thuiswinkel. Prijzen te mooi om waar te zijn. Niet doen!!
Oplichting
Oplichting, te mooi om waar te zijn!! Niet intrappen!!!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.