Yritys on vastannut
Heerlijke stof om in te slapen, in de zomer lekker koel in de winter heerlijk warm oom de onderlaken. Heel gemakkelijk om je bed te verschonen zeker voor mensen met gezondheidszorg klachten.
Yritys on vastannut
Het dekbedovertrek werd erg gedegen en op een aantrekkelijke manier ingepakt en bezorgd. Het materiaal voelt zacht aan en blijft luchtig. De vormgeving van het dekbedovertrek is geniaal, doordat je... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik wilde even laten weten hoe ontzettend blij ik ben met mijn nieuwe Muné dekbedovertrek! Ik ben altijd best kritisch met mijn dekbedovertrekken maar ik heb mijn bed binnen een minuut verschoond en d... Näytä lisää
Knisperende schone lakens. Een ontspannen gevoel. Maak van je slaapkamer een zen-zone door een Muné-overtrek met rits. Even dichtritsen en relaxen maar. Geen gedoe, wel een lekker schoon bed. Da’s een droom die uitkomt.
Yrityksen kirjoittama
Niet tevreden = geld gewoon terug
Postbus 96049, 1006 EA, Amsterdam, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Prettig om dekbedovertrek om dekbed te plaatsen en het is heerlijk zacht

Vastaus yritykseltä Muné Bedding
Super snelle levering, zeer makkelijk in gebruik en voelt zeer zacht en luxe aan.
1e bestelling en er komen er nog meer!

Vastaus yritykseltä Muné Bedding
Eindelijk een dekbed overtrek met ritssluiting. Ik leg mijn dekbed erin en ik kan hem met een hand dichtdoen en hij zit goed! Zeker handig als je eenzijdig verlamd bent!

Vastaus yritykseltä Muné Bedding
De bezorging van het paket was mooi op tijd.
Het stof is van een hele mooie kwaliteit, voelt lekker zacht aan.
Super makkelijk met verschonen door de rits.
Dus van mij 5 sterren dik verdiend!

Vastaus yritykseltä Muné Bedding
Prima overtrek, gemakkelijk om te gebruiken een opmerking misschien 10 cm langer om beter vast te steken

Vastaus yritykseltä Muné Bedding
Degelijke kwaliteit , mooie set , geen valse reklame maar echt fijn product

Vastaus yritykseltä Muné Bedding
Het systeem is in orde - alleen de lengte is wat kort - en ook de stof schijnt mij niet zo sterk Nu afwachten wat het zegt na het wassen

Vastaus yritykseltä Muné Bedding
Heel snelle levering van topkwalitatief beddengoed. Voelt super aan. Bed verschonen is nu een plezier en gaat supersnel!

Vastaus yritykseltä Muné Bedding
Een geweldig idee om een dekbedhoes met rits te maken. Is wisselen is een fluitje van een cent. Bovendien erg verzorgd uitgevoerd, de overtrek is een plaatje. Een klein minpuntje: de gebruikte stof is wat slap waardoor je soms erop gaat liggen (bv met omdraaien in bed). Overigens, het bedrijf geeft prima service bij onduidelijkheden.

Vastaus yritykseltä Muné Bedding
Heerlijk zachte satijnen katoen ! Mooi verpakt, makkelijk het dekbed erin te krijgen. Helemaal tevreden

Vastaus yritykseltä Muné Bedding
Spijtig genoeg is de rits aan het voeteinde de dicht aan de overloknaad gestikt en dreigt te scheuren. Graag Uw feedback.
Het laken is vervangen door de firma.

Vastaus yritykseltä Muné Bedding
Overtrek keurig verpakt en snel geleverd. Bij binnenkomst bleek een van de kussenslopen in de naad los te zijn. Na een berichtje mijnerzijds is er onmiddellijk een nieuwe gestuurd waardoor mijn bed er nu prachtig bij ligt. Een genot, het verschonen op deze manier. Meteen een tweede overtrek besteld!

Vastaus yritykseltä Muné Bedding
Het materiaal voelt zacht aan en blijft luchtig.
De vormgeving van het dekbedovertrek is geniaal, doordat je alle ritsen open zipt en het dekbed op de overtrek legt en door dicht te risten maakt het bed verschonen in je eentje veel gemakkelijker. Tussendoor kun je gemakkelijk via de geheime opening het dekbed weer op zijn plek leggen na een nacht woelen.

Snelle levering.
Precies de kwaliteit die beloofd was.
Prachtige luxe verpakking

Vastaus yritykseltä Muné Bedding
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.