Multum och Mynt Nynäshamn Arvostelua 3

1. Kirjanpitopalvelu
  2. Tilitoimisto
  3. Talousneuvoja

Yrityksen kirjoittama

En redovisningsbyrå i Nynäshamn. Multum och Mynt kombinerar tillgänglighet, transparens och ett genuint engagemang för sina kunder. För företagare är det ovärderligt att kunna lämna över ansvaret för bokföringen till någon man kan lita på – utan att behöva betala överdrivna priser eller känna sig som en i mängden. Vi stävar efter att ha tydlig, personlig och transparent kommunikation – bara raka besked och ett fokus på att lösa problemen på bästa möjliga sätt. Vi hjälper till med allt från löpande bokföring och löneadministration till bokslut och årsredovisning. Du kan känna ett lugn i vardagen och lägga fokus på din verksamhet istället för på papper, kvitton och deadlines. Kort sagt: en byrå för dig som vill ha ordning och reda, bra service och rimliga priser – utan att tumma på kvalitet. Rekommenderas till alla företag i Nynäshamn med omnejd som söker en trygg och modern ekonomipartner.

4,0

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Professionellt, personligt och tryggt!

Jag är otroligt nöjd med Multum och Mynt kan jag börja med.

Jag startade mitt AB utan att egentligen veta mycket om vad som behövdes göras med bokföringen eller vad som skulle redovisas när och var, lyckligtvis blev jag kund hos Multum och Mynt från starten och varit otroligt nöjd med det professionella men personliga bemötandet och tryggheten i att allt jag inte kan lika mycket om tas hand om korrekt och i tid.
Alltid informativa svar på frågor som uppstår och hjälp med lösningar och idéer om allt möjligt!

Rekommenderar starkt.

25. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Personligt, noggrant och proaktivt!

Jag är verkligen jättenöjd med Multum och Mynt. Jag får alltid ett personligt bemötande och de är både noggranna och proaktiva i sitt arbete. Det känns tryggt att veta att allt som rör bokföring och deklaration blir gjort i tid och på ett korrekt sätt. Jag kan varmt rekommendera dem!

24. marraskuuta 2025

Nöjd!

Efter närmare 30år som både enskild som AB företagare så har jag till slut bytt företag som sköter min redovisning.
Multum och Mynt känns tryggt samt snabb och personlig kontakt då frågor uppstår.
Kan varmt rekommendera!!

24. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin