Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Siihen asti hyvä kun on aika saada voittoja pankkitilille. Monimutkainen tunnistautumisproseduuri aina sähkölaskun esittämisestä alkaen.

Saanut 4/5 tähteä

Multilotto on toiminut moitteetta koko sen ajan kun olen ollut heidän asiakkaana. Heillä on tiukat ja asiaan kuuluvat toimet rahasiirtojen kohdalla, joka tiytysti on hyvä asia. Heidän kasinonsa on keh... Näytä lisää

2,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Todella hyvä kasino

Todella hyvä kasino. Ainoat puutteet löytyy pelien puolelta, toivoisin vielä yggrasilin pelejä sivustolle jolloin se olisi täydellinen. Live chatin puuttumisesta pieni miinus, asiakaspalvelu toimi kuitenkin todella hyvin sähköpostin välitykselläkin! Asiakaspalvelun toiminta nopeaa ja antoivat hyvät ohjeet dokumenttien lähetykseen pyydettäessä. Suosittelen!

20. heinäkuuta 2017

Hei Rebecca,

Kiitos paljon arvostelustasi!

Voimme iloksesi kertoa että Yggdrasil on liittymässä meidän Multilotto perheeseemme eli pääset nauttimaan heidän peleistään tulevaisuudessa. Samoin Live Chat on tulossa meille lähi aikoina mutta emme vielä osaa sanoa tarkkaa päivämäärää tälle.

Otathan meidän asiakastukeemme yhteyttä uudelleen jos sinulla on mitään kysyttävää.
Oikein mukavaa päivänjatkoa!

Saanut 5/5 tähteä

Kaikin puolin loistava sivusto

Kaikin puolin loistava sivusto, jossa kaikki toimii hyvin. Asiakaspalvelu on nopeaa ja reilua. Kasinon palauttaminen on huikean hyvää.

20. heinäkuuta 2017

Hei Teemu,

Kiitos paljon arvostelustasi ja mukava kuulla että olet ollut tyytyväinen sivustoomme!

Olethan meidän asiakastukeemme yhteydessä jos sinulla on mitään kysyttävää.
Oikein mukavaa päivänjatkoa!

Saanut 5/5 tähteä

mahtava sivu!

mahtava sivu! Kotiutukset tulee nopeesti ja asiakaspalvelusta vastataan nopeesti!

18. heinäkuuta 2017

Hei Sami,

Kiitos paljon arvostelustasi ja mahtavaa kuulla että olet tyytyväinen sivustoomme!

Otathan yhteyttä meidän asiakastukeen jos sinulle tulee mitään kysyttävää.
Mukavaa päivänjatkoa!

Erittäin positiivista!

Erittäin positiivista että uusille käyttäjille on heti olemassa monta talletusbonusta! Kierrätysvaatimuksetkaan eivät ole liian suuret.

18. heinäkuuta 2017
Saanut 4/5 tähteä

Kokemukseni multilotolla oli todella positiivinen

Kokemukseni multilotolla oli todella positiivinen! Kasinopelien kirjo oli iso, ja pelejä oli tarpeeksi mitä pyöritellä. Pidän myös siitä, että multilotto tarjoaa satunnaisen useasti esimerkiksi vapaapyörityksiä/depositbonuksia jo valmiille asiakkaille.

17. heinäkuuta 2017
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin