Multiflyt Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg har brugt Multiflyt A/S flere gange nu og skal jeg flytte igen, så er Multiflyt A/S de første jeg kontakter. 💯 Jeg vil seriøst sige MANGE TAK (igen) for hjælpen med flytningen, flyttekass... Näytä lisää

Flyttede i dag, og der blev knoklet. Uovertruffen service. Top professionelle flyttefolk i særklasse. Effektive, men helt uden stress. Absolut det firma man kan betro sin flytning, også meget kostbare... Näytä lisää

Reddede os for en katastrofe. I forbindelse med min 97 årige svigerfars flytning fra eget hjem til en plejehjem, blev vi brændt af af et andet flyttefirma. Kun ved hjælp af Multiflyt's venlighed og fl... Näytä lisää

Multiflyt skulle hjælpe os med en mindre flytning fra Helsingør til Amager. Alt i alt en meget tilfredsstillende oplevelse. Fra sælger til flyttefolk og til en meget fornuftig pris. Både selve flyt... Näytä lisää

1. Muutto- ja säilytyspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

vi har mere end 30 års erfaring indenfor virksomhedsflytninger samt flytning af private. vi tør godt ligge vores navn til god kvalitet og gemmer os ikke bag et aps eller andet. firmaet er et enkelmandsfirma. hvor vi mener at vi har satset alt hvad vi personlig ejer for at bevise for vore kunder at vi lever op til navnet. vi har opbevaringslager i helsingør ( topsikret lager ) på vores lager har vi følgende. nordsjællands politi ( auktioner ) fogedsager ( udsættelser ) opbevaring for private / erhverv vi har 6 kubiks lifte samt 7 kubiks og 3,5 kubiks lifte

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tak for en god oplevelse og en perfekt flytning 🙂

Hej

Vi skulle flytte den 14/2 og da kl slog 8.30 stod der 2 friske unge mænd som var klar til at tage fat, kan desværre ikke huske deres navne 🙂. De var super effektive og fik pakket vores lejlighed ned i bilen på 3 timer.

Da vi kom frem til den nye lejlighed var de færdige med at flytte det hele op på nogenlunde samme tid.

De var super flinke at snakke med og det var bare generelt en dejlig oplevelse.

Kan kun give dem den højeste anbefaling herfra! Og det blev endda billigere end deres konsulent først have anskønnet, og de var 8000,- billigere end de konkurrenter jeg havde haft ude et par dage før for at give et bud.

Generelt bare en mega god og stress fri oplevelse! Tak for det 🙂

14. helmikuuta 2024

Professionel flytning !

Tak til Lars og Sebastian for en perfekt flytning fra 2. Til 4. I regn og slud og I tog det med godt humør ! Rigtig fin kommunikation med kontoret.

6. helmikuuta 2024

Fornøjelse!!!👍👍

Venlige, hjælpsomme, hensynsfulde og effektive medarbejdere. MEGET tilfreds med både nedpakning og selve flytningen. Behandlede vores ting med stor respekt 👍
Kommunikationen er i top, og holder hvad de lover!

2. helmikuuta 2024

Tusind tak for en usædvanlig god service😊

Tusind tak for en usædvanlig god service. Multiflyt fik flyttet mine møbler fra Tikøb til Helsingør på under to timer. Tusind tak fordi I var så søde og venlige og at alle mine ting kom godt frem😊
Mange venlige hilsener
Helle Klauber

2. tammikuuta 2024

God service og tryghed

Tak til Multiflyt for at flytte for vores familie hele 3 gange i 2023!
I er gode til at skabe tryghed - især da vores 85 årige mor skulle flytte, og Michael tog sig god tid til at forklare hvordan alting ville blive passet godt på og viklet ind i plast, så især billeder kom vel frem til det nye sted. Kan kun anbefale den gode service hos multiflyt!
Vh Birgitte Vedel

4. joulukuuta 2023

Fremragende Flytteservice fra Multiflyt!

Jeg havde fornøjelsen af at benytte Multiflyt i Helsingør til vores flytning i går, og jeg må sige, at jeg er yderst imponeret! De to medarbejdere, som stod for vores flytning, var ikke blot utroligt venlige og serviceorienterede, men også yderst effektive.

De formåede at flytte vores ting fra Humlebæk til Helsingør på kun fire timer, hvilket langt overgik mine forventninger.

Hele processen var smidig og problemfri, lige fra den indledende kommunikation til selve flyttedagen. Deres professionalisme og omhu i håndteringen af vores ejendele var bemærkelsesværdig, og ikke et eneste item blev beskadiget under flytningen.

Jeg er dybt taknemmelig for den fremragende service, Multiflyt leverede, og vil uden tøven anbefale dem til alle, der søger en pålidelig og effektiv flytteservice. Tak, Multiflyt, for at gøre vores flyttedag så stressfri og positiv!

4. joulukuuta 2023

Et super effektivt Flyttefirma

Det er et firma der kan være stolt ,de kommer altid som aftalt til tiden .Dem som kom og flyttede var benhårde ,vi flyttede fra 2 sal og skulle flytte til 2 sal igen 🙂 høj puls og godt humør.
Tak for den bedste flytning til jer.
Tak fra Min kone og jeg .
Bh Ib Jacobsen

15. marraskuuta 2023

Hurtigt, effektivt og kompetent!

Det kunne ikke have været bedre! Alt blev flyttet fra anden sal til anden sal på 2 timer og 15 minutter, og da der opstod vanskeligheder grundet en utrolig smal opgang, bevarede de det gode humør og fandt på gode alternative løsninger. Kommer helt sikkert til at bruge dette firma igen næse gang jeg flytter!

3. marraskuuta 2023

Super kompetent flyttefirma

Super kompetent flyttefirma! 3 søde, stærke og ikke mindst hurtige flyttemænd fik flyttet alt mit habengut på blot 3 1/2 time. Højt anbefalet ... findes ikke bedre! Stor tak til jer ;)

24. lokakuuta 2023

Tak for en hurtig flytning

Tak for en hurtig flytning, hele processen har været nem og let, 2 super dygtige og hurtige gutter flyttede mit flyttelæs på 2 timer. I er bare dygtige og det har været en kanon oplevelse, jeg vil anbefale jer til enhver tid.

18. lokakuuta 2023

Genialt og ekstremt effektivt på…

Genialt og ekstremt effektivt på højeste niveau. Fra 163 kvm et-plans til 233 kvm 2 sal lejlighed.

Et Team på 2 personer som var omtalt som de perfekte "runnere" til opgaven ved indgåelse af aftalen med Michael var færdige 2 timer før jeg overhovedet havde turde forvente og håbe.

Oveni får man også "flyt med et smil"og super flinke medarbejderne hele vejen rundt, så Multiflyt får kun mine bedste anbefalinger og det er en af de regninger man betaler med et smil og tilfredshed.

/ Jacob

3. lokakuuta 2023

Multiflyt for en tryg flytning uden bekymringer.

Har brugt Multi flyt flere gange,
Endnu engang super service fra første tlf opkald med Michael og Dorthe.

På selve dagen kom flyttemændene som bare havde styr på det og der entet der er en udfordring der ikke kan findes en løsning på.
Som alle de andre gange, var jeg tryg og meget tilfreds med min flytming.

Multiflyt gør det lettere at flytte.

Hjælper med sparring med alle de spørgsmål man kan have.

Vil anbefale det til alle.

3. elokuuta 2023

Tak for endnu en super flytning

Tak for endnu en super flytning med de sødeste og strækeste flyttemænd, der nænsomt og punktligt flyttede mine 60 kasser og tilhørende møbler. Jeg har benyttet Multiflyt flere gange. Det samme har min mor, far og kæreste. Og alle gange har vi oplevet perfekt service. Derfor anbefaler jeg alle, at benytte Multiflyt.

9. elokuuta 2023

Jeg har brugt MultiFlyt til leje af flyttekasser og flytning.

Jeg har brugt MultiFlyt til en flytning, der havde mange besværlige omstændigheder. Blandt andet blev flyttedagen rykket mindre end 24 timer før, MultiFlyt skulle komme. Der var de fantastiske og fuldstændig fokuseret på, at vi skulle finde en god løsning for mig. Og fire dage senere stod de klar til at flytte alle mine ting.
Jeg har også lejet flyttekasser hos dem, og desværre gjorde uforudsete omstændigheder at jeg ikke kunne pakke alle mine ting ud i mit nye hjem. MultiFlyt har på intet tidspunkt rykket for at få kasserne igen, men i stedet blot sagt, at jeg kunne beholde dem så længe, jeg havde brug for det.
Jeg har derfor været meget tilfreds med MultiFlyt, som har givet mig en fantastisk kundeservice og været der 100 procent for mig hele vejen.

21. heinäkuuta 2023

Professionelt og kompetent flyttefirma

Multiflyt er et professionelt og 1. klasses flyttefirma. Friske og kompetente flyttefolk, alt gik efter planen, service udover det sædvanlige. Multiflyt får mine bedste anbefalinger, jeg ville vælge Multiflyt igen, hvis behov for flytning bliver aktuel.

29. toukokuuta 2023
Multiflyt-logo

Vastaus yritykseltä Multiflyt

Tak for at du har givet dig tid til at anmelde os, vi takker for de 5 stjerner.

Multiflyt får 5 stjerner fordi hurtige, fleksible og dygtige

Multiflyt får 5 stjerner fordi, deres medarbejdere er hurtige, høflige, dygtige og fleksible. Multiflyt afgiver et tilbud, holder sig inden for rammerne af tilbuddet. Multiflyt kan alt, de er virkelig Multi, nedtagning, skruer ud af væggen, og alt foregår hurtigt og i en god tone også medarbejderne imellem. De er løsningsorinteret.

25. toukokuuta 2023
Multiflyt-logo

Vastaus yritykseltä Multiflyt

Hvor er det skønt, at du har fået en dejlig oplevelse, vi takker mange gange for rosen :)