MTB Travels / Ebike Silkeborg Arvostelua 143

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Min første tur til Harzen for at cykle (MTB), og bestemt ikke den sidste hos Martin og Co. Rammerne er perfekte til formålet (Hotellet), og ruterne, som Martin, og de andre Guides, kender til perf... Näytä lisää

Ich bin auf einer Rundreise um die Oker-Talsperre mit einem selbst nicht lösbaren Schaden hängen geblieben und wurde an Martin verwiesen. Mit seiner freundlichen Art und Weise hat mein Rad wieder a... Näytä lisää

Det bedste ved turen var Martins begejstrede tilgang og hans gode evne til at sikre at både de hårde drenge der lå først i sporet fik udfordringer og at de mere rolige bagerst i feltet følte s... Näytä lisää

Vi havde den kæmpe fornøjelse at leje MTB cykler af Martin i sommer. Det var vores første tur på MTB og Martin ydede fantastisk og engageret service både før, under og efter opholdet. Han havde ov... Näytä lisää

1. Matkanjärjestäjä
  2. Polkupyörävuokraamo

En fælles Trustpilot for MTB Travels og Ebike Silkeborg. Vi tilbyder oplevelser i Harzen og Silkeborg, hvor vi cykler rundt i naturen, hygger og giver den bedste oplevelse ud fra, hvad gæsterne gerne vil. Den, der har den bedste tur har vundet! :)

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Sjove udfordreren spor

Sjove udfordreren spor, gode guider der kender området, værksted der kan fikse din cykel hvis der opstår problemer, hyggelig øl kælder hvor dagens oplevelser deles med de andre deltager.

18. toukokuuta 2023

Tak til Martin for at arrangere vores…

Tak til Martin for at arrangere vores klubtur, som har været rigtig vellykket - dejligt hotel og gode ruter! Særlig tak for, at du “smed hvad du havde i hænderne” og reparerede mit hjul - det reddede min tur - super god, hurtig og venlig service! Og så endda på en helligdag.

20. toukokuuta 2023

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse! Købte en E-Bike af MTB Travels/Martin.
Sjældent har jeg handlet med en, der er så hjælpsom og tager sig så god tid til sine kunder.

22. tammikuuta 2023

Har været med Martin og MTB travels 2…

Har været med Martin og MTB travels 2 gange i Harzen. Her sidste gang var vi 5 gutter afsted og Martin lavede en hammer fed tur. Hans sociale egenskaber gør også at man føler sig velkommen og man nyder tiden på både cyklen og i hans selskab. Han får de varmeste anbefalinger herfra.

28. syyskuuta 2022

Silkeborg rundt på e-mtb

Endnu en fantastisk oplevelse med Martin. Denne gang på e-mtb rundt omkring Silkeborg - Ry. Fede små “hemmelige” stier, spor, grusstier og fantastiske natur. Og det spiller bare at leje e-mtb hos Martin. Kan kun anbefale Martin :) Her er garanti for godt humør og ømme ben!

9. elokuuta 2022

Super go oplevelse endnu engang i…

Super go oplevelse endnu engang i harzen. Sammen med de dejlige mennesker der sørger for at vise os rundt. Martin er bare et skønt menneske der vil gøre meget for at oplevelsen for hver enkelt person bliver bedst muligt. Kan kun sige go tur og ømme ben til alle andre

16. toukokuuta 2022

Verdens bedste MTB tour

Hold nu kæft en fantastisk tur med Mtbtravels.com i Harzen. Super guider, der kender alt til gode ruter - møg hårde stigninger og super sjove nedkørsler- tilpasset dig.
Hotellet tja - der er hvad der skal værre
Martin - the big boss, kan der siges 2 ting om - Super charmerende og den perfekte vært - alt spiller og spiller det ikke, så kommer det til at spille :-)

16. toukokuuta 2022

Normalt er jeg ikke typen som giver Max…

Normalt er jeg ikke typen som giver max point i en anmeldelse
Men Martin fra MTB travels kan bare noget. Han får en cykeltur i Harzen med 1500 højdemeter til at føles fed. Højt humør og kunden i fokus.
Kan kun VARMT anbefale at tage på tur med Martin og MTB travels

14. toukokuuta 2022

Bedste service jeg har oplevet.

Jeg kan varmt anbefale Mtbtravel og især kundeservice fra Martin.
Jeg havde spørgsmål til hvilken cykel jeg skulle leje hvorfor jeg skrev en mail. 10 min efter havde jeg fået en mail, da jeg ikke så den ringede Martin selv til mig 30 min senere. 🙏

27. huhtikuuta 2022

Hvis man skal ud og opleve andet end…

Hvis man skal ud og opleve andet end lille DK på MTB, så kan jeg varmt anbefale at kontakte Martin for en tur til Harzen. :)

Alt er simpelthen i bedste stil med Olsen banden timet og tilrettelagt! Alt glider virkelig bare så smooth. :)

Skulle man komme ud for et eller andet som kræver lidt hjælp står hans guider parat til at give en hjælpende hånd, om det er med at skifte slange, et lille puf i ryggen ved træthed eller for at få en til at smile er de også bare på pletten. :)
(Kørte desværre ikke med Martin selv da jeg ikke var i den hurtige gruppe, men er helt sikker på han har lært hans guider det som han selv gør. :) Fantastiske fyr.)

Hotellet er fint og hyggeligt. :) Med en del sjæl. :)

Tak for turene og jeg vender helt sikkert tilbage i forbedret form så jeg ikke kræver ligeså meget hjælp undervejs. :)

6. lokakuuta 2021

Aftaler overholdes ikke

Aftaler overholdes ikke. Havde en aftale med ejeren om, at leje 2 cykler en dag, samt at vi kunne få rute til at navigere efter på cykel gps. Vi aftalte på ejerens opfordring at vi talte sammen ca 9 dage senere, når vi kom nærmere. I mellemtiden ændrer ejeren så vilkår og siger vi skal leje begge cykler i 2 dage, ellers kan det ikke lade sig gøre. Og for at bruge ejerens egne ord "det er jo heldigvis mig der bestemmer". Første gang vi talte var det ingen problem at leje en dag, og der fremgik heller intet af hjemmesiden.

Så nu står vi i Harzen og har pludselig ikke længere aftale om hverken cykel eller ruter. Vi kan måske nok finde en konkurrent, men så står vi uden rute at navigere efter, som ejeren havde lovet os.

Havde vi booket online med det samme, i stedet for (på ejers opfordring) at afvente, så kunne han dårligt løbe fra det...

Jeg kan naturligvis ikke opfordre nogen til at handle et sted hvor man ikke kan regne med de aftaler som bliver lavet, og ejer bare siger "det er heldigvis mig der bestemmer - reglerne er to dage nu"

10. elokuuta 2021
MTB Travels / Ebike Silkeborg-logo

Vastaus yritykseltä MTB Travels / Ebike Silkeborg

Hej Emil

Tak for din anmeldelse - Det er naturligvis aldrig sjovt at modtage en 1-stjernet anmeldelse.

Jeg kan sagtens forstå din anmeldelse og se de frustrationer - Når det så er sagt så navigere jeg i en branche, der er meget hårdt presset grundet vores kære corona virus. Vi er gået fra 8 mand på fuld tid og ned til mig alene mand.
- Folk booker rejser i sidste øjeblik så det er nærmest umuligt for mig at planlægge noget som helst.
Det er ingen undskyldning, men jeg kan ikke arbejde mere end jer gør i forvejen og derfor er jeg nød til, at tilpasse min forretning, hvor det giver mening for mig.
- Det vil ramme nogle og det er bestemt ikke gjort for at chikanere nogen.

Jeg håber du kan se det fra min egen situation og har respekt for det.

Min kommentar om, at det er mig som bestemmer i min egen forretning den står jeg 100% ved :)

Som sagt så beklager jeg den uheldige situation, men hvis ikke jeg tilpasser mig situationen så kan jeg arbejde mig selv halv ihjel og det er jeg naturligvis ikke interesseret i.

Martin