MTB-GEAR Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

1. Ulkoiluvälineliike
  2. Ulkoiluvaatteiden ja ‑välineiden kauppa

Yrityksen kirjoittama

Specialist in mountainbike onderdelen met een ruim assortiment in kleding en accessoires.

Keskitasoinen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Na het plaatsen van een bestelling al 2…

Na het plaatsen van een bestelling al 2 weken niks meer gehoord. Gaat gelukkig om minder dan €20. Kan me niet aan het idee onttrekken dat het hier om oplichting gaat. Bellen, appen, mailen wordt niet op gereageerd. Update 30/5: ook een week nadat betreffende firma op deze review heeft gereageerd nog steeds niets ontvangen. Ook zijn ze nog steeds niet bereikbaar. Info mbt afwezigheid is op de website niet te vinden zoals ze zelf beweren

23. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä MTB-GEAR

Lezen is voor veel mensen blijkbaar moeilijk. Heeft een grote banner op de site gestaan dat we op vakantie zijn in een bepaalde periode. We zijn per mail en whatsapp prima bereikbaar. Telefonisch i.v.m. werkzaamheden inderdaad wat minder. Klanten die ons een 1 ster geven wensen wij ook niet verder meer als klant en voorzien wij dan ook niet meer van service of reactie. Update 30/5: Natuurlijk is de banner sinds deze week niet meer zichtbaar. Geld staat al een week op je rekening.

Saanut 1/5 tähteä

Have neither received my item nor can…

Have neither received my item nor can contact the seller. It's been three weeks now.

19. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä MTB-GEAR

Please give a honest review. You have been informed product is delayed and did not want to wait for it. So we have refunded your order. There has been several moment we have had contact.

Erbarmelijke service

Op zoek naar een onderdeel met een specifieke vraag. Als antwoord dat bij het te bestellen onderdeel het specifieke onderdeel aanwezig zou zijn. Bestelling geplaatst, betaald en onderdeel opgehaald. Bij thuiskomst bleek het specifieke onderdeel er niet bij te zitten. Contact gehad en het zou geregeld worden. Inmiddels 3 maanden later. Er is nog 1 keer contact geweest, heeft ie zijn leverancier de schuld gegeven vanwege niet kunnen leveren en na meerder contactmomenten van mijn kant nooit meer iets gehoord. Zelf heb ik contact gezocht met de leverancier en voortreffelijk binnen 1 dag geholpen. Zo kan het dus ook. Mijn ervaring met dit bedrijf is dus uitermate terleurstellend. En ik zal het bedrijf dan ook niet aanbevelen en ik zal er nooit meer iets bestellen. Maken niet waar wat ze pretenderen.

2. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Goede service!!

Makkelijk via whatsapp gevraagd naar het onderdeel die niemand kon leveren. Uiteindelijk bij mtb gear uitgekomen en die heeft mij kunnen helpen.

Misschien niet goedkoop maar beter duur dan niet te koop.

Service en contact waren super, kreeg netjes een mail status update over mijn bestellingen werd ook via whatsapp op de hoogte gebracht 👌

8. elokuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Reageren snel en komen afspraken na.

Eerst ervaring is goed er werd snel gereageerd op mijn vragen via de WhatsApp. Mijn T-Shirt werd netjes geleverd en had ik binnen een paar dagen binnen.

4. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä MTB-GEAR

Leuk om te lezen Rob, dank je wel!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin