Zamówienie złożyłam i opłaciłam 15 stycznia. Dziś jest 17 marca, a paczki nadal nie otrzymałam. Kilkukrotnie kontaktowałam się mailowo z prośbą o wyjaśnienie sytuacji — za każdym razem dostaję pra... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Het ontwerp van de sweaters is bijzonder, het is netjes vervaardigd. Grote minpunten: De levertijd: betaald op 7 december 2025, levering op 19 februari 2026. Hierover is geen communicati... Näytä lisää
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia, cały dres wygląda świetnie, pasuje idealnie, materiał jest bardzo dobrej jakości. Postanowiłam zamówić kolejne rzeczy 😉 fakt zamówienie trwa dłużej, ale to dlat... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
The main idea behind Mr. Gugu & Miss Go was to provide colorful, bold and sometimes provocative, high quality products for young individuals.
Yhteystiedot
Smolna 38, 00-375, Warszawa, Puola
- mrgugu.com
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
minęły 2 miesiące,nadal nie mam zamówienia
Kilkukrotnie kontaktowałam się mailowo z prośbą o wyjaśnienie sytuacji — za każdym razem dostaję praktycznie tę samą, automatyczną odpowiedź o opóźnieniu (najpierw dwa tygodnie, potem kolejne przesunięcia). Ostatnio informowano mnie, że wysyłka nastąpi 18 marca, ale po dotychczasowych doświadczeniach trudno w to uwierzyć.
Kontakt z obsługą klienta jest bardzo słaby — odpowiedzi przychodzą po tygodniu, czasem nawet po trzech.
Minęły już ponad dwa miesiące i nadal nie wiem, czy w ogóle otrzymam swoje zamówienie.
Tragedia, nie polecam.
Very long waiting time
Clothes are nice with fantastic patterns but prepare for a very long waiting time, this time 3months! 😱
TOTALNE DNO ZAMÓWIENIE ZŁOŻONE 20…
TOTALNE DNO ZAMÓWIENIE ZŁOŻONE 20 GRUDNIA 2025R, INFO W STYCZNIU ŻE OPÓŹNIENIE W PRZESYŁCE 14 DNI A 24.02.2026 BRAK PRZESYŁKI
Fin kvalitet, leverer altid
Har købt tøj her flere gange med succes. Kvaliteten er fin. Der kan være en del ventetid, men de leverer altid. Jeg har for nylig oplevet sweatshirts ret små i størrelsen og sweatpants lidt store i størrelsen.
Nightmear!!!
Never ever order from this peopl. They are scaners. First order in November. Than nothing till february 2. Than i cancel the order ant to this day no money. Just don’t do it!!!
Order never received!!! a shame!!!!
Order #493928 placed, never received and no feedback from the Support service. It's a shame, do not buy at this site!!!!!
Het ontwerp van de sweaters is…bijzonder
Het ontwerp van de sweaters is bijzonder, het is netjes vervaardigd.
Grote minpunten:
De levertijd: betaald op 7 december 2025, levering op 19 februari 2026.
Hierover is geen communicatie, totdat je er zelf achteraan gaat.
Het wordt wel netjes opgelost, er werd een extra tshirt meegeleverd ter compensatie.
De specificaties op de webshop kloppen niet met wat er geleverd wordt: De webshop vermeldt 70% katoen, 30% polyester en vervaardigd in Europa. Het label vermeldt 30% katoen, 70% polyester en vervaardigd in China.
Er gaan bestellen?
Als je geen kind in de groei hebt en geen haast, er geen probleem mee hebt dat de samenstelling van het product afwijkt en productie in China plaats vindt, dan heb je wel een uniek kledingstuk voor niet al te veel.
Ordered Christmas presents in mid…
Ordered Christmas presents in mid November, its February now, and I have just been informed that the items have been shipped. I have been purchasing from this brand for years, but after yet another hugely delayed delivery, I won't order again.
Totalnie nie polecam
Totalnie nie polecam. 10 lat temu produkty były super - mam do tej pory bluzę, która wciąż zachowuje jakość. Potem wszystko mega kaszanka: opóźnienia w dostawie, materiał się mechaci, w jednej z koszulek miałam grafikę z uciętą głową postaci. Ostatnie zamówienie przepełniło kielich goryczy: zamówione 4 grudnia (liczyłam na to, że dojdzie dla synka na święta). Cisza. Myślę sobie: okej, mają kocioł. 4 stycznia info, że jest obsuwa "slightly" (dobre sobie!) i że za 2 tygodnie. Po rzeczonych 2 tygodniach cisza, piszę. Odpowiedź: za 2 tygodnie. Powtórka: po tych 2 tygodniach (liczyłam już na to, że dam synowi na walentynki) znów (z mojej inicjatywy! Gdybym nie zapytała, pewnie znów nie wiedziałabym, na czym stoję) info: wyślemy za dwa tygodnie.
Nie, dziękuję. Ostatni raz coś zamawiałam, nie polecam, nie chcę mieć z nimi więcej do czynienia. Staram się wspierać polskie marki, nie zamawiać z Chin czy w ogóle z za granicy, ale to jest oburzające, żenada.
Jakość poszła się...
Dostawa w 7 dni
Teraz:
70% poliester, 30% bawełna
Made in China
Jakoś "plastic is fantastic"
Dostawa w 3 miesiące.
Hvor bliver det af
Hvor bliver det af?
Jeg har bestilt noget tøj d. 14/10, men her d. 4/1 er det fortsat ikke dukket op. Jeg har kontaktet kundeservice i november, og de undskyldte forsinkelsen, men forventede at de ville sende tøjet d. 23/12 og holde mig informeret. Jeg har ikke modtaget noget yderligere information. Jeg har her d. 4/1 igen kontaktet kundeservice for status, og de sendte hurtigt en mail tilbage, men et billede, som ikke besvare min forespørgsel. Så spørgsmålet er om det nogensinde kommer frem. Pengene er trukketfor længst.
Opdatering. De har nu svaret at de forventer at de er færdigproduceret d. 20. Januar….
Der gik lige præcis 4 mnd fra ordre til levering !!!
Zamowienie zlozone 5.10 nie doszlo do…
Zamowienie zlozone 5.10 nie doszlo do dzis i gdybym sama nie upominala sie co z nim to pewnie nawet w 2027 by go nie wyslali. Nieprofesjonalna obsluga, zero kontwktu z ich strony i na moje maile z pytaniami o produkt i wysylke dostalam odpowiedz, ze jakosc produktow mi wszustko wynagrodzi. Szkoda, ze to mial byc prezent na swieta bozegonarodzenia a nie na wielkanoc 2026...
Nie polecam! Termin realizacji wyciągnięty do 13 tygodni. Mieli w ramach rekompensaty wysłać bluzę lub T-shirty. Nie dostałem nic. Przydatne 1.
Na pewno jeszcze coś kupię
Kupuję tu już któryś raz z kolei i jestem zawsze zadowolona. Kupiłam kilka bluz i tiszerty, ich jakość jest bardzo dobra, świetne grafiki. Jasne kryteria dostawy- czasem trzeba kilka dni poczekać a czasem wysyłka jest po 5 dniach roboczych ale o tym kupujący jest informowany przed zakupem.
Good quality, long time to wait though
You have to know, that their supply time is about 100 days, so knowing that you will get excellent goods.
The clothes are fun BUT....
The clothes are fun but no matter what time of year you order, it will ALWAYS be incredibly delayed. The website should accurately reflect their actual manufacturing and shipping times so people can plan accordingly. I've ordered at least half a dozen times and each time, the shipment is at least 5+ weeks later than actually stated. If you're ordering for Christmas--place your order in the summer.
Najgorszy Sprzedawca ever
Tak nierzetelnego i nieprofesjonalego Sprzedawcy, który podchodzi w sposób lekceważący do Klienta jeszcze w życiu nie spotkałem, a robię dużo zakupów w sieci. Złożyłem i opłaciłem zamówienie 20 września, aż w końcu 1 grudnia je anulowałem. Pocieszające jest tylko to, że zwrócili mi pieniądze, ale straconych nerwów i czasu w oczekiwaniu na wysyłkę koszulek nikt mi nie zwróci. Szczerze nie polecam i przestrzegam wszystkich, którzy chcą u tego Sprzedawcy cokolwiek zamówić.
Kocobluza może i fajna…
Kocobluza może i fajna, ale realizacja to jakiś dramat. Czekałam na dostawę prawie 2 miesiące!. W mailach mnie zwodzili, tłumaczyli się przedsprzedażą!. Jeśli sprzedaje się coś czego się nie ma to wypadłaby, to wyraźnie zaznaczyć a nie wpisywać czas realizacji 2-4 tygodnie a potem wydłużać go do 8!.
Stay away from them!
I will never buy anything from this company again.
They don't meet shipping deadlines, even if you pay extra for fasttrack. I was supposed to receive my package in 5 days, but after a lot of arguing, I received it in 3 weeks. They don't answer the phone, they don't respond to WhatsApp, and sometimes they reply to emails. Their 100-day returns policy doesn't even work. At the end of the day, they decide whether I'll get a full refund.
I wanted to support a local company, but I fell for these scammers. I'm ashamed that this is a Polish company.
das lange Warten habe ich in Kauf…
das lange Warten habe ich in Kauf genommen- Ware kamm dann auch nach 2-3 Monaten- aber was gar nicht geht ist, dass überall (zalando und ihr eigenes Portal) falsche Materialangaben gemacht werden- ich hatte die Sweats gekauft, weill da 70% Baumwolle und 30% Polyester angegeben waren- real sind es lt. Etikett 70% Polyester und 30% Baumwolle- das hätte ich so nie gekauft- ich habe mir dasselbe sweat auf zalando angeschaut- da sind die Angaben auch falsch- das ist echt schäbig und m.E. auch nicht legal....
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.