MrFluffyFriend™ Nederland Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Top produkt. De levering kan misschien juist wat sneller. Toch een 3 weken wachten. Dat is het enige. Anders een super mandje. Onze franse bulldogjes waren heel content en gingen er onmiddellijk in li... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mes chiens adorent c’est deux beaux fauteuil,ils me les lâchent plus ,je voulais conseille acheter avec les yeux fermés et rendez heureux votre animal de compagnie

Saanut 4/5 tähteä

heb mijn 2e mand nu ontvangen mijn honden wisselen nu nog tussen hun 2en met 1 mand komt gelukkig verandering in.. enige aanmerking die ik heb is het appart versturen van beide manden ..... Näytä lisää

Hyvä

Kaikki arvostelut

103 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Alles wat ik gekocht he is super

Alles wat ik gekocht he is super ook na het wassen blijft het mooi
En de hond geniet er ook van

21. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland

Bedankt voor uw mooie feedback, Nel. Geweldig om te horen dat de producten ook na het wassen mooi blijven en dat uw hond er dagelijks van geniet.

Prima

Goede kwaliteit en mijn hond maakt ze dankbaar gebruik van

19. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland

Hartelijk dank voor uw review, Marcus. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en dat uw hond er zo dankbaar gebruik van maakt.

Saanut 5/5 tähteä

De bestelling werd snel geleverd.

De bestelling werd snel geleverd.
Mijn hondje is heel blij met z’n nieuwe mand en de baas vind het ook een heel mooie mand. Allebei blij😀

26. toukokuuta 2026

Hallo Miny,

Bedankt voor uw leuke review. We zijn blij dat de bestelling snel is aangekomen en dat zowel uw hondje als u zo tevreden zijn met de nieuwe mand. Dat is een mooie combinatie! 😊

Saanut 3/5 tähteä

Het is een beetje niet wat ik dacht

Het is een beetje niet wat ik dacht .
Er ligt een kussentje . Maar had een verrekijker nodig om het te zien
De levering met Colis Prive vind ik niet goed.
Het zeteltje is wel zacht .

17. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland

Bedankt voor uw feedback, Murielle.

Het spijt ons te horen dat het product niet helemaal was wat u ervan had verwacht. Het kleine kussentje dat wordt meegeleverd is inderdaad bedoeld als een subtiel extra detail bij de hondenbank.

We zijn wel blij om te horen dat u het zeteltje zelf als zacht ervaart.

Mocht u hulp willen bij het goed oppluizen en in vorm brengen van het product, dan kunt u ons altijd mailen via info@mrfluffyfriend.nl — we sturen u dan graag een handige video-gids toe.

Ook nemen we uw opmerking over de levering met Colis Privé mee als waardevolle feedback.

Saanut 5/5 tähteä

De artikelen voldoen aan de…

De artikelen voldoen aan de verwachtingen en zijn ook ijzersterk, het matje voor verkoeling en in het verleden aangekocht twee antistress manden

10. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland

Bedankt voor uw fijne feedback, Christiane. We zijn blij om te horen dat de producten aan uw verwachtingen voldoen en dat u zowel het koelmatje als de antistress manden als stevig en betrouwbaar ervaart.

Saanut 5/5 tähteä

Ik vindt de mand leuk mooie kleur maar…

Ik vindt de mand leuk mooie kleur maar had wel verwacht dat de rand stevig was maar dat valt mij tegen.

19. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland

Dank u wel voor uw review, Jacob. We waarderen uw eerlijke feedback. Jammer om te horen dat de rand van de mand niet zo stevig aanvoelt als u had verwacht — we nemen dit zeker mee als verbeterpunt.

prinsheerlijk

Ons maatje ligt er prinsheerlijk op,de goede maat kan nu echt lang uit liggen,prachtig om te zien,zeer tevreden.En ook goede kwaliteit

1. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland

Dank u wel voor uw mooie woorden, Petra. Geweldig om te horen dat uw maatje zo comfortabel en languit kan liggen in zijn nieuwe mand. Dat is precies wat we willen bereiken.

Saanut 5/5 tähteä

Een geweldige mand voor onze lieve…

Een geweldige mand voor onze lieve Lola. Heel blij mee.

16. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland

Bedankt voor uw fijne review. We zijn heel blij om te horen dat Lola zo tevreden is met haar nieuwe mand. Wat mooi dat ze er zo van geniet.

Saanut 4/5 tähteä

In het begin wat sceptisch, maar inmiddels erg tevreden!

Eerlijk gezegd was ik niet erg onder de indruk toen ik het hondenbed uit de verpakking haalde. Voor de prijs vond ik het er redelijk summier en dun uitzien. Maar goed, toch geprobeerd en eerlijk is eerlijk, onze hond voelde zich meteen 'thuis' in zijn nieuwe bed en het bijbehorende kussentje is het nieuwe speeltje. Al met al dus erg tevreden na de eerste paar weken!

18. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland

Dank u wel voor uw eerlijke en uitgebreide feedback, Rolf. We begrijpen uw eerste indruk na het uitpakken, maar zijn heel blij om te horen dat uw hond zich er meteen thuis in voelde en dat u na enkele weken toch erg tevreden bent.

Saanut 4/5 tähteä

Prima kwaliteit en goede klantenservice

3 Artikelen besteld waarvan er 2 vrijwel meteen geleverd werden. Producten zijn van prima kwaliteit. 1 Artikel bleef in echter backorder staan waarna ik om terugbetaling verzocht heb en dat werd direct geregeld.

8. kesäkuuta 2026

Hallo Mevr heijden,

Bedankt voor uw positieve terugkoppeling. Fijn om te horen dat de kwaliteit van de producten goed is en dat de terugbetaling voor het artikel dat in backorder stond snel is afgehandeld.

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijk zacht en comfortabel!

Fijne service en heerlijke mandjes voor onze lieve katten!

9. huhtikuuta 2026

Hallo Ilonka,

Bedankt voor uw lieve woorden. We vinden het geweldig om te horen dat zowel uw katten als u tevreden zijn met de zachte en comfortabele mandjes.

Na 2 naanden nog niet geleverd

Ik heb een hondenkussen besteld en betaald op 28 maart 2026. Ik heb het nu twee maanden later nog steeds niet. Ik heb een trackingcode ontvangen die onbekend is bij de vervoerder. Na begin april, toen het kussen het magazijn zou hebben verlaten is het stil. Als ik rappelleer krijg ik wel steeds een bericht dat het langer duurt door problemen met levering, maar er gebeurt feitelijk niks. Toen ik 10 dagen geleden vroeg om dan opnieuw een kussen te verzenden omdat er kennelijk iets niet goed gegaan is kreeg ik bericht dat ze dit zouden doen, maar sindsdien is het weer stil. Ik weet niet meer wat ik nu moet doen. Heb ook al eerder verzocht om de betaling dan maar te retourneren, maar dan vragen ze weer om geduld...

Naschrift, ik heb het kussen uiteindelijk wel gekregen, de herbestelling ging wel goed. Het kussen moest even goed opzwellen, maar nu ben ik er tevreden over, mijn hond ligt er graag op.

8. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland

Het spijt ons zeer voor deze ervaring, Lieke — dit is niet de service die wij willen bieden.

We kunnen in onze administratie zien dat u een herverzending heeft aangevraagd nadat het oorspronkelijke pakket niet is geleverd. Deze herverzending is inmiddels verwerkt en onderweg naar u.

We begrijpen dat de vertraging erg frustrerend is geweest en waarderen uw geduld gedurende dit proces oprecht.

We nemen ook via e-mail contact met u op om u van de meest recente trackinginformatie en verdere ondersteuning te voorzien.

Dank u wel voor uw geduld terwijl wij dit voor u oplossen 🐾

Saanut 5/5 tähteä

Hondjes liggen heel graag op hun…

Hondjes liggen heel graag op hun koelmatjes ,heb er ondertussen al 2 besteld ,super tevreden

1. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland

Wat leuk om te horen, Ronny! 😄🐾 We zijn heel blij dat de koelmatjes zo goed in de smaak vallen bij uw hondjes dat er inmiddels al twee in huis zijn. Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier aan jullie beide met extra verkoeling op warme dagen ☀️💙

Saanut 5/5 tähteä

Das Katzenbett ist genau wie…

Das Katzenbett ist genau wie dargestellt und schon in Gebrauch

26. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland

Vielen Dank für Ihre Rückmeldung, Anouschka! Es freut uns sehr zu hören, dass das Katzenbett Ihren Erwartungen entspricht und bereits von seinem neuen Besitzer in Beschlag genommen wurde. Wir wünschen viele gemütliche und entspannte Stunden darin. 🐱

Saanut 1/5 tähteä

Hier NIETS kopen ! Dropshipping !

Update 04-06-2026
De, onderstaande, informatie die ik deel kunnen geïnteresseerden zelf controleren op genoemde webpagina’s.

Alle adressen en retouradres MrFluffyFriend, Haselstr. 23, 56235 Ransbach-Baumbach, Duitsland, kunnen opgezocht worden op Google maps.

Zo kunnen lezers van de review(s), voordat ze een bestelling plaatsen, zelf bepalen of het een correct beeld is van de situatie.

02-06-2026
Dropshipping webshop van goedkope, slechte kwaliteit buitenlandse artikelen ! Zelf bestellen bij originele buitenlandse webshop is minimaal, meer dan, de helft goedkoper !

Tevens zijn de reviews op de eigen pagina niet correct want als je een eerlijke, negatieve, review schrijft wordt deze NIET geplaatst ! Kan hier helaas geen foto’s als bewijs plaatsen maar probeer het zelf maar eens !

O.a. – MrFluffyFriend - .Nl/ .DE/ .ES/ .JP/ .NO/ .FR/ .FI, en wie weet hoeveel nog meer ?, allemaal hetzelfde adres !

Zie op de website Mrfluffyfriend - .NL algemene voorwaarden, artikel 24/ .DE service bedingunen, artikel 25/ .ES términos de servicio, sección 24/ .JP onder nr 25/ .NO tjenestevilkår, artikkel 24/ .FR conditions générales, article 24/ .FI palveluehdot, artikla 24 – allemaal òf (vals) adres in IJsselstein, Nederland of adres volgens inschrijving Kamer van Koophandel Nederland 84071141, Slapend Rijk B.V. te Schoonrewoerd !

Niets kopen want dat is een gigantische tegenvaller, u bent hierbij gewaarschuwd ! #15250

Binnenvulling is geen orthopedisch bed maar, slechte kwaliteit, bolletjes van schuim !

Update 01-06-2026
Bestel hier niets want je ontvangt een ondeugdelijk product. Ben je ontevreden ben je ook je geld kwijt !
Op de website staat vermeld dat VOLLEDIGE hondenkussen wasmachinebestendig is. Ik heb, na aankoop, schriftelijke bevestiging gekregen dat, tevens slechte kwaliteit, binnenkussens NIET wasmachinebestendig zijn. Dit is misleiding.
Inmiddels heb ik ook adresgegevens te Schoonrewoerd, inschrijving "Slapend Rijk B.V." ??? Kamer van Koophandel 84071141.

27-05-2026
Veel langer, 2 weken, onderweg dan op de website wordt aangegeven. Dat delen ze pas mee als bestelling al is geplaatst.
De hoes van het hondenkussen is veel te dun, je kunt er doorheen kijken. Hele slechte kwaliteit. Tevens zijn de binnenkussens, gevuld met losse "bolletjes", in tegenstelling zoals op website vermeld wordt, NIET wasmachinebestendig dus .... één keer spugen op het hondenkussen en ik kan het weggooien ! Bestelling #15250

27. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met het hondenkussen, Marga. We begrijpen uw teleurstelling over zowel de levertijd als het product.

We willen u laten weten dat een van onze medewerkers uw dossier momenteel al in behandeling heeft en actief werkt aan het beantwoorden van uw zorgen en het vinden van een passende oplossing.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. We waarderen dit en nemen uw opmerkingen serieus. 🐾

Saanut 5/5 tähteä

Onze cocker is meteen op haar bed gaan…

Onze cocker is meteen op haar bed gaan liggen!! Ze is er gek op.
Enkel jammer dat er geen vervang hoezen beschikbaar zijn, dit zou het onderhoud vergemakkelijken

18. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie review! 🐾 Wat fijn om te horen dat uw cocker meteen haar nieuwe bed heeft geclaimd en er zo gek op is. Dat is altijd geweldig om te zien!

Dank u ook voor uw suggestie over vervanghoezen. We begrijpen dat dit het onderhoud gemakkelijker zou maken en waarderen deze feedback enorm. We nemen dit zeker mee terwijl we blijven werken aan het uitbreiden en verbeteren van ons assortiment.

Wij wensen uw cocker nog heel veel comfortabele dutjes toe! 😊

Saanut 4/5 tähteä

Het ziet er zo uit als op de foto

Het ziet er zo uit als op de foto, spijtig dat het te klein is voor mijn hond en hij er dus niet kan van genieten .De maten die gegeven worden zijn buiten maten waardoor het te klein is .Misschien is het aangewezen om daar rekening mee te houden. Ik had namelijk een l besteld voor een Mechelse herder en had beter een xl genomen.

14. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland

Het spijt ons te horen dat de maat voor uw hond toch te klein uitviel, Freddy. We begrijpen hoe teleurstellend dat kan zijn, zeker wanneer u op basis van de opgegeven afmetingen hebt besteld. De maten die vermeld worden zijn inderdaad de buitenmaten, en we nemen uw feedback hierover zeker mee om dit in de toekomst duidelijker te communiceren. Dank u wel dat u dit met ons deelt.

Saanut 5/5 tähteä

Enfin un panier doudou à sa taille !

J'ai cherché longtemps un grand coussin doudou pour ma dogue allemande . Enfin trouvé . Sitôt arrivé Sitôt adopté . Elle se prélasse sur son panier en faisant de longues siestes sur la terrasse . Merci encore de votre bon conseil
Rapsodie est super contente . ...et moi aussi .

16. toukokuuta 2026

Bonjour Jessica,

Merci beaucoup pour votre superbe retour ! 🐾 Nous sommes ravis d’apprendre que vous avez enfin trouvé le panier parfait pour votre dogue allemand et que Rapsodie l’a immédiatement adopté. C’est exactement ce que nous espérons offrir chez MrFluffyFriend™ — du confort et de vrais moments de détente. Merci encore pour votre confiance et votre recommandation, cela nous fait très plaisir ! 😊

Zeer slecht

We hadden een hondenmand besteld en, zonder dat onze hond er in gelegen gehad, op onze kosten teruggestuurd. Na enkele weken kregen we het bericht dat volgens MrfluffyFriend er gebruikssporen op de mand zouden zitten. Onze reactie dat dit onmogelijk was en dat de mand volgens hun site 30 dagen geprobeerd mocht worden werd genegeerd. Men wil niets terugbetalen. Wat een onbetrouwbaar bedrijf!
Afzender: Mark Wagener

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland

Het spijt ons oprecht te horen dat je deze ervaring hebt gehad, Mark. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn en we willen dit graag voor je laten nakijken — ik zie dat een van onze teamleden dit momenteel al voor je onderzoekt.

Wat betreft retourzendingen: wanneer een artikel wordt teruggestuurd met gebruikssporen zoals bijvoorbeeld haren, geur of beschadigingen, kan dit helaas invloed hebben op de terugbetaling, omdat het product dan niet meer in originele staat is.

We waarderen je feedback en nemen dit zeker mee om onze communicatie en proces verder te verbeteren.

Saanut 4/5 tähteä

Mandje valt goed in de smaak!

Vlotte service

7. toukokuuta 2026

Hallo Lies,

Hartelijk dank voor uw fijne review! 😊 We zijn heel blij om te horen dat het mandje zo in de smaak valt en dat u tevreden bent over onze vlotte service. We wensen uw viervoeter veel comfortabele en gezellige momenten toe! 🐾

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin