Top produkt. De levering kan misschien juist wat sneller. Toch een 3 weken wachten. Dat is het enige. Anders een super mandje. Onze franse bulldogjes waren heel content en gingen er onmiddellijk in li... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mes chiens adorent c’est deux beaux fauteuil,ils me les lâchent plus ,je voulais conseille acheter avec les yeux fermés et rendez heureux votre animal de compagnie
Yritys on vastannut
heb mijn 2e mand nu ontvangen mijn honden wisselen nu nog tussen hun 2en met 1 mand komt gelukkig verandering in.. enige aanmerking die ik heb is het appart versturen van beide manden ..... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Alles wat ik gekocht he is super ook na het wassen blijft het mooi
En de hond geniet er ook van

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland
Goede kwaliteit en mijn hond maakt ze dankbaar gebruik van

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland
De bestelling werd snel geleverd.
Mijn hondje is heel blij met z’n nieuwe mand en de baas vind het ook een heel mooie mand. Allebei blij😀

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland
Het is een beetje niet wat ik dacht .
Er ligt een kussentje . Maar had een verrekijker nodig om het te zien
De levering met Colis Prive vind ik niet goed.
Het zeteltje is wel zacht .

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland
De artikelen voldoen aan de verwachtingen en zijn ook ijzersterk, het matje voor verkoeling en in het verleden aangekocht twee antistress manden

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland
Ik vindt de mand leuk mooie kleur maar had wel verwacht dat de rand stevig was maar dat valt mij tegen.

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland
Ons maatje ligt er prinsheerlijk op,de goede maat kan nu echt lang uit liggen,prachtig om te zien,zeer tevreden.En ook goede kwaliteit

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland
Een geweldige mand voor onze lieve Lola. Heel blij mee.

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland
Eerlijk gezegd was ik niet erg onder de indruk toen ik het hondenbed uit de verpakking haalde. Voor de prijs vond ik het er redelijk summier en dun uitzien. Maar goed, toch geprobeerd en eerlijk is eerlijk, onze hond voelde zich meteen 'thuis' in zijn nieuwe bed en het bijbehorende kussentje is het nieuwe speeltje. Al met al dus erg tevreden na de eerste paar weken!

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland
3 Artikelen besteld waarvan er 2 vrijwel meteen geleverd werden. Producten zijn van prima kwaliteit. 1 Artikel bleef in echter backorder staan waarna ik om terugbetaling verzocht heb en dat werd direct geregeld.

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland
Fijne service en heerlijke mandjes voor onze lieve katten!

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland
Ik heb een hondenkussen besteld en betaald op 28 maart 2026. Ik heb het nu twee maanden later nog steeds niet. Ik heb een trackingcode ontvangen die onbekend is bij de vervoerder. Na begin april, toen het kussen het magazijn zou hebben verlaten is het stil. Als ik rappelleer krijg ik wel steeds een bericht dat het langer duurt door problemen met levering, maar er gebeurt feitelijk niks. Toen ik 10 dagen geleden vroeg om dan opnieuw een kussen te verzenden omdat er kennelijk iets niet goed gegaan is kreeg ik bericht dat ze dit zouden doen, maar sindsdien is het weer stil. Ik weet niet meer wat ik nu moet doen. Heb ook al eerder verzocht om de betaling dan maar te retourneren, maar dan vragen ze weer om geduld...
Naschrift, ik heb het kussen uiteindelijk wel gekregen, de herbestelling ging wel goed. Het kussen moest even goed opzwellen, maar nu ben ik er tevreden over, mijn hond ligt er graag op.

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland
Hondjes liggen heel graag op hun koelmatjes ,heb er ondertussen al 2 besteld ,super tevreden

Das Katzenbett ist genau wie dargestellt und schon in Gebrauch

Update 04-06-2026
De, onderstaande, informatie die ik deel kunnen geïnteresseerden zelf controleren op genoemde webpagina’s.
Alle adressen en retouradres MrFluffyFriend, Haselstr. 23, 56235 Ransbach-Baumbach, Duitsland, kunnen opgezocht worden op Google maps.
Zo kunnen lezers van de review(s), voordat ze een bestelling plaatsen, zelf bepalen of het een correct beeld is van de situatie.
02-06-2026
Dropshipping webshop van goedkope, slechte kwaliteit buitenlandse artikelen ! Zelf bestellen bij originele buitenlandse webshop is minimaal, meer dan, de helft goedkoper !
Tevens zijn de reviews op de eigen pagina niet correct want als je een eerlijke, negatieve, review schrijft wordt deze NIET geplaatst ! Kan hier helaas geen foto’s als bewijs plaatsen maar probeer het zelf maar eens !
O.a. – MrFluffyFriend - .Nl/ .DE/ .ES/ .JP/ .NO/ .FR/ .FI, en wie weet hoeveel nog meer ?, allemaal hetzelfde adres !
Zie op de website Mrfluffyfriend - .NL algemene voorwaarden, artikel 24/ .DE service bedingunen, artikel 25/ .ES términos de servicio, sección 24/ .JP onder nr 25/ .NO tjenestevilkår, artikkel 24/ .FR conditions générales, article 24/ .FI palveluehdot, artikla 24 – allemaal òf (vals) adres in IJsselstein, Nederland of adres volgens inschrijving Kamer van Koophandel Nederland 84071141, Slapend Rijk B.V. te Schoonrewoerd !
Niets kopen want dat is een gigantische tegenvaller, u bent hierbij gewaarschuwd ! #15250
Binnenvulling is geen orthopedisch bed maar, slechte kwaliteit, bolletjes van schuim !
Update 01-06-2026
Bestel hier niets want je ontvangt een ondeugdelijk product. Ben je ontevreden ben je ook je geld kwijt !
Op de website staat vermeld dat VOLLEDIGE hondenkussen wasmachinebestendig is. Ik heb, na aankoop, schriftelijke bevestiging gekregen dat, tevens slechte kwaliteit, binnenkussens NIET wasmachinebestendig zijn. Dit is misleiding.
Inmiddels heb ik ook adresgegevens te Schoonrewoerd, inschrijving "Slapend Rijk B.V." ??? Kamer van Koophandel 84071141.
27-05-2026
Veel langer, 2 weken, onderweg dan op de website wordt aangegeven. Dat delen ze pas mee als bestelling al is geplaatst.
De hoes van het hondenkussen is veel te dun, je kunt er doorheen kijken. Hele slechte kwaliteit. Tevens zijn de binnenkussens, gevuld met losse "bolletjes", in tegenstelling zoals op website vermeld wordt, NIET wasmachinebestendig dus .... één keer spugen op het hondenkussen en ik kan het weggooien ! Bestelling #15250

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland
Onze cocker is meteen op haar bed gaan liggen!! Ze is er gek op.
Enkel jammer dat er geen vervang hoezen beschikbaar zijn, dit zou het onderhoud vergemakkelijken

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland
Het ziet er zo uit als op de foto, spijtig dat het te klein is voor mijn hond en hij er dus niet kan van genieten .De maten die gegeven worden zijn buiten maten waardoor het te klein is .Misschien is het aangewezen om daar rekening mee te houden. Ik had namelijk een l besteld voor een Mechelse herder en had beter een xl genomen.

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland
J'ai cherché longtemps un grand coussin doudou pour ma dogue allemande . Enfin trouvé . Sitôt arrivé Sitôt adopté . Elle se prélasse sur son panier en faisant de longues siestes sur la terrasse . Merci encore de votre bon conseil
Rapsodie est super contente . ...et moi aussi .

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland
We hadden een hondenmand besteld en, zonder dat onze hond er in gelegen gehad, op onze kosten teruggestuurd. Na enkele weken kregen we het bericht dat volgens MrfluffyFriend er gebruikssporen op de mand zouden zitten. Onze reactie dat dit onmogelijk was en dat de mand volgens hun site 30 dagen geprobeerd mocht worden werd genegeerd. Men wil niets terugbetalen. Wat een onbetrouwbaar bedrijf!
Afzender: Mark Wagener

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Nederland
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.