Jeg føler mig utro da jeg kom til at købe noget billigt kød via Facebookreklame fra et andet firma. Kødet var sejt, og desuden havde jeg dårlig samvittighed. Mr Beef leverer jo ALTID varen, med kv... Näytä lisää
MrBeef.dk er Gourmetkød til rene engros-priser og vi sender til hele Danmark
Thorsvej 11, 6950, Ringkøbing, Tanska
On vastannut 89 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Findes ikke bedre service og kødet og tilbehør er helt i top. I får min bedste anbefaling og vil helt sikkert bruge jer igen og sender mine bedste anbefalinger rundt til alle omkring mig. Mit største problem er at sønnen nu kun vil have kød fra jer 😉

Vastaus yritykseltä MrBeef.dk
Svaret er som de andre anmeldelser med dette problem.
Vægten er specificeret på pakken, men vægten er på produktet inklusiv emballage ikke.
I min tid som slagter, er emballage altid blevet trukket fra.
Ordrebekræftelse (Nr. 318304)
Jeg kan se at man sjældent får et ben til jorden ved at anmelde produkter, men nu laver jeg en anmeldelse alligevel, da jeg kan se der er andre der også oplever vægten ikke er som forventet.
Når jeg bestiller 4.5 kg spareribs så bliver jeg skuffet over at de knap nok når op på den vægt pakket i emballage ( ja jeg har en vægt der er kalibreret)
Jeg håber de er ekstra gode nu når kilo prisen lige steg lidt.

Vastaus yritykseltä MrBeef.dk
Har nu været tilfreds med det jeg har bestilt. Gik rigtig godt første gang og tænke jeg ville bestille igen. Har dog været noget forvirret over deres levering denne gang. De bruger noget der hedder Xpress, og de er sikkert fine, dog bliver der hele tiden lagt 2 timer oven i transporten. Er sket 3 gange i dag, sidder nu næsten klokken 20 om aftenen og tænker at de nok ikke kommer alligevel. Og troede lidt på det, da de skrev de kom mellem 14-16. ( Via appen/track trace )

Vastaus yritykseltä MrBeef.dk
Meget skuffet over kvaliteten på færdigretter.
Bestilte 10 færdigretter og for at dette indlæg ikke skal blive for langt bliver det en general vurdering af alle 10 retter. Fælles for alle retter er at de virkelige er smagsløse og kedelige. Lasagnen kommer løst frosset i pose, altså ingen bakke. Hvordan tror i lasagnen ser ud når den er optøet og skal i et fad. Ja , rigtig gættet, det ligner noget katten har slæbt ind. Brun sovs som i kalder det har intet med sovs at gøre men er en sauce, som i øvrigt er meget meget saltet. Det eneste positive jeg kan sige er at kødboller i retten boller i karry har en rigtig god smag og svinekæberne var utroligt møre men ellers har jeg intet positivt at sige om denne oplevelse med færdigretter. Havde forventet meget mere. Spild af 1000 kr.

Vastaus yritykseltä MrBeef.dk
Jeg købte en striploin og fik den skåret til entrecote, ganske vist for lidt over 1 år siden. Begyndte at spise af dem for 3 måneder siden. Alle bøffer har haft en eller flere sener. Kontaktede selvfølgelig MrBeef. Fik forklaringen at med 35 års erfaring så kødet ud som det skulle. Forespurgt til hvorfor sener i kødet, som ikke kan ses, var svaret at det var der i den slags kød. Ingen kompensation ingen forståelse for at de bøffer der er tilbage ikke kan serveres for gæster. Hvis Mr Beef vil være seriøse synes jeg det mindste de kan gøre er at oplyse om, at der vil være sener i det kød du køber. Desværre var vi ikke enige i den betragtning, hvorfor jeg ikke vil købe kød hos et firma der åbenbart tænker salg frem for kundetilfredshed
Så fik jeg igen den samme svar. Min reklamation går på sener i kødet. Så det er ikke kvaliteten, jeg anfægter. Det er sener i kødet, som slagter med 35 års erfaring mener, at alle skal vide. Jeg vil bare gerne have, at der skal stå i beskrivelsen af kødet, der er SENER I.

Vastaus yritykseltä MrBeef.dk
Jeg købte 5 kg spareribs og det er de bedste ben jeg har gnavet i mit liv.
Smagte bare perfekt, dejlig møre og til en super pris.
Jeg kan jo ikke lade være med at handle her igen da man bliver skuffet alle andre steder når man har smagt dem herfra.
Super lækre

Vastaus yritykseltä MrBeef.dk
Mr Beef leverer jo ALTID varen, med kvalitet som er sikker hver gang.
Lad dig ikke friste af andre “gode” tilbud.
Livet er for kort til kedeligt kød og dårlig rødvin.

Vastaus yritykseltä MrBeef.dk
Meget tilfreds både med produkter og leveringstiden.
Generelt virkelig god kvalitet på både kød og færdigretter, dog er nogle færdigretter til den kedelige side.

Vastaus yritykseltä MrBeef.dk
Jeg har netop tilberedt jeres spareribs og familien var meget begejstret. Super møre og saftige med en god smag. Benene falder nærmest af. let at spise og de tåler slet ikke en sammenligning med dem man finder i supermarkederne.

Vastaus yritykseltä MrBeef.dk
Jeg bestilte heat and eat oksemørbrad og oksecuvette, amerikansk.
Kødet er velsmagende, kødet er mørt, og kødet er af høj kvalitet.
Desværre var oksemørbraden ikke velafpudset, og jeg måtte selv fjerne sølvhinden, på trods af at den skulle have været afpudset, samt "stædige" stykker fedt, og jeg er ikke fedt forskrækket, det er trods alt smag.
Desuden mangler der en bedre tilberedningsinstruktion, det kan sagtens inkorporeres bedre, da det er en tilberedt frostvare.

Vastaus yritykseltä MrBeef.dk
Kæmpe anbefaling herfra … hurtig levering lige til døren … Og så forhandler de vores ynglings kyllinge kebab fra MB Foods.. Som vi spiser mange kilo af om året .. Vi glæder os til næste gang vi skal ligge en bestilling :-)

Vastaus yritykseltä MrBeef.dk
Hurtig og nem bestilling på hjemmesiden.
Bestilte Flapmeat og spareribs.
Flapmeat var mørt og lækkert, Mr. Beef Spareribs er altid et kæmpe hit. Så mørt det bare nærmest falder af benene. Leveringen spillede max, kom til aftalte sted og tid. (Er ikke et selvfølge i dag).
Ikke sidste gang jeg kommer for .

Vastaus yritykseltä MrBeef.dk
Jeg er glad for at bestille fra Mr. Beef hver gang. Glæder mig til næste gsng💪🏼