Mr. Ice ApS Arvostelua 17

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Er du på udkig efter isterninger af høj kvalitet til dit næste event? Mr. Ice tilbyder hurtig levering, høj kvalitet, nem og hurtig bestillingsproces. Som en ny aktør på markedet er vi fast besluttet på at gøre tingene anderledes – og bedre. Vi leverer høj kvalitet, god service og hurtig levering, så du har isterninger til dit næste event.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Helt klart en anbefaling herfra

Helt klart en anbefaling herfra.
Bestilte isen dagen før den skulle bruges og modtog senere samme dag, en mail med oplysning omkring afhentning.

Let og lige til, så bestemt ikke sidste gang jeg anvender firmaet.

6. syyskuuta 2025

Nemt

Nemt og overskueligt! Jeg havde de nødvendige informationer i mailen.

2. syyskuuta 2025

Super

Super is, god og pæn emballage og nem afhentning. Klart et must til en fest.

16. elokuuta 2025

Nem afhentning

Hentede det om morgen samme dag, som skulle bruges. Synes isen var frossen sammen, som om de var tøet lidt op og frossen igen - svær at få løse isterninger. Issken var ikke særlig stabil, så var ikke meget hjælp. Men ellers gik alt nemt og okay pris.

9. elokuuta 2025

en halv del af is var smelte

en halv del af is var smelte, allerede da jeg hentede is. Det var meget øv, til fest var det næsten ikke noget is tilbage.

21. kesäkuuta 2025
Mr. Ice ApS-logo

Vastaus yritykseltä Mr. Ice ApS

Hej Pilomlamsam,
Mange tak for din anmeldelse,
Vi er kede af din oplevelse omkring den modtagede is, det er selvfølgelig ikke holdbart.
Vi er dog kede af at du ikke har kontaktet os, da du opdager problemet, da vi på denne måde kunne have fundet en god løsning i samarbejde med dig. Vores kundeservice er tilgængelig 24/7, hvorfor det altid er muligt at komme i kontakt med os.
Hvis du har nogle billeder af produktet som du modtog, vil vi meget gerne have disse til kvalitetsevaluering, da vi på denne måde så fremadrettet kan lave eventuelle tilpasninger af vores procedure.

Rigtig god dag.
Med Venlig Hilsen
Mr. Ice

Super hele vejen igennem

24. toukokuuta 2025
Mr. Ice ApS-logo

Vastaus yritykseltä Mr. Ice ApS

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at du har været tilfreds med det modtagende produkt.
Vi glæder os til at leverer iskolde isterninger til dig en anden gang
Med Venlig Hilsen
Mr. Ice

Super service

Jeg bestilte, 2 typer is til min fødselsdag. 25 kg isterninger og 25 kg knust is. Det hele spillede, servicen var i top og leveringen var lige til døren😁😁 klart en anbefaling herfra🙃

29. maaliskuuta 2025